دوستان پارس انلاین شبانه ی رایگان داره ؟ اگه داره از ساعت چنده
Printable View
دوستان پارس انلاین شبانه ی رایگان داره ؟ اگه داره از ساعت چنده
چندروز پیش یه نامه در بخش نظرات و انتقادات فرستادم به پارس آنلاین و گله کردم که چرا اینقد خسیسن و تا حالا ترافیک هدیه ندادن
بعد از تهران زنگ زدن ،منم همون چیزا رو دوباره پشت تلفن بهش گفتم
اونم یه مشت اراجیف نصیبمون کرد:5:
من قبلا شاتل بودم
شب ها با سرعت 40 دانلود میکردم (سرعت 128 گرفته بودم)
در ضمن ترافیک هم اینقد میداد به صورت رایگان که نمیدونستم چطور مصرفش کنم
اما فهمیدم سرعت پارس آنلاین بیشتره ، اومدم اینور :27: حالا هم مثه ... پشیمونم
40 روز دیگه تموم شه میرم همون شاتل :21:
این 13 روز عید که رایگانه.نقل قول:
شبانه از طرف شرکت 1 تا 6 اعلام شده که رایگانه.
ولی دوستان به طور تجربی 1 تا 6:59 دقیقه رایگان دانلود میکنن.
که البته این 6 تا 6:59 مثل اینکه یه شرایطی هم داره :31:
امروز به من زنگ زدن از پارس و PASS و USER بهم دادن ولی هر چی می خوام کانکت بشم ارور 691 میده ولی راحت وارد بخش کاربری ADSL توی سایت پارس میشم زنگ هم زدم به پشتیبانی تهران بنده خدا مونده بود چی بگه به خاطر همین گفت به نمایندگی شهرستانتون زنگ بزن!!!
قبلا براي 3 نفر كه از پارس گرفتم همين اتفاق افتاده.نقل قول:
رفتم گفتم اين چه وضعشه ميگه ميدوني چيه ؟ ميگم چيه! ميگه خب ما از كجا بدونيم كه كي خط شما رانژه ميشه كه وصل كنيم؟ بايد وقتي Adsl روشن شد يه تماس بگيري برات فعال كنيم!
ولي من كه مي دونم چشونه ميگه خب حالا مودمت رو بيار برات تنظيم كنيم يه پولي گيرمون بياد:31:
كار 10 ثانيه بيشتر نيست تيكش رو ميزنه فعال ميشه.
اولين بار مودم رو بردم گفت خوب كانفيگ نكردي طرف با كلي منت گفت نه ديگه پول نميخوام ازت.
كوش شيطون كر انگاري تو عيد سرعت خوب شده
براي دوستان هم همين طوره؟
سلام
من يه سوال از اون دوستاني دارم كه ميگن مثلا هر 100 مگ يه بار اينترنت يه قطعي داره كه مثل اينكه با ريست كردن مودم مشكلش حل ميشه!
سوالم اينهكه منظورتون از قطعي اينه كه آي پي بعد از يه حجم مشخصي هي عوض ميشه ؟ يا اينكه كلا كانكشن قطع ميشه و بايد دوباره با يوزر و پسورد كانكت شد؟؟
يه درخواستي هم از دوستاني كه سرويس 256 دارن دارم :
ممنون ميشم اسم سرويس كه ميگيرن با حجم ترافيك دوره و مقدار دانلود شبانه و هزينه اي كه ميپردازن رو بنويسن
نه بابا کجاش خوب شدهنقل قول:
برای من که به بدترین وضع موجود رسیده سرعت شده 10
قبل از تعطیلات جداقل سرعت 60 روو راحت به چشم میدیدیم
تو تعطیلات هم چند روز اول خوب بود الان دو سه روزیه سرعت خیلی بد شده
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
مشکل اول معمولا با ریست برطرف میشهنقل قول:
نخیر ربطی به IP نداره -- برای من تو کل دوره یکبار همچین موردی پیش اومد و دیگه هم پیش نیومد که اونم مودم رو ریست کردم و دوباره کانکت شدم و دیگه هم همچین مشکلی پیش نیومد
من 256 ویژه مناطق منتخب مخابراتی دارم
3 ماهه با حجم 4.5 گیگابایت و مبلغ 33 هزار تومان
شب ها هم حدود 1400 مگابایت دریافت دارم
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
ممنوننقل قول:
سرويس شما همينه كه ديگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه 5 گيگ و30 تومنه؟؟بعد دان استريم رو 1 مگ بسته شده يا دو مگ؟؟
بعد من الان از شاتل سرويس دارم كه فوق افتضاح شده :13:
بخوام بيام پارس چقدر طول ميكشه كه شاتل خط رو آزاد كنه و پارس وصل شه؟
واسه رانزه كردن چقدر ميگيرن؟
به خاطر عيد و اينا تخفيف نداره؟؟ثبت نام آنلاين چطور؟؟