اون آهنگ زندگی + تحصیلات عالی!نقل قول:
نه منظورم اینه که با عبدالمالکی هم همکاری داشته؟نقل قول:
Printable View
اون آهنگ زندگی + تحصیلات عالی!نقل قول:
نه منظورم اینه که با عبدالمالکی هم همکاری داشته؟نقل قول:
گفتم که اشتباهی میکنی یعنی نه :دینقل قول:
دو تا فایل دانلودی خوب:
کلیه مصاحبه های محسن چاوشی با رسانه ها تا مهر 91:
محتوای مخفی: کلیک کنید
اشعار آلبوم 13 تو یه فایل PDF :
محتوای مخفی: کلیک کنید
جدید ترین صحبت محسن چاوشی در مورد 13 :
سلام دوستان عزيزم اگر آلبوم قبل از محرم آماده پخش شد يكي از موزيك هاي آلبومو زودتر تقديم ميكنم بهتون و به زودي در جريان همه اخبار و اتفاقاتي كه افتاد قرارتون ميدم. فداي مهربونيتون
منتظر خبر های بعدی باشید
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاووشی لحظاتی پیش در فیس بوک خودش این متن رو منتشر کرد:
سلام
اونقدر مراحل تولید یک اثر هنری (موسیقایی) سخت است که وقتی آن اثر منتشر میشود انگار باری از روی دوش آدم برداشته شده . انتشار آلبوم حباب را به محسن یگانه عزیز تبریک میگم و امیدوارم با تهیه نسخه ارجینال این اثر حمایت خود را از این هنرمند و تمامی هنرمندان این سرزمین که با تمام سختی ها و دشواری ها فقط و فقط به عشق شما مردم خوبم کار میکنند داشته باشید..
محسن چاوشی
با سلام!
این یه نقد از آلبوم پرچم سفید هست!محتوای مخفی: باز کنید و بخونید!
مدیرسابق دفتر موسیقی حوزه هنری:چاووشی خودش هم نمی داند چه زمانی آلبومش به بازار می آید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دنیای شلوغ امروز گاهی استفاده از برخی سر گرمی ها مفید است و باعث آرامش روح می شود که یکی از این کارها شنیدن موسیقی است
در چند سال اخیر هم که آلبوم ها و خوانند گان زیادی به بازار موسیقی آمده اند و هر کدام هم طر فداران خاص خود را دارند یکی از این خوانندگان محسن چاووشی است که آلبوم هایش همیشه با استقبال خوبی رو به رو بوده است اما آخرین آلبوم این خواننده با مشکلاتی روبه روست در همین زمینه رضا برای ما نوشته:بالاخره آلبوم من خود آن سیزدهم کی به بازار خواهد آمد؟
در پاسخ به این سوال رضا مهدوی مدیر سابق دفتر موسیقی حوزه هنری گفت:باور کنید خود محسن چاووشی هم نمی داند آلبومش کی به بازار خواهد آمد وعلت تاخیر ارائه این آلبوم به دلیل نواسانات قیمت دلار است چراکه این موضوع روی قیمت سی دی هم اثر گذاشته است
مهدوی در ادامه گفت:این آلبوم قرار است در تیراژ زیاد به بازار بیاید بنابراین سرمایه گذار هم مجبور است صبر کند تا قیمت بازار به یک ثباتی برسد و بعد کارش را ارائه کند
با این حساب طر فداران چاووشی فعلا باید صبر داشته باشند تا بالاخره این کار به بازار بیاید
یعنی چی؟!؟!؟!
یعنی اگه مثلا CD رو بدن 3000 تومن به جای 2500 خیلی فاجعه میشه؟
بعد واسه من سواله، مگه این پول سیدی چند درصد از هزینه یه آلبوم رو شامل میشه که حالا بخواد باعث تاخیرش بشه؟؟؟؟؟
به نظرم که این مصاحبه یه مقدار منحرف کننده و بوداره!
دقیقا موافقم تنها نتیجه ای که از این حرف میشه گرفت اینکه البوم حداقل حداقل 6 ماه تاخیر می خوره و میره برای سال بعد و حدود اردیبهشت و خرداد ( اونم اگه بخواد زود بیاد ) ! واقعا این سیستم پخش البوم تو ایران خیلی مسخره است ! برای همینه که عمرا به جز چند مورد سی دی ارجینال خواننده های ایرانی رو نمی گیرم .
بهونه س.
این همه دارن آلبوم میدن چرا این نمیده ؟
مطلبی جالب در مجله مهرنامه
به قلم لیلی گلستان ( فرزند استاد ابراهیم گلستان )
چاوشی شنیدنی است
=============
یادداشت «محسن چاوشی» برای «احسان خواجه امیری» پس از انتشار آلبوم «عاشقانهها»:
بهترین آرزوها را برای احسان دارم ...
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی این روزها در آستانه انتشار آلبوم جدیدش قرار دارد و حرف و حدیثهای فراوانی هم درباره او و آلبومش گفته و شنیده میشود.
اما این خواننده که چندی پیش در عین ناباوری، در پیامی، انتشار آلبوم رفیق قدیمیاش «محسن یگانه» را تبریک گفت، این بار هم دو روز پس از به بازار آمدن آلبوم «عاشقانههای احسان خواجه امیری» در یادداشتی که در اختیار «موسیقی ما» قرار داده، انتشار این اثر را به خواجه امیری تبریک گفته است.
چاوشی در این یادداشت نوشته: «آلبوم جدید دوست خوبم احسان خواجه امیری را شنیدم و لحظات خوبی را با آن تجربه کردم. قطعه «کجایی» این اثر را باید جزو بهترین و شنیدنیترین قطعات این آلبوم لقب داد. برای این دوست خوب بهترین آرزوها را دارم و امیدوارم با ادامه همین روند، موسیقی کشور لحظه به لحظه روند رو به رشداش را ادامه دهد.»
چاوشی همچنین درباره زمان انتشار آلبوم جدیدش به «موسیقی ما» گفت: «در چند روز آینده خبر قطعی و تاریخ دقیق انتشار آلبوم را در اختیار رسانهها قرار خواهم داد.»