جواب مشخص اینه حتی اگر شغل داشته باشی بازم بهت سخت وام بدن! مگر اصرار کنید و چونه بزنید با اگر پولی در بانک دارید بلوکه کنید. چقدر راحت وام میلیاردی میدن به ... ولی 3 تومن دو اینطوری میکنن! اونم بانک صادرات که وضعش قمر در عقربه!نقل قول:
Printable View
جواب مشخص اینه حتی اگر شغل داشته باشی بازم بهت سخت وام بدن! مگر اصرار کنید و چونه بزنید با اگر پولی در بانک دارید بلوکه کنید. چقدر راحت وام میلیاردی میدن به ... ولی 3 تومن دو اینطوری میکنن! اونم بانک صادرات که وضعش قمر در عقربه!نقل قول:
یکسری فرآیندها وجود داره تو بانک برای اینکه تشخیص بدن به چه کسی وام بدن و به چه کسی ندن که اسمش اعتبار سنجی هست. افراد با یکسری فاکتورهایی یک نمره یا رتبه اعتباری میگیرن پیش بانک که بر اساس اون بانک وام میده. فاکتورهایی که تو این اعتبارسنجی استفاده میشه متنوع هست و در هر بانکی هم ممکنه متفاوت باشن ولی معمولا روی موارد مشخصی تمرکز دارن و بیشتر روش محاسبه تو بانکها متفاوته.نقل قول:
درآمد شغلی، ضامن، وثیقه، سابقه ی وام و تسویه وام، سابقه گردش حساب، ارائه طرح توجیهی (برای اونایی که میخوان برای راه اندازی یک شغل وام بگیرن) و.... مهمترین فاکتورها هستن. اینطور نیست که نداشتن شغل به معنی عدم توانایی دریافت وام باشه. ولی قطعا میزان وامی که داده میشه و ضمانت های دیگه ای که گرفته میشه متناسب با شرایط شماست. مثلا مبلغ 3 میلیون بعید میدونم بخاطر نداشتن شغل نخوان بهتون بدن اگر وثیقه یا ضمانت مناسب معرفی کنید.
در کل صرفا یک معیار تعیین کننده نیست و اعتبار سنجی.
من یه حساب سپرده بلند مدت توی بانک دی داشتم که 20 خرداد یکسالش تموم میشه الان برم پول رو برداشت کنم سود این ده روز رو هم میدن؟
ضمنا صندوق بانک گردشگری خوبه؟ الان قبول سرمایه می کنه؟
20 خرداد یا اردیبهشت؟!نقل قول:
کدام 10 روز؟؟!
اگر اردیبعشت تموم شده که اون 10 روز رو روزشمار 10 درصد میدن بهتون اگر 20 ام تموم شده اگر خرداد تموم میشه یعنی 20 روز دیگه صبر کنید تا روز موعود! چون دست بزنید جریمه میشید
صندوقها فرق خاصی ندارن و حول و حوش 20 درصد میدن. گردشگری باز هست فک کنم
تاریخ: 2 خرداد 96
* بانک پارسیان:
1-
اون سود سپرده 1 ساله که 21 درصد بود، الان شده 20.5 درصد
2-
روز شمار
سود 15.5 درصد
کف موجودی 10 تومن
اگه موجودی کمتر از 10 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه
3-
روز شمار
سود 17.5 درصد
کف موجودی 20 تومن
اگه موجودی کمتر از 20 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه
دوستانی که پول رو نیاز ندارن یعنی اصل پول رو به صورت فوری میتونن از صندوق بانک استقاده کنن که 20 درصد سود میده روزشمار.نقل قول:
منتهی برای دسترسی به پول هم میتونید انلاین و هم از شعبه ابطال کنی هرقدرش رو بخواید ابطال کنید تا عصر تو حسابتونه
منظورتون همون حساب بورس (لوتوس) هست؟نقل قول:
من دیروز یه حساب لوتوس باز کردم، تا اونجایی که میدونم برای برداشت و واریز باید حضوری به شعبه مراجعه کنیم
این آنلاین که گفتید منظورتون چی هست؟
بله تازگیا افتتاح شده جالب هم هست. برید ثبت نام کنید کد رهگیری بگیرید تس ام اس میاد بعد برید شعبه بهتون کلمه عبور و رمز عبور میدن به راحتی از خونه ابطال و اضافه کنید به خصوص برا ابطال خیلی خوبه فوری تا عصر پول تو حسابهنقل قول:
من انجام ندادم تا حالا لازم نشده ولی دیدم.
سرمایهگذاران محترم
سلام
به اطلاع میرساند از این پس میتوانید صدور و ابطال صندوقهای سرمایهگذاری را به صورت آنلاین از طریق پرتال جامع تأمین سرمایه لوتوس پارسیان انجام دهید.
برای دریافت کد کاربری و رمز عبور میتوانید با عضویت در این پرتال به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نمایید یا با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه در روزهای دوشنبه و سهشنبه (28 الی 29 فروردین ساعت 9 الی 17) در محل دهمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه ، به غرفه تأمین سرمایه لوتوس پارسیان واقع در سالن میلاد (31A) نمایشگاه بینالمللی تهران مراجعه نمایید.
آیا بانک اقتصاد نوین برای سود گرفتن قابل اطمینان هست؟ و کدام بانک سودش از همه بیشتره ( به نسبت مبلغ )
این بخشنامه ای که از طرف بانک مرکزی تکلیف کرده بانکها سهام غیر بانکی رو واگذار کنند روی صندوق ها تاثیر نداره؟ جمع نمیشن؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk