صدای فن لپ تاپم اذیتم میکنه
اگر از این وسیله کول پد استفاده کنم بهتر میشه؟
Printable View
صدای فن لپ تاپم اذیتم میکنه
اگر از این وسیله کول پد استفاده کنم بهتر میشه؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
حتما سیستم را به یک تعمیر گاه تخصصی جهت سرویس ببرید .
فن CPU چیزی نیست که به سادگی از آن بگذرید. حتی ممکن است نیاز باشد تعویض شود.
کول پد کمک میکند به بهتر خنک شدن لپ تاپ یا نوت بوک شما صدا را تغیر نمیدهد.
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
درود بر شما دوست عزیزنقل قول:
درایور گرافیک را از سایت مادر نوت بوکتان دوباره بگیرید احتمال دارد احتیاج به آچدیت داشته باشد. و در بعضی موارد نیاز به نرم افزارهای کمکی جهت محاسبات عددی دارید .چک کنید.
نقل قول:درود بر شما
بهتر این است که هیچگاه سیستم خود را در اینترنت آپدیت نکنید مگر آنکه نرم افزاری را خود تهیه کرده اید و پولش را پرداخته اید باقی
یا وقت شما تلف میکنند
یا اطلاعاتتان را تلف میکنند
یا نرم افزار و سیستم عاملتان را تلف میکنند
و یا کامپیوترتان را
موفق باشید و پیروز
درود بر شما دوست عزیز
درایور گرافیک را از سایت مادر نوت بوکتان دوباره بگیرید احتمال دارد احتیاج به آچدیت داشته باشد. و در بعضی موارد نیاز به نرم افزارهای کمکی جهت محاسبات عددی دارید .چک کنید.[/QUOTE]
ممنون از جوابتون,ولی درایور هم اونی که رو سی دی خود لپ تاپ هستو نصب کردم و هم از سایت سازنده ی کارت گرافیکم گرفتم و هم از سایت ACER ولی حل نمیشه
منظورتون از نرم افزارهای کمکی جهت محاسبات عددی چیه؟!
در این مورد یکم بیشتر توضیح بدین,منون :10:
روی یک فایل که کلیک راست میکنی ، در منوی send to ، باید گزینه ی بلوتوث باشه . قبلا بود اما الن نیست ، چجوری باید برش گردونم ؟ بلوتوثم هنوز کار میکنه ، فقط گزینه ی send to bluetooth حذف شده
یه سوال خیلی ساده دارم! چطوری با cd نصب ویندوز xp بیام بالا؟؟؟؟نقل قول:
dell 1525
محتویات ریکاوری فقط برای درایو و پارتیشنی که گرفته شده عمل میکنه نه چیز دیگه ای ، اگه از C ریکاوری گرفته باشید فقط روی اون عمل میکنه که فکر میکنم همینه .نقل قول:
این رو که می دونم ، ولی سوال من اینه که آیا تمام هارد دیسکم فرمت میشه بر میگزده به روز اول یا فقط درایو C ?
دوستان من لپتاپ DELL N5010 دارم، از ديروز كليدهاي تاچ پد كار نميكنه !! تاچ پد سالمه
مشكل ميتونه چی باشة؟ ويندوز هم يه بار عوض كردم ولي اب از اب تكون نخورد...
من 3 روزه این لپتاپ دستمه که درستش کنم ولی هیپکی جوابم رو نمیده:41:نقل قول:
با تشكر...نقل قول:
ولي مگه ويندوز 7 روي لپ تاپ اورجينال نيست؟ برا چي آپديت نكنيم؟