سلام دوبارهنقل قول:
در مورد آمپ باند ها چیزی نمیدونم
در مورد ساب هاتون
12 اینچی هستن نه 10 اینچی
اگه میشه از وضعیت سیم کشیتون و باطریتون هم بگین
چون الان شما خرید هاتون رو کردین فقط میمونه اینکه سعی کنیم با یه سری اصلاحات صدای بهتری بگیرین :11:
سلام دوبارهنقل قول:
در مورد آمپ باند ها چیزی نمیدونم
در مورد ساب هاتون
12 اینچی هستن نه 10 اینچی
اگه میشه از وضعیت سیم کشیتون و باطریتون هم بگین
چون الان شما خرید هاتون رو کردین فقط میمونه اینکه سعی کنیم با یه سری اصلاحات صدای بهتری بگیرین :11:
سلام؛
به جز ضبط وباند بقیه رومیتونم عوض کنم؛
لطفا"تا 600 تومن سیستم پیشنهادبدین؛
نظرتون راجع به یک ساب 15 اینچی ویک ساب جی بی ال لوله ای چیه?
لطفا"یک آمپلی 4 کاناله خوب معرفی کنید؛
مرسی؛
سلامنقل قول:
شما ميخواهي دو تا ساب مختلف ببندي؟!!
در مورد باكسهاي استوانه اي من توصيه نميكنم. تيون اين باكسهاي تجاري (كه بيشتر براي خاور ميانه توليد و عرضه ميشن)بالاس و تو مدت طولاني موزيك گوش دادن باعث سر درد يشه.ضمنا متريال خوبي هم نداره.باكس خوب چوب و در نوبه بعدي MDF هست.
ماشينتون چيه؟من 15 رو پيشنهاد ميكنم،البته بايد سيستم برقي خوبي داشته باشيد.
استيج جلو رو كامپوننت نصب كن و براي استيج عقب از اسپيكر بيضي مثل همين 718 معروف.البته برندها مطرحي هم هست.مثل هرتز
ميشه از تو ماشيناتون يه دو تا كليپ بگيرين تا ما هم ببينيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نظرتون راجع به پخش پایونر 9350 چیه؟خوبه؟ متوسطه؟چجوریه؟
همچنان منتظر پیشنهادای خوبتون در مورد خرید باند تا 130 تومن هستم.
سلام. برای یه ال90 E2 چه پخشی پیشنهاد میکنید؟
زیر 200 تومن
بلندی صدا برام مهم نیست. کیفیت صدا مهمه
درضمن نمیخوام باندهای ماشین رو عوض کنم.
از سيستمهايي كه رو ماشيناتون دارين در حال تست صدا فيلم بگيرين بزارين رو سايت تا ما هم ببينيم
تا 200 تومن بهترین گزینه 7016 کنوود هست / بدون شک :20:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
اقا ماشین پراید 131 هست
سقف بودجه 1 میلیون
یه سیستم صوتی توپ بهم معرفی کنید خیلی برام کیفیت مهمه . دوست دارم بیشتر به کیفیت صدا توجه بشه
مرسی
کسی نیست جواب ما رو بده؟باندی که بدرد پخش 9350 پایونر بخوره با قیمت مناسب چیه؟راستی یه سوال دیگم داشتم اونم اینکه بین باندهای 6994 و6902 پایونر کدوم قویتره و بیشتر بدرد پخش9350 میخوره و قیمتشون چنده؟نظرخودم اینه که یجفت 6902 با یه امپ3400 بندازم.اینا که گفتم چجوریه؟این امپیلی بدرد این باند میخوره؟؟یه پخشی که بدرد اینا بخوره چیه؟ببخشید که سوالام زیاد شد.اخه خیلی خیلی عجله دارم.