خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدمت شما:نقل قول:
اینجا که درایو d پارتیشنش سالمه ولی یکی از پارتیشن ها به حالت unlocated رفته اگه دقت کنیدنقل قول:
الان تو درایو d تون هیچ اطلاعاتی نیست ؟ show hiddein هم بکنید چیزی دیده نمیشه ؟
اگه از این نباشه اطلاعات درایو d را ریکاوری کنید و سپس پارتیشن رو پاک و دوباره ایجاد کنید و فرمت سطح پایین بکنید
درست نشد بگین
همونطور که تو عکس مشخصه درایو d حدود 50 گیگ اطلاعات داره که خیلی هم برام مهمه...همه پروژه های اتوکد و...:sq_3:نقل قول:
اصلا ویندوز اجازه نمیده وارد درایو بشم...فقط تونستم از طریق بوت ویندوز 7 > قسمت repair وارد درایو d بشم و اون اطلاعات رو جای دیگه کپی کنم.ولی با اینکه کپی کردم انگار ناقص هستن...مثلا فایل اتوکد رو که باز میکنم فقط صفحه سفید میاد!
پس به نظر شما این کارو انجام بدم:
1.ریکاوری
2.حذف پارتیشن
3.ایجاد پارتیشن
4.quick format
درسته؟
بعد از فرمت دوباره باید ریکاوری کنم دیگه؟
ممنون
نه همون بار اول ریکاوری کردین دیگه هم میتونید از نرم افزار acronis بری ریکاوری پارتیشن استفاده کنید و هم نرم افزار power data recoveryنقل قول:
بعد پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنید نشد فرمت سطح پایین بکنید پارتیشن رو
مشکل حل نشد میتونه از فریم ویر هارد باشه
یکی از پارتیشن هاتون هم به حالت unlocated رفته اون رو هم درست کنید
اگه پارتیشن رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت کنید احتمال ریکاوری کمتر میشه
با سلا
یه هارد یک ترا مکستور ادابتوری دارم یه سری فایل از روش پاک کردم شبیه به درایور بود از وقتی پاک کردم دیگه هارد بالا نمیاد فقط یه ایکون تو my com میاد که زیر همون ایکون مینویسه ناشناخته و موقع باز کردن اخطاار دسترسی میده
اصلا این هارد درایور داره؟
کلی اطلاعات با ارزش دارم روش
سیستم ازم میخواد فرمتش کنم که انجام ندادم
نقل قول:
وقتی هارد رو به سیستم میزنید یک عکس از disk managment سیستم بدین
سلام دوستاننقل قول:
من یه مشکل دارم.بعد حدودا 2 ساعت کار با سیستم از کار می افته و همه چی غیر فعال میشه.همه آیکون ها و نوار استارت هم میرن.Alt+Ctrl+Del هم که میرنم این اخطار رو میده:
اون مورد اول رو فقط دارم.اول فک کردم بخاطر ویروس باشه،واسه همین با Kaspersky که update رو همون روز انجام دادم چند بار full scan deep زدم اما فرقی نکرد.windows هم عوض کردم یه کم بهتر شد اما الان از هر 10 بار بالا اومدن 2-3 بارشو error recovery میده و هنوز به wellcome نرسیده reset میشه.1-2 بارم bluescreen واسم ظاهر شد.یه بار گذاشتم drive win رو قبل بالا اومد win ،با همون برنامه خود ویندوز error-cheking انجام داد که یه 30 دقیقه ای طول کشید.بهتر شد اما بازم همون مشکل ها رو دارم.تو تاپیکا خوندم که هاردم میپره خواهش میکنم کمک کنید !
شما وقتی این اتفاق میفته سریع برین تو بایوس سیستم ببینید هارد در بایوس است یا نه ؟
مشکل شما یا میتونه از هارد باشه یا پاور سیستم
سلام خسته نباشید
هارد لپ تاپم مشکل دار شده. یعنی یه سری بد سکتور داره که مشکلش حل نمیشه!
(سرعت بوت شدن ویندوز خیلی پایین اومده)
دو تا عکس زیر مربوط به نرم افزار HD Tune هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن با نرم افزار HDD Regenerator با فلش بوت کردم و حدود 560 تا Bad Sector پیدا کرد و Repair کرد. اما بعدش که دوباره Scan زدم دوباره همین Bad Sector ها رو پیدا کرد
راستی هاردمو خالی کردم مشکلی با فرمت هارد ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
خیلی اشنایی ندارم به bios اگه ممکنه راهنمایی کنین.مرسی.لپ تاپم dell xps L502نقل قول: