اینا ماله صبانته مخابرات که یک مگ نمی ده بهت .نقل قول:
Printable View
اینا ماله صبانته مخابرات که یک مگ نمی ده بهت .نقل قول:
خب دوست عزیز باید منصفانه استفاده کرد چون شبا به دلیل رایگان بودن پینگ مصرف بالا میره اگه زیاده دانلود داشته باشی حق دیگران ضایع میشه.:20:نقل قول:
سلام به همه صبانتی های عزیز
من به یه مشکل برخورد کردم اگه بتونین کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
مشکلم اینه : من برای اینکه راحت شبا بتونم دانلود کنم ...مودم رو رو حالت بریج (Bridge) قرار دادم... دو تا سیستم دارم که با این مودم به اینترنت وصل میشن..یه پی سی و یه لپتاپ... همیشه بدون هیچ مشکلی دو تا سیستم با کانکشن به اینترنت وصل میشدن... ولی الان این لپتاپه قاطی کرده وصل نمیشه !! نه با وایرلس نه با کابل !! ارورِ 691 میده ...که یعنی یوزر یا پسورد اشتباهه که من مطمئنم درسته ولی بازم N بار چک کردم بازم وصل نمیشه ...
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟ هر ایده ای که به ذهنتون میرسه بگین ...شاید کمک کرد :)
با تشکر
با این حساب وقتی حق کسی ضایع نمی شه که سرعت رو بیارن رو صفر واقع هم برای اینکه حق کسی ضایع نشه سرعتو اوردن پایین .تا یوزرهایی مثل شما هست سرعت 30 که هیچی 5و10 هم زیادیه.نقل قول:
یعنی تا شب قبلش حق همه ضایع میشد؟؟؟ والان دیگه نمی شه ؟؟؟
وقتی در طول روز چهار تا صفحه باز می کنی و 5 مگ دانلود می کنی میری می بینی 100 مگ ازت کم شده اون موقع حقت ضایع نمی شه؟؟؟:41:
خجالت نمیکشی؟!!! تو مملکت پیشرفته اسلامی اینترنت با سرعت 100 کیلوبایت اونم فقط 3 نصف شب تا 7 صبح (که الان از همینم محرومیم)(!!!!!!!!) حق مردم ضایع نمیشه؟؟؟؟!!!!نقل قول:
یعنی ما از افغانستانم کمتریم!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ از افغانستان که هیچی از کل دنیا کمتریم!!
میگم چطوره کلا اینترنتو درشو تخته کنن که حق کسی ضایع نشه؟؟؟ بهش فکر کن!
زنگ بزن پشتیبانی و بگو مک را برات باز کنننقل قول:
احتمالا درست بشه.
من این مورد رو در رابطه با شرکت شاتل گفتم نه شرکت صبا و یا هر شرکت دیگه ای.نقل قول:
با توجه به اینکه من قبلا مشترک شاتل بودم یه شب تو ساعات رایگان بالای 1 مگ دانلود داشتم که این باعث شد تا چند شب خیلی افت سرعت داشته باشم بعد به خاطر این موضوع که کاملا هم شاکی بودم تماس گرفتم و در جواب من کارشناسا گفتن اگر زیادی توی ساعات رایگان دانلود کنم سرعتم کاهش پیدا میکنه و از این قبیل ....... که من هم واقعا با حرفایی که زدن قانع شدم.شاتل که اینطوری بود اگر هر چی تو شبا زیاد دنلود کنی تا چند شب سرعتت کم میشه و این هم طبیعیه... ولی در رابطه با قوانین صبا اطلاعات چندانی ندارم.
شما که مدت زیادیه مشترک صبا هستید ، صبا هم همین قوانین رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلام بچه ها، ما تو شرکتمون از شاتل سرویس داریم اما به خاطر اینکه شبا دانلود میذاشتیم این اتفاق برامون افتاد.اولش خیلی شاکی شدیم اما بعد یکی از کارشناسای بخش فنیشون یه ساعتی داشت برامون توضیح داد.دمش گرم، خیلی خوب توجیحمون کرد.دقیقا" شما فکر کنید قرار باشه که چند نفر بیان به اندازه خیلی خیلی بیشتر از سرویسشون استفاده داشته باشن، چه اتفاقی برای بقیه مشترکا میافته.....بهتر کساییکه بی دلیل شکایت میکنن، یه نگاهی به لینک زیر بندازن:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
نگرفتی داداش! من میگم اصلا چرا باید اینترنت ما محدود باشه ؟!! حق ما اینترنت حداقل 2 مگابیت بدون افت سرعت و نامحدود هست! تا وقتی که کاربرای اینترنت مثل شما به این راحتی قانع میشن وضع اینترنت ما هم به همین گندی خواهد ماند!نقل قول:
اون شاتل هم یه دزدیه مثل صبانت که دارن قلمبه حق کاربرارو میخورن!
اینترنت حجمی با این سرعت فوق العاده پایین اصلا یعنی چی ؟؟! چرا؟!؟!؟!؟!؟
نقل قول:سلام دوست عزیزاتفاقا" من کاملا" متوجه منظور شما شدم.باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان میگیرم.در ضمن نامحدود به معنی این نیست که شما کل حجم شبکه رو برای خودت بگیری.فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....شما میتونی هر چقدر میخوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!:13: