من يه كمي ميخوام بي ربط به شاتل حرف بزنم. يه برنامه كه سرعت اينترنت رو بالا ببره ميخوام. يكي از دوستان گفت از one speed استفاده كن . به هر حال اگه اين برنامه يا برنامه ديگه اي ميشناسيد به همراه لينك دانلود و كرك لطف كنيد اينجا بزاريد.
Printable View
من يه كمي ميخوام بي ربط به شاتل حرف بزنم. يه برنامه كه سرعت اينترنت رو بالا ببره ميخوام. يكي از دوستان گفت از one speed استفاده كن . به هر حال اگه اين برنامه يا برنامه ديگه اي ميشناسيد به همراه لينك دانلود و كرك لطف كنيد اينجا بزاريد.
خوب حالا تا 15 که ردیفه !نقل قول:
ما چی dl بزنیم ؟ :31:
حوصلمون سرید !
گفتم که فیلم زیبای Twilight ... البته اگه ندیدیش ...نقل قول:
ا.... من يادم نبود كه براي هر بار بايد هزينه راه اندازي بدم !!نقل قول:
اگر این 15-20 تومن هزینه ی راه اندازی و دردسرهای رانژه و ... نبود من همشون رو امتحان میکردم ولی حیف ...
بابا شبا دانلود نکنید دیگه :31: .... تا ساعت 6:59 دقیقه صبح سرعت 10 بود تا شد 7:2 دقیقه سرعت رفت رو 40 :31:
باز خوبه مال تو 10 بوده مال من از ساعت 1 به بعد میشه سرعت 5 همین که از 7 میگذره سرعت میشه 25
با اين حساب اگه يه آرت هوم بگيريم و بذاريم شبانه روزي دانلود كنه به صرفه تره !!نقل قول:
باز خوبه مال تو 10 بوده مال من از ساعت 1 به بعد میشه سرعت 5 همین که از 7 میگذره سرعت میشه
لینکهات چیه؟ از من سرعت دیشب خوب بود. اون 40 هم کمه،مشکل سرعت پیدا کردی؟! تو روز باید رو 60-70 باشی شبها هم دیگه بین 20-45 اینا.نقل قول:
من که 256 Eco دارم شب ها هم راحت با 31 میگیرم !
البته به سرورتون ربط داره و خیلی سرور مهمه !
من از رپید هم 31 میگیرم 1 تا 7 !
سرویس اکو 512 توی عید کلا دانلودش رایگانه ؟