فرقش اینه که فعلا با هم مساوی هستن . فردا که طرح ها رو بردن روی سرعت واقعی اونوقت دانلود از 256 میشه 30 و دانلود از 128 میشه 15 . ولی برنزی باید روی همون 120 بمونه .نقل قول:
Printable View
فرقش اینه که فعلا با هم مساوی هستن . فردا که طرح ها رو بردن روی سرعت واقعی اونوقت دانلود از 256 میشه 30 و دانلود از 128 میشه 15 . ولی برنزی باید روی همون 120 بمونه .نقل قول:
میدونم جای سوال اینجا نیست اما:
1 شب جمعه نتم قط شد. 2020 گفت (خط) نوسان داشته تنظیمات مودمت پریده؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ (تا صبحم هر کار کردم وصل نشد)
2 موقع تنظیم مجدد مودم سوال بذهنم رسید که: سرعت تو PPPOE با bridge فرقی نداره؟؟؟
اینا همه درست بود تا اون موقعی که مخابرات دستکاری کرد . پورت رو هم ریست کردن و درست نشده . مشخصه که شب راس ساعت 1 سرعت رو میارن پاییننقل قول:
سلام
تعدادی از پست های کاملا بی ارتباط با تاپیک
خودتون قضاوت کنید
البته این فقط تعدادی از پست ها هست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
اسپم از این نوع برترین نوع ش هم هست :| ... متاسفانه ریشه کن هم نمیشه مگه اینکه خود کاربر بخواد و یا قوانین محکم تری اتخاذ بشه..
=============================
مشکل امروز مخابران دامنه دار هست :| :|
خدا رو شکر تعدادی از اسپمر ها بن شدند .
در هر صورت این مخابرات ببین چه کار کرده که ما کاربران رو به جون هم انداخته .
اون دوستانی که قرار شد با من بیان بریم مخابرات دوشنبه آماده باشن که بریم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسانی بودند که گفتند میان .
دیگه کسی نبود ؟
دوستان مگه باز تایم شبانه تغییر کرده ؟
دیشب بی خود بی جهت 150 مگ ازم کم شدش
سرعت اینترنتم شدید افتضاح شده . حتی سایت هارو بزور باز می کنه . دانلود که پیش کش . کسی دیگه هم این مشکلو داره ؟مودم ریست شده . اینترنت باسیم و بی سیم روی کامپیوتر و لپتاپ تست شده . هیچ فرقی نمی کنه . اینترنت 2 مگ طلایی .
آقا از منم همینطوره!!! افتضاح، گوگل رو باز نمیکنه، تعجب کردم این سایت رو باز کرد، هیچییییییییییییییی باز نمیکنه. طرح بعثتم، پیش شماره 871. یعنی 3-4 روزه اصلا اینترنت ندارم. به 2020 هم زنگ میزنم همش اشغاله، حتی رو سیستم نوبت دهی هم نیست. چیکار کنیم؟نقل قول:
اگر نمی تونید گوگل رو باز کنید بعلت اشکال در DNS های پیش فرض مخابراته که هر از چندگاهی خودنمایی میکنه
برای رهایی از این مشکل DNS های کامپیوترتون رو ( و یا مودم) بر روی Public DNS های زیر تنظیم کنید
8.8.8.8 یا 8.8.4.4
با یه سرچ ساده در اینترنت می تونید Public DNS های بیشتری رو پیدا کنید.