سلام آقا محسن گل. دیگه به ما سر نمیزنی؟:n16:نقل قول:
محسن 1 مگ داری؟من که 256 دارم،اینقدر سرعت افتضاحه واقعا کلافه شدم.میخوام از تورنت SKYfall رو بزنم سرعت داغونه.
من مرکز جماران هستم. کسی تو این مرکز هست راضی باشه؟
Printable View
سلام آقا محسن گل. دیگه به ما سر نمیزنی؟:n16:نقل قول:
محسن 1 مگ داری؟من که 256 دارم،اینقدر سرعت افتضاحه واقعا کلافه شدم.میخوام از تورنت SKYfall رو بزنم سرعت داغونه.
من مرکز جماران هستم. کسی تو این مرکز هست راضی باشه؟
خوب ساعت 5 بعد از ظهر ! سرعت از همان لینکی که دیشب باسرعت ثابت 130 دانلود میکردم به زیر 30 رسیده و عملا منهدم شده سایتا هم اصلا باز نمیشن یا به سختی باز میشن ! منطقه همیشه خراب تهران پارس
ولی وایمکس ایرانسل با سرعت ثابت دانلود میکنه همون لینک رو ! حالا هی من بگم از استفاده و مشترک زیاده بعد یارو بیاد تو اخبار بگه به علت حملات سایبری ! چطوره ایرانسل کیفیتش هنوز خوب مونده غیر این که کسی دیگه استفاده ازش نداره یا تقویت پهنا باند کرده .
یعنی فقط سرویس مخابرات برای حملات سایبری استفاده میشه :n08:
البته من احساس میکردم این مخابرات برداشته این ته مونده پهنای باند میده به عنوان سرویس ADSL
يک مسئول:برخي كندي ها دراينترنت به علت مقابله با حملات سايبري است!
محتوای مخفی: ادامه
مردم کاهش قیمت اینترنت نخواهند!
محتوای مخفی: ادامه
ترجمه:
به جان خودم برخی کندی ها برای مقابله با حملات سایبری و زمینی و هوایی دشمن هست!برخی از کندی ها برای کابل گزیدگی توسط کوسه و اره ماهی و لنگر کشتی است!برخی دیگر از کندی ها به علت زلزله در قطب شمال تانزانیا و گرجستان است!دلایل دیگر برخی کندی ها آلودگی هوا و عدم وجود پهنای باند کافی برای تعداد بیشماری کاربر که به آنها اینترنت پرسرعت به قیمت مناسب فروختیم می باشد و در نهایت باقی مانده ناچیزی از دلایل برخی از کندی ها فاز نهایی شبکه ملی اطلاعات و محدود کردن هر چه تمام تر پهنای باند و ترافیک خارجی و فیلترینگ گسترده تر ,اختلال در ارتباطات و پروتکل های امن در آستانه یک چیزی می باشد!!در کنار برخی از کندی ها وی پی ان مجاز و قانونی :n09: هم میفروشیم!اینها را هم ارزان نمیدهیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم محدود + هزینه نگه داری! + هزینه جداگانه ترافیک مصرفی ماهانه.که در نهایت با مالیات و حق چایی حدود 15-20% قیمت افزایش خواهد یافت!پی وی ان هم اول به اشخاص حقوقی و نهادها میدهیم بعدا بقیه! یک وقت هم وی پی ان ها خواست برخی کندی بشود برای مراکز مهم و بانک ها و نهادهای خاص نمیشود :n08:
البته دلخوش به این مقدار نباشید!ما برای شما اینترنت ملی آوردیم!
برخی کندی ها چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=352ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=355ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 352ms, Maximum = 355ms, Average = 353ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا برون مرزی ممنوع فعلا تا دوران زجر تموم شه ! وعده ما 23 بهمن
جیمیل نیز تعطیل شد
من یه سوال دارم، چرا همه این مشکلات برای ما باید به وجود بیاد ؟!
مگه ما ادعای مدیریت جهانی نداریم آخه ؟!
اینم در همون راستاست:n02:نقل قول:
مگه ما ادعای مدیریت جهانی نداریم آخه ؟!
شبهاغ همین که 12 رو رد میکنه همه چی ok میشه !!!!!!!! :n13: سرعت ثابت پینگ عالی ! دقیقا 12 ظهر به بعد هم افتضاح میشه :n28:
اینو یه نفر ترجمه می کنه؟ نامحدودا قراره جمع بشه؟!نقل قول:
به خدا نامردم بمونم تو این شبکه آشغال میرم دیش میگیرم!
دقیقا وقتی سرعتم با مخابرات 10 کیلو بایته با 1 مگ ایرانسل 130 ثابت دانلود دارم ولی با سرویس مخابرات از 2 شب تا 10 صبح سرعت 130 میشه بقیه روز 6 کیلو بایت در ثانیهنقل قول:
مخابرات داره شدیدن کم فروشی میکنه !