نمره میانترم کلا 6 نمره هست ، چطور 10 نمره میخواد بدهنقل قول:
اگه سوالات پایان ترم تشریحی داشته باشه ، اون سوالات تشریحی هم دست استاده میتونه ارفاق بده...
...
Printable View
نمره میانترم کلا 6 نمره هست ، چطور 10 نمره میخواد بدهنقل قول:
اگه سوالات پایان ترم تشریحی داشته باشه ، اون سوالات تشریحی هم دست استاده میتونه ارفاق بده...
...
- گزارش برنامه امتحان پايان ترم دانشجو تاريخ انتشار :1391/03/08
براي دريافت كارت آزمون خود از مسير زير اقدام فرمائيد:
آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان ==> برنامه امتحان پايان ترم دانشجو
شايان ذكر است محل آزمون انتخابي دانشجويان كارشناسي ارشد در گزارش 428 نمايش داده مي شود.
سلام
من هنوز مشکل نیومدن منوهای کاربری رو تو سایت گلستان دارم:41:
فکر کنم صفحش با مرورگر اینترنت اکسپلورر جدیده نمیسازه
دلیل دارم میگم دوستانی که ورژن قبلی این نرم افزار رو دارن یه ندا بدن
این مشکل رو شما هم دارید؟
نقل قول:
سلام.
احتمال زیاد بخاطر مرورگرت هست، منم این مشکل رو داشتم دادم دوستم برام کارتمو گرفت.. سایتش با نفت کار میکنه.
بهترین آرزوها..
الان چند روزه منتظرم میان ترم مبانی کامپیوتر رو بده ولی دریغ از یه تغییر کوچیک :41: تو قسمت میان ترم هیچی نوشته نشده خالیه خالیه به این صورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بعد از امتحان با استاد حرف بزنم تا بهم میان ترم بده یا قبل امتحان ؟ امتحانش هم 20 خرداده . الانم نگاه کردم واحد به صورت عادیه و خودخوان نشده به این خاطر میگم که کلا دو تا دانشجو بودیم والله به خدا بی انصافیه منی که سر وقت حاضر بودم چوب اونایی رو بخورم که سر کلاس نمی اومدن :19:
سلامنقل قول:
شماره اش رو نداری ؟ زنگ بزن بهش صحبت کن و همین ها رو بگو
به من داده 5 از 6 . سه شنبه باید برم دانشگاهی که کلاس داره . بهش بگم زیادترش کن . چون خیلی واسم حیاتیه
برنامه سازی پیشرفته هم داده 6 .
بقیه هم نزدن
سلام
اگه نمره ميان ترمو بگيريم ولي سر جلسه امتحان نريم درس حذف مي شه???????????????
نقل قول:
سلام..
فکر نمیکنم حذف بشه چون اگه اینطوری حذف میشد که دیگه حذف اضطراری رو نمیزاشتن.. اگه اینطوری بود که خیلی خوب میشد:20:
حالا مگه قصدتون این هست که سر جلسه نرین ؟ : دی
با آرزوی بهترینها..
سلام رفیقنقل قول:
سرچلسه هم که نرید ، درس براتون حذف میشه
من دو تا واحدهام را سرجلسه نرفتم و نمره ش صفر در نظر گرفته نشد ، بلکه به عنوان حذف اضطراری در نظر گرفته شد و ختی میان ترم هم دادم ولی نمرم شد 5 از 6 ولی بخاطر اینکه امتحان پشت سره یه امتحان دیگه بود ، مجبور شدم سر جلسه نرم
وقتي كه هيچ نمره اي توي قسمت ميانترم براتون وارد نشده يعني استاد بهتون نمره نداده و درستون به صورت خودخوان نمره ش حساب ميشه.بهتر باهاش صحبت كنيد تا درستش كنه.نقل قول:
الان چند روزه منتظرم میان ترم مبانی کامپیوتر رو بده ولی دریغ از یه تغییر کوچیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت میان ترم هیچی نوشته نشده خالیه خالیه به این صورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بعد از امتحان با استاد حرف بزنم تا بهم میان ترم بده یا قبل امتحان ؟ امتحانش هم 20 خرداده . الانم نگاه کردم واحد به صورت عادیه و خودخوان نشده به این خاطر میگم که کلا دو تا دانشجو بودیم والله به خدا بی انصافیه منی که سر وقت حاضر بودم چوب اونایی رو بخورم که سر کلاس نمی اومدن