داستان چیه ؟ نت اکثرا دیسی میشه و همون لحظه باز وصل میشه ؟ از ایپی میره ایپی دیگه ؟ کسی این مشکل دیسی را داره ؟
Printable View
داستان چیه ؟ نت اکثرا دیسی میشه و همون لحظه باز وصل میشه ؟ از ایپی میره ایپی دیگه ؟ کسی این مشکل دیسی را داره ؟
آره من تاپیک های استان های دیگه هم کمو بیش میخونم بیشتر راضی هستن تا یکم سرعتشون افت میکنه همه گلایه میکنن به جز اصفهان که اونم مشکلاتی داره.نقل قول:
اون تهرانم که شما میگید وقتی ما دانشجوی اونجا بودیم تو روزا پارس آنلاین نامحدودش مثلا واسه 128 تا 10 گیگش سرعت رو 128 بود و بعد تا 5 گیگ 50 و بعد از اون عادی میشد که خب البته به دلیل مناسبت ها بهمون سرعت بالای رایگان میدادن هر وقتم تو طول روز سرعت کم میشد زنگ میزدیم بعد از نهایتا 1 ساعت مشکل حل میشد ولی اینجا که زنگ میزنی بیشترشون معلوم نیست از کدوم پشت کوهی اومدن فهم حرف زدن هم ندارن .
اگه یه اعتراض حسابی کنیم شاید مشکل حل بشه.نقل قول:
بچه ها نظرتون چیه بجای اینکه هی از این isp بریم یه isp دیگه کلا از این استان بریم
فکر کنم جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاریخ (شنبه 1 آذر 1393) برابر با 22-11-2014 (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در جواب دوستمون که رفته بود مخابرات من یه خطی نوشتم که الان دقیقا اونجوری شده :n21:
نقل قول:در عرض 2 ماه و 7 روز :n38:نقل قول:
مخابرات که تخفیف یکساله رو هم برداشته بسلامتی
شاتل چطوره سرعتش ؟
جدی ؟نقل قول:
کوچکترین بارندگی میاد سرعت 0 می شه تقریبا
موفع روشن شدن مودم هم چراغ line چند بار می پره !
Attenuation هم به طرز عجیبی بالاست:n28:
از stats خود مودم می بینمنقل قول:
پینگش جالب نیست .
نقل قول:
سلامنقل قول:
بله منم خط اخر همون پستم نوشتم که بعید میدونم اینطوری بشه که متاسفانه همینطوری هم شد.
بعد از 1 ماه امشب اومدم 500 مگ دانلود کنم ، بی شرفا معلوم نیست چیکار کردن نه مث آدم دانلود میکنه نه اینکه پیج باز میشه ، الان یه ربع موندم تا همین فروم بالا بیاد
این چه مملکتی ما داریم بخدا
این که نشد وضع.برای یوزرهای معمولی که دارن شبانه رو برمیدارن تا شاید بیان سالانه تمدید کنن، ماهایی هم که 1 ساله هستیم ، اینقدر سرعت رو کم کردن که نگو ، کاری هم از دستمون بر نمیاد
آقا یه نظر سنجی بکنیم ، یه راه حلی پیدا کنیم ، ما هیچی نمیگیم این ...... هرکاری دلشون میخواد دارن میکنن
اقا من میخام برم نامحدود اندیشه بگیرم کسی نظری نداره؟:n36:
شک نکن اسپلیتر خرابهنقل قول:
همشون دزدن فرقی ندارن مثل بختک افتادن رو اینترنت گیلان دارن دزدی میخورننقل قول:
این آشنای اخر ک دیشب کلا قطع بود! نشد بیام فروم!
تا پاشم بیام فرتی چراغ نت مودم خاموش میشد!
تا11 وایسادم قطع بود !
بعد دیگه بیخیالش شدم نمیدونم کی وصل شد!
الان رفقا اندیشه دارن مشکلی ندارن!
نمیدونم شاید دارن منو ...گیر میارن:n33:
باز اندیشه خوبه تو ساعت رایگان مشکلی نداره ، ولی بعضی از سایت های ایرانی نمیدونم چرا سرعت دانلود زیر 20 هست مثل yasdl و p30day , ...
بدبختی اینه بنده حومه رشت هستم و اینجا جزء دزد اول isp دیگری خدمات نمیده :n21:نقل قول:
از بچه ها كسي اسياتك داره؟
شبانش چجوري؟
اين اشناي اول كه ديگه شبانش به درد نميخوره.
پارسم كه شبانش ١/٣ كم ميكنه.
انديشه هم كه از همه بدتر.
شاتل هم ك دزد.
چ غلتي بكنم اخه؟؟ اهه :|
آسیاتکه فکر کنم شبانه اش نیم بها هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم تعرفه هاش خيلي تو در و ديوار.نقل قول:
عجب گيري كرديم :(
عجب گیری کردیم بابا :n28: تا کی می خواد این وضعیت مسخره ادامه داشته باشه :n21:پول 2 مگ ازمون بگیرن و بهمون دیال آپ بدن:n34:اصلا نمیشه دانلود کرد :n21:
محتوای مخفی: 1
شما برید همون توی صفحه سازمان تنظیم مققرات شکایت کنید ک این شرکت توی ساعت رایگان سرعت رو از 2 مگ میکنه 60نقل قول:
این شکایت باید قابل رسیدگی باشه چون کمتر از چیزی هست ک بهتون دارن میدن
من فکر نمی کنم حرفتون صحت داشته باشهنقل قول:
یه سری مفت خور مثل انگل افتادن به جون اینترنت (مخصوصا تو گیلان) این ربطی به موضوعی که می فرمائید نداره
وگرنه همه ی استان ها مشکل داشتند
شرکتها منافعشون تو همینه هرچی گرونتر بهتر،
به همین خاطر سرعت سرویس 2مگ رو کم می کنن، دو روز بعد سرویس 5مگ میارن گرونتر، شما هم اجبارا می ری اونو خرید می کنی
اونم یه مدت خوبه تا مشتری جذب کنن بعد دوباره به همین وضع دچار می شه و ...
چه ربطی به وایبر داره :n02::n04::n08:نقل قول:
هیچ کاری نمیشه کرد ، ما اگه تمدید نکنیم خیلی ها هستن که اصلا دانلود و سرعت نمیخوان فقط سایت باز بشه و wifi که الآن خیلی مهم شده لاین و وایبر و ... با Wifi وصل بشن
بعد از مدت های 128 حجمی اندیشه گرفتم
سرعت دانلود شبانه افتتضاحست
میخواستم بدونم سرعت 256 و 512 چقدره تو شبانه؟
دوستان من تا چتد روز دیگه اینترنم تموم میشه میخواستم بدون واسه تمدید الان 2 مگ چجوریه؟ شبا مثل 1 مگ مجانی هست یا نه؟ (چون واقعا واسه شب 30 خیلی کمه).
وضعیت سرعت شبانه ی آشغاله اول :نقل قول:
2 مگ : 60
1 مگ : 45 !
512 : 30 !
256 : 15 !
128 : دیال آپ
:n21:
بابا کار به جایی رسیده که من با سرعت 2 مگ حتی تو روزم حداکثر سرعتم 60 هست الان هم که بالای 30 نمیره !! یعنی از چند هفته پیش همین طور دارن یواش یواش کیفیت سرویسشونو پایین میارن!!این مخابرات چه مرگش شده؟؟
والا من 1 مگ هستم ای کاش رو 45 بود اصلا رو 40 ، ولی باور کنید شبا اخرش که زور بزنه میره رو 32 تا 33.نقل قول:
دوست عزیز منطقه چند هستی؟ شاید به خاطر منطقتون باشه اخه در طول روز هم رو 60 باشه واقعا نامردیه از دوستان دیگه هم بپرس ببین بقیه هم همین طورین یا نه اگه این طوریه من عمرا برم 2 مگ 30 تومان پول بدم و تو طول روز هم 60 باشه!!!!نقل قول:
من تو رودبارم. با بقیه هم ارتباطی ندارم که بپرسم. نمیدونم شاید یه وضعیت موقتی باشه.
این دزد اول دیگه داره میره رو اعصابم. مثل اینکه باید شیشه پیشه باید آورد پایین :n34:
تو 6 ساعت فقط 500 مگ دانلود کرده (شبای قبل یک گیگ) . هر چند دقیقه به چند دقیقه سرعت از 60 کیلو میاد رو صفر و یه 20 الی 30 ثانیه همون جوری می مونه که این عامل رسما دانلود رو به فنا میده
بلانسبت جمع چقدر آدم باید پست باشه که یه سرعت 256 رو بین 4 نفر شر کنه و تو دانلود هم همچین کاری انجام بده:n21:
دوستان کسی حضوری اخیرا نرفته به دفتر این آشغاله اول ببینه دقیقا دارن چه ... میخورن ؟ :n21: و تا کی وضعیت همینجور ادامه داره ؟!
/
بنظرم بیشتر تقصیر این کاربرهای جدیده که تو یه ساله اخیر اومدن سرویس adsl گرفتن فقط بخاطر دانلود استیکرو نمیدونم چی چیو دری وری گفتن تو لاینو امثالهم ! :n29:اینام حجم مشتری کم مصرف رو دیدن برا اینکه بیشتر از این مشتری بگیرن و دزدیشونو گسترش بدن اومدن سرعت هارو حتی نصف واقعی کردن ! کی به کیه !:n21: باور کنید عده ی زیادی هستن سرعتشون 250 باشه یا 50 متوجه نمیشن کلا ! :n21:
+
از سال 87 سرویس ADSL از ISP های مختلف داشتم اوضاع تا این حد مزخرف رو تجربه نکرده بودم :n27: همش پسرفت
دوستان
کسی توی رشت سرویس آسیاتک داره؟
سرویس 1 مگ و 2 مگ آسیاتک دانلود شبانه اش روی چنده؟
سلام دوستان
من خیلی وقته که مشترک 256 نامحدود اندیشه از مرکز 4 هستم.
تا 2 ماه پیش که این قانون مسخره رو در رابطه با حداقل ترافیک 16 گیگ بزارن اوضاع نرمال بود. ولی الان تو این 2 ماه بعد از اینکه 16 گیگ پر میشه سرعت به طور میانگین میاد رو 20.
به همین دلیل می خوام سرویس های حجمی رو تجربه کنم. دانلود هم زیاد انجام میدم.
لطف کنید بهم بگین که از چه سرویس حجمی استفاده کنم مناسب تره؟ و آیا اندیشه تو ساعات شبانه کاملا رایگانه؟
با 1024 میشه تو شب 2 تا 3 گیگ دانلود داشت؟
پیشاپیش از همتون ممنونم.
زیاد دنبالش نباش یقیه هم وضعیتشون همینه مثلا مخابرات 1024 من الان شبی اخرش 400 تا 450 مگ دانلود میتونم بکنم اسیاتک هم که قاراش میشه و در مورد پارس انلاین تحقیق کنی بد نیست چون من که دیدم نسبتا راضی هستن حالا الانشو نمیدونم (هر چند قبلا که با یکی از منشی هاشون حرف زده بودم (نزدیک 1 سال پیش) واقعا وحشی بودن و بهش گفتم پورت خالی منطقه 5 دارین چه مدارکی بیارم؟ همین که اینو گفتم گفت چی چی میگی! نه نداریم باید تو صف بمونی تا کم کم 6 ماه... لحن حرف زدن الاغ از این خانم بهتر بود انگار رفتی بقالی شعبان بی مخ :n24: .نقل قول:
الان در کل شب با مخابرات عمرا بتونی 2 گیگ دانلود کنید.
اندیشه هم من نمیدونم ولی ا 1 سال پیش که بودم داغون بود.
ممنون دوست عزیز بابت توضیحات.نقل قول:
من نمی خوام سرویس دهنده رو عوض کنم بلکه می خوام از نامحدود اندیشه سرویس رو انتقال بدم به حجمی اندیشه.
اگه بشه شبی 2 تا 3 گیگ دانلود کرد این کارو می کنم وگرنه که با همین به ظاهر نامحدود میشه روزی 2 گیگ دانلود کرد.
آیا اندیشه تو ساعات شبانه کاملا رایگانه؟
با 1024 اندیشه میشه تو شب 2 تا 3 گیگ دانلود داشت؟
فکر کنم بخاطر دهه جزر سرعت ها گند زده شده ، تو روز 1مگ ، سرعت بالای 80 نمیره
الان زنگ زدم 2020 میگم با سرعت 2مگ هم شب هم روز با سرعت 30 دانلود میکنم میگه شبانه که هیچی!!! ولی برو سایت پی سی دانلود دانلود کن ببین سرعت چنده که رفتم بازم همونقدر بود خلاصه اخرش گفت خطتو میفرستم و تمام!! بقیه دوستان هم لطفا اگه تماس میگیرند بیان اینجا بگن چی شنیدن....
خب الان سرعت من اومد رو همون 220 .نقل قول:
من به مخابرات زنگ زدم شب اول گفت درخواست دادیم این مشکل کندی سرعت شبانه رو برطرف کنن شب دوم زنگ زدم میگه قانونه روی 60-70 سرعت شبانه باشه. میگم چرا ؟ میگه به من گفتن این رو بگم :n02:
خوشبحالتون :n02:نقل قول:
به ما که جواب سربالا دادند
شماره این مرتیکه طاهری نژاد چنده ؟
:n21:
بی خودی وقتتون رو با این 2020 تلف نکنین که 2 زار نمی ارزه .رسما گاو د کفته بازاریه اونجا .