نه باز نمیکنهنقل قول:
ولی میتونی با این سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت از اینترنت هم اسفاده کنی
البته فکر کنم محدود هم داره گیگی 500 تومن
Printable View
نه باز نمیکنهنقل قول:
ولی میتونی با این سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت از اینترنت هم اسفاده کنی
البته فکر کنم محدود هم داره گیگی 500 تومن
دوستان ای پی اختصاصی چقدر رو سرعت تاثیر می گذاره ؟
با 2 مگ سرعتت روی 120 کیلوبایت هستنقل قول:
یک مگ حداکثر 90 کیلوبایت
4 مگ 160
10 مگ 250
کلا سرور ایران برای بعضی ها بازه ...... ربطی هم به هاست خود آسیاتک ندارهنقل قول:
مثلا همین top2download که گفتی سرعتش پایینه من تست کردم ..... سرعتش برای من مثل سافت 98 و.... هست
دوستانی که میگن سرعت در هاست داخل محدوده
اصلا هم این طور نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چجوریه ظاهرا فقط برای شما اینطور هست؟ والا من خودم هم آسیاتک بودم تا چند وقت پیش که جمعش کردم و جونم رو راحت کردم اصلا از این خبرها نبود!! توی این تاپیک هم ظاهرا فقظ شما هستین که هی از این اسکرین شات ها و سرعتها میگذارید.
ببخشید ولی شما احیانا نماینده آسیاتک در مازندران نیستید؟
نه من از اول پاییز تا الان سرعتم همینه و ماهی راحت بالای 500 گیگ دان دارمنقل قول:
از همون اول مشکوک میزدی داداش. بد سوتی دادی طرح 128 اصلا شبانه رایگان 2 تا 8 نداره. من خودم به شخصه 4 نفر میشناسم که شبانه کلا محدودن. لطفا اطلاعات کذب به کاربرا نده خیلیا میان کامنتارو میخونن بعد تصمیم میگیرن.نقل قول:
طرح جمبو جت هستین دیگه ؟نقل قول:
بزودی روش دور زدن شبانرو میگم
من طرح بمب جت هستم؟؟؟؟:n10:نقل قول:
خوب منم راهنماییشون میکنمنقل قول:
البته به شکل خصوصی:n05::n06::n26:
نمیدونم چرا تو این تاپیک همه فکر می کنن داری دروغ می گی !!
100 بار گفتم برای بعضی ها سرور ایران سرعتش بالاست ..... فقط بعضی ها ( سرعت خودم بالاست ) ..... اگر خواسته باشم شبی 25 گیگ می تونم دانلود کنی ولی نه لازم دارم و نه فضای خالی
حالا دوباره فردا یکی میاد می گه تو نماینده ی آسیاتکی !
بگو آقا بگو .... اگر سرعت سرور خارج زیاد بشه عالیهنقل قول:
باگ تو فقط برای خودت خوبه :n09:نقل قول:
شما اول بگو طرحت کدوم 128 است که شبا از 2 تا 8 رایگان دانلود میکنی داداش ؟:n08:نقل قول:
داداش من ایشون ملتو گیر اورده. شما پستای قبلیشو بخون میگه من 128 دارم از 2 تا 8 رایگان دانلود میکنم( فکر کنم شرکت اختصاصی یک طرح وبژه برای ایشون زده) تازه چند جا مدعی شده ساعت رایگانش 1 تا 8 شده!!! اسکرین شاتم میزاره شما باشی چی فکر میکنی یعنی ایشون تو اسیاتک چیکارن؟نقل قول:
بله شما هم شاید درست بگید هر چند به شخصه 5 نفر دیدم نه شنیدم که کلا شبا محدودن . میشه نتیجه گرفت عده ی کمی شبا سرور داخلشون محدود نمیشه
یعنی اهمیتی نداره سرعت سرویس شما چقدره ،شما شبانه در سرور های ایران بیش از سرعت عادی می گیرید ؟نقل قول:
میشه بگید سرعت دانلودتون از سرورهای خارج و داخل در شب چقدره ؟
اقا بیخیال این ترفندو ، سرور داخلی بشین !
ما سرعت خوب تو روز مورد نظرمون هست با یکی دو گیگ هم شب بگیریم ! چرا بعضیا اینقدر حرص میزنن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینترنت چی داره که به خاطرش دروغ بگم..........هه
بحث ایشون جداست ... ایشون از روش دیگه استفاده می کنه ... منم می شناسمش . حرفش درستهنقل قول:
منم تو همون پستای قبلی گفتم که جریان چیه
حالا براش چه سودی داره که خالی ببنده !!
به اندازه ی سرعت روز ... البته فقط سرور ایراننقل قول:
خارج که بستگی به طرح داره ( یک مگ=90 ) سرور ایران هم مثل روزه ( خطت روی هرچقدر باشه همونقدر می گیره )
خلاصه که فقط برای بعضی ها سرعت بالاست .... فکر می کنم به مرکز مخابراتی مربوط می شه . اگر مرکز خلوت باشه سرعت بازه
داداش واقعا حال خوب نیست. طرحت شبانه نیم بهاس بعد میای میگی تو ساعت رایگان سرعتم بالاس . تا حالا متوجه نشده بودی که از 2 تا 5 نیم بهاهه:n41: شما 20 گیگ دانلود کن پول 10 گیگو میدی.نقل قول:
آخه کدوم ادم عاقل 150 گیگ نیم بها دان میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حتما چیزی هستش دیگه که میگم
با این حساب شما فقط 5 تا 8 صبح رایگان هستید بقیه که نیم بها حساب میشه من خودم چک کردم دقیقا توی ساعت رایگان سرعت دانلود محدود میشه یعنی شده من با speed test تست سرعت گرفتم زده 5و خورده ای مگابیت ولی سرعت دانلود 256نقل قول:
یک سوال داشتم سرور سایت tinymoviez داخلی محسوب می شه یا خارجی.سرعت دانلودش توی روز حرف نداره
خب پس لطف کن به کاربرایی که میان اینجا اینقدر امار غلط نده. شما از باگ استفاده میکنی در حالت عادی از این خبرا نیس.نقل قول:
خارج محسوب می شهنقل قول:
نقل قول:تاینی رو سرور آسیاتکهنقل قول:
جدی؟؟نقل قول:
فک نکنم سایتای فیلم های xx رو مجوز بده اصلا فرهنگ و ارشاد گیر میده
من که زیاد سردرنمیارم .... ولی یکی به من گفتن که سرور آسیاتکهنقل قول:
از اون گذشته سرعتش برای من بالاست ..... پس سرور ایران یا آسیاتکه
تاینی سرور داخله و اتفاقا روی هاست آسیاتکه. یه trace از سرور دانلودش بگیرین متوجه میشین
عجیبه این چیزی که میگی! با این حساب اگه تو ساعت نیم بها هم واست رایگانه پس باید کل روز رو بتونی رایگان دانلود کنی!! چون الان بحث فقط دور زدن سرعت نیست، پای حجم وسطه :n13:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمانی مشترک های وب بودی:n09:
بهم بگو خطت چن مگ بسته شده؟
آقایون داداشامممممم!!!!!!!!نقل قول:
چیزی که من الان میبینم اینه که شهاب 10مگ گرفتم اما شبا شیک میاد رو 250!!!! ولی به همینم راضیم چون صبانت داشتم ماهی بالای 50 خرج میذاشت رو دستمون از آخرشم هیچی به هیچی قانون مسخره ی 2 برابر حجم!!!!!
باز خدا پدر اینارو بیامرزه قانون نذاشتن امیدوارمم همینجور بمونه چون اگه قوانین مسخره ی شاتل و صبانت و در پیش بگیره مجبوریم اینم تخلیه کنیم!!!!!
های وب حجم دزدی داره و اصلا باهاش حال نمیکردمنقل قول:
اهالیه فن کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام
دوستان این Isp واسه بازی انلاین چطوره وضعیت پینگش ؟
فولادشهر اصفهان هستم .
من حدودا 7 سال مشترک صبانت بودم بعد اومدم آسیا تجربه ای که داشتم اینه که قعطی و اختلال در سرویس های آسیاتک خیلی خیلی بیشتر از صبانته واسه دانلود خوبه اما واسه کسایی که پینگ و این چیزا واسشون مهمه فکر نکنم گزینه ینقل قول:
خوبی باشه
الان بطور مثال من قبل از عید 4 ماهی که رو صبانت بودم یبار چراغ لینک نرفت اما از زمانی که اومدم اینجا دیگه واسم عادی شده بعضی روزا صبح ها لینک بکل میره!!! آخرین بارم دقیقا 2 ساعت رفت. یک شبم که لینک بود اما کانکت نمیشد از 10 تا
12:20 حدودا نت قطع بود (چند صفحه قبل هست) خلاصه واسه پینگ و اینا زیاد اعتمادی به این شرکت نیست ....
با این حال بازم دوستان اهل بازی هستن راهنمایی میکنن.....:n16:
کسایی که میگین هم داخل هم خارج سرعت رو ۲۵۰ هست ، سایتهای ---------- و p30day و ------------- هم رو ۲۵۰ میشن ؟ :n13:
دوستان این سرعت شبانه بالا درسته خوبه ولی واقعا بعد یه مدت کم میبینید چیزی واسه دانلود نیست اصلا!!
بعلاوه که حجم هاردم پر میشه.
پینگ آسیاتک کلا تعطیلهنقل قول:
اصلا واسه بازی آنلاین دور آسیاتکو خط بکش
پینگ من از آسیاتک:نقل قول:
محتوای مخفی: 8.8.8.8
محتوای مخفی: google.com
من این دو تا سرور رو به نظرم پینگ خوبی میده
4.2.2.4 زیاد خوب نیست
نمی دونم چرا
+
پینگم بالا بود
با پیگیری با پشتیبانی مشکلم حل شد