دوستان هیچ کی پیشنهادی واسه من نداشت؟
از مدل های behind the neck , تا ۴۰ تومن….
با ایپاد و ایفون گوش میدم.
Printable View
دوستان هیچ کی پیشنهادی واسه من نداشت؟
از مدل های behind the neck , تا ۴۰ تومن….
با ایپاد و ایفون گوش میدم.
سلام آقا رضا
من یه ایرفون cx 310 سفارش دادم
تازه با اینجا آشنا شدم خواستم ببینم ایرفون خوبیه ؟
می تونم سفارش کنسل کنم.
به نظر شما ارزششو داره کنسلش وAudioTechnical ATH-CKS55i یا t-jays three یا چیزه دیگه ای بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته با تشکر از آقا رضا:20::20:
نمایندگی سونی (ایران رهجو) موجود دارند البته به شخصه اطلاعی درست و دقیق از اصل بودن موجودیشون ندارم چون هم اینکه خیلی ارزان قیمت ارائه شده حتی نسبت به قیمت دلاری و هم اینکه جدیدآ چند مدل تقلبی به تعداد زیاد موجود شده شما با احتیاط خرید کن هر چند از صدای این هدفون حتی بعد از 100 ساعت هم به سختی بشه تشخیص داد اصل هست چون هدفون بسیار سرسختی هست و به سرعت Burn-in نمیشه تا خیال خریدار از اصل بودن راحت بشهنقل قول:
در آخر این هدفون رو به قیمت 1 میلیون و 50 هزار تومن خریدم ولی اینجا قیمتش حدود 600 تومن هست که خیلی جای تعجب داره و اینکه پایین ترین قیمت فعلی و دلاری این هدفون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که می شه چیزی در حدود 900 تومن با احتساب دلار 1400 تومن ولی اینجا به قیمت 600 تومن موجود هست!
شما هم موفق باشید.
متاسفانه مدل مناسب که به شخصه تست کرده باشم سراغ ندارمنقل قول:
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
مبارکتون باشه و به اینجا خوش امدید امیدوارم که به زودی ریویوی هدفون جدیدتون رو بخونم تا از تجربه شما هم استفاده کنیم
زیاد نگران کیفیت صدای CX310 نباشید هر چند که به شخصه تست نکردم اما صدای خوبی به نسبت قیمت داره و اینکه متاسفانه مدلهای انتخابی شما رو هم به شخصه تست نکردم اما هر کدام از این سه مدل مورد نظر شما نسبت کیفیت به قیمت خوبی دارند هر چند که انتظار بسیار زیادی هم از هدفون در این رنج قیمت نباید داشت
شما هم موفق باشید.
اول از شما به خاطر فعالیت روزافزون کمال تشکر رو دارم (:نقل قول:
دوم ببخشید چون پست قبل با شما خط رو خط شدم (:
و در ادامه نظر شما:
بستگی به سورس داره یعنی اگه سورس پلیر قوی و سورس تراک با کیفیت متوسط داشته باشید چندان لزومی به آمپ برای 535 نیست اما اگر سورس پلیر شما قوی نباشه احتمالآ برای شنیدن حداکثر کیفیت صوتی 535 نیاز به آمپ هست البته این هدفون رو به راحتی می شه با پلیرهای پرتابل استفاده کرد
به نظرم درایو کردن این هدفون برای اکثر پلیرها به دلیل حساسیت بالای 535 کار خیلی سختی نیست و از 100% می شه حدود 80% از کیفیت این هدفون رو شنید
شما از کجا و به چه صورت این هدفون رو تهیه خواهید کرد؟
شما هم موفق باشید.
شما میتونید از هدفون فیلیپس SHS5200 استفاده کنید(در صورت موجود بودن). این هدفون، برخلاف اکثر هدفون های دیگه این برند، نسبت کارایی به قیمت خوبی داره. قیمتش هم حدود 15 هزار تومن هست که برای یه behind the neck مبلغ کمی هست و حتی اگه ازش خوشتون نیومد، ضرر چندانی نکردید.نقل قول:
به نظر من این هدفون با وجود قیمت پایینش، کارایی به نسبت خوبی رو بهتون میده. من خودم با وجود اینکه با behind the neck راحت نیستم، از استفاده از این یکی لذت میبرم:8:
راستش رضا جان از سایت آمازون حدود قیمت هم 530هزار توماننقل قول: