زنگ بزن 82191919 تهران بگو فروش مستقیم وصل کننتنقل قول:
بدون هزینه پیک میفرسته
Printable View
زنگ بزن 82191919 تهران بگو فروش مستقیم وصل کننتنقل قول:
بدون هزینه پیک میفرسته
دوست من به نظر شما احترام می گذارم. و تا جایی که من می دونم الکومکس و سما در حال حاضر توی این فروم تبلیغات نمی کنند. و بچه ها اینجا تجربیات شخصیشون رو از کار با دستگاه های مختلف مطرح می کنند. ایکس ویژن پلیر چندان مناسبی نداره و حتی از لحاظ گیرندگی در جاهایی که انتن ضعیف هست چندان خوب عمل نمی کنه.نقل قول:
در مورد فروشندگان محترم هم بایستی عرض کنم که غالباً فروشنده ها طرفدار دستگاهی هستند که سود بیشتری رو براشون به همراه داشته باشه. (فراوانی مکسیدر در بازار براتون عجیب نیست؟) و تفاوت گیرنده های مختلف انقدر زیاد نیست که فروشندگان رو وادار به وفاداری به برندی خاص بکنه!
همه گیرنده ها وقتی برق قطع بشه و بیاد خود به خود روشن میشن؟ خیلی مسخرس!
تا جایی که من بررسی کردم، این دستگاه ها یه حافظه ندارن که اصلاعات رو ذخیره کنهنقل قول:
یعنی نمی تونه تشخیص بده در چه حالتی بوده
و اینکه ظاهرا حافظه گذاشتن براشون دستگاه را گران می کند
با سلام
من دنای مدل 521 دارم زیرنویس فیلمها رو جدا جدا و برعکس یعنی از چپ به راست نشون میده ، چجوری میتونم حلش کنم یا چجوری میتونم مثل این دوستمون با شرکتش تماس بگیرم و ببینم آپدیت براش اومده یا نه؟
ایکس ویزن هم یه مدت تقلبی اش با اسم ایکس ویزن اومد
ولی سریع جمعش کردن
شرکتا باید انقدر قوی باشن که سریع متقلب ها رو از دور خارج کنن
دوستان شما شبکه جام جم میگیرید ؟
نه. تو همه استانها فعال نیست! به جاش شبکه دیگه میفرستن. فک کنم العالم رو.نقل قول:
سلام بچه ها خسته نباشيد
بچه ها من بعد دوسال انتن تلوزيون رو دوباره راه انداختم ولي كيفيت سابقو نداره چون پشت سرمون خونه ساختن و انتنم عوض كردم قبلا ازون ميله ايا بود الان ازين ديجيتالاي دنا گذاشتم خلاصه كيفيت قبلو ندارم الان كيفيت كانالامون يه جوريه بدون دستگاه ديجيتال خواستم ببينم اگه گيرنده رو بذارم كيفيت خوب ميشه يا نه؟ چندتا عكس ميذارم كه كيفيت كانالارو ببينيد
كانال 1 2 خوبن نسبتا 3 داغونه 5 عكسشو گذاشتم
کانال 5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانال 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان آنالوگه یا دیجیتال؟! دینقل قول:
تلویزیونتون گیرنده داخلی دیجیتال داره آیا؟
دیجیتال که برفکی نمیکنه!
اگه بفهمم این دیجیتاله یا آنالوگ بهتر میشه راهنمایی کرد :دی