ممنون بابت راهنمایی هاتون مشکل از منبع اگزز بود ریخته بودنقل قول:
Printable View
ممنون بابت راهنمایی هاتون مشکل از منبع اگزز بود ریخته بودنقل قول:
دوستان بهترین شمع و وایر واسه 405 چه مارکی هست؟
من وایر رو شنیدم اوتو لایت بهترین هست .
شمع چطور ؟ مارک خوبی اگه میدونید معرفی کنید ممنون میشم.
شمع هم اتو لایت بگیریدنقل قول:
جنسش خوبه
این دو سیم رو ادامه بدید و همون نزدیکی ها به یک رله می رسید با چهار سیم احتمالا که از اونجا مدار فرمان و مدار قدرت کند و تند جدا می شند و قبل از اون فیوز فن رو حتما چک کنید فیوز 30 امپر در جعبه فیوزنقل قول:
شمعیکه برای موتور xu7 405 به نظر من خیلی خوب جواب داده شمع بوش دو الکتروده هست اگه جنس تقلبی اون فراوان نشده باشه برای این موتور دو الکترود خیلی خوب جواب مب ده برای وایر هم همون خوبه ولی برند دیگه ای سراغ ندارمنقل قول:
سلام دوستان
فن پراید انژکتوری
زغال و خازن داره و خرابیش میتونه باعث روشن شدن چراغ چک بشه؟
می تونم خودم عوض کنم؟
بستگی به نوع خرابی داره اگه آمپر بالایی بکشه و یا باعث داغ شدن ماشین بشه شما اگه وسیله دارید می تونید و لی ممکنه پرسی باشه و نتونیدنقل قول:
دوستان و اساتید سلام
دوستان من یه 405 مدل 85 دارم با 150.000 کارکرد
پارسال همین موقع ها بود که سر سیلندرش رو عوض کردیم....
بعد از تعویض سرسیلندر؛مشکلات ماشین شروع شد؛
اول اینکه وقتی موتور گرم میشه و به دمای 90 میرسه(همون موقه که فن میخواد بزنه) چراغ روغن؛ترمز دسی؛علامت تعجب و استاپ با هم شروع به چشمک زدن میکنه....ینی وقتی موتور گرم میشه اینجور میشه،یکم سر پایینی بریم(موتور دماش بخوابه) چشمک قعط میشه.....اینو به هزارتا مکانیک نشون دادیم هر کس یه چیزی میگفت،یکی میگفت میلنگ ضعیفه،یمی میکفت اویل پمپ ضعیف شده،یکی میگفت یاتاقانه و...یکی بهمون گفت این صافی و مجرای کانال روغنه ماشین جرم گرفته ،فشنگی ها رو عوض کردیم،فیلترو عوض کزدیم برطرف نشد....خلاصه زمشتون پارسال ما رفتیم مسافرت ماشین بدون مشکل رفت و اومد/عید رفتیم بدون مشکل،تا اینکه تابستون 2 بار رفتیم بدون مشکل.....اما این 2 هفته پییش رفتیم،رفتیم شمال یه جنگل با اب و هوای خوب،ماشین دود میکرد،البته قبل سفر روغنو عوض کردم،یه stp هم ریختم توش...خلاصه جاده ایی که ما میومدیم سر پایینی بود،وقتی خلاص میکردم و میودم و و میزاشتم تو دنده،دود از اینه میدیدم که از اگزوز میاد....ترسیدم و گفتم تمومه....اما ماشین اومد تا تهران....
الان 3 /4 هفته میگذره از اون قضیه،ماشین دود نداره،(میتونه ماله اب و هوا باشه؟)اما شتاب ماشین خیلی کمه....
همین الان که دارم برا شما مینویسم،صفحه و دیسکو عوض کردم،شتابش هیج فرقی نکرد....
سوالم اینه که روشن شدن این چراغ چیه؟
مکانیکم الان میگه سوپاپام مشکل داره،میگه صدا از بالای موتور میاد.....باید باز بشه و تنظیم شه،نمیدونم چه کار کنم....
فرق صدای یاتاقان با سوپاپ چیه؟اینکه میگن میلنگش ضعیف شده چی؟
من ماشینم وقتی گرم هم هست یه صدای خاصی میده....ینی یه صدای ریز برخورد 2 تا اهن با هم انگاری....
کسی میتونه کمک کنه؟
دوستان خواهش میکنن منو راهنمایی کنید؛موتورو باید باز کنم؟
الان ماشین تو سر بالایی با دنده 2 با دور متور 3 هزار 40 تا سرعت داره،طبیعه؟(یه ساعت نیست که صفحه و دیسکو عوض کزدم....)
این چراغو چه جوری میشه خاموش کرد؟:n30::n13:
الان که از موتور کولر میگیرم به شدت دور موتورش میاد پاینن،ینی حدود نیم(0.5 rpm ) وای میسه....انگار موتور میخواد خاموش شه....
فک کنم موتورو باید بیارم پایین....:n28:
دیگه کلافه شدم....
اقا موتورو باز کنم باید کامل تعمیر بشه؟
فقط سوپاپاشه؟چیه؟کسی میدونه؟
صدای یاتاقان با سو پاپ چه فرقی داره؟
:n27::n27: