دوستان من دیشب به زورکی 1 GB دانلود کردم با 512
بنظرتون چطوره.!؟؟؟؟؟
کم نیست
Printable View
دوستان من دیشب به زورکی 1 GB دانلود کردم با 512
بنظرتون چطوره.!؟؟؟؟؟
کم نیست
کل 24 ساعت کنتور میندازه و از 20 گیگ هدیه کم میکنهنقل قول:
سرعت نت 10 روزی میشه که مشکل داره، خیلی هم مشکل جدیه. اینترنت خود مخابرات یه جورایی قطع شده (یعنی سرعتش اینقدر افتضاح شده) باز پارس آنلاین بهترهنقل قول:
دقیقا حرف شما رو تایید می کنم :n02:نقل قول:
الان پینگ رو 600 هست. پورتا هم مشکل دارند. دیروز سر سرعت کم دانلود داشتم دعوا می کردم... این قضیه 10 روزه که شروع شده.
دوستان قبل از 22 بهمن بخوایم تمدید کنیم شامل اون طرح تغییر محسبه قیمت adsl میشه ؟:n13::n24:
سلام من وقتی میام کانکت میشم
بعدش چراغ استاتوس مودم خاموش میشه و بعدش باید وایسم تا دوباره روشن شه
مشکل کجاست:n28:
دوست عزیز فعلا که خبری نیست توی اشتراک خودت هم بری قیمتها برای تمدید معلومهنقل قول:
توی این 10 روزه بهترین شرایطی که داشتم الان هست که
البته ظاهر این تست ها با واقغیت وضع اینترنتم اصلا" نمیخونه، همش خالی بندیه، پینگ من راحت نزدیک 1000 هست الان، راحت
ساعت 20:30
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور باکو
سرور آمریکا با چیز بی ان
برای سرویس 1 مگ من با توجه به شرایط سابقی که داشتم، افتضاحه، افتضاح
شبا هم که کلا" 10 روزی هست اینترنتم خوابیده. یک گیگ هم حتی نمیشه گرفت
پشتیبانی هم میگه معلوم نیست مشکل اینترنت کشور کی حل بشه
بچه ها برای اعتراض یا پیشنهاد .ایمیل رو میشه بدید؟
بالاخره یکشنبه رفتیم برای ثبت نام سرویس پارس آنلاین پس از پر کردن فرم گفتند که چه سرویسی میخاین ؟ گفتم سرویس نامحدود 128 TRA 11هزارتونی !
بعدش خیلی تعجب کردن و گفتن اشتباه میکنین و ما همچین سرویسی نداریم من هم قیافه پروفسوری گرفتم بلافاصله به جی پی ارس وصل شدم و اوردمش ! زنگ زند به بالا گفتن برای قزوین این سرویس رو نداریم !
اما نامحدود 27 هزارتومنی رو داشتند !
در هر صورت برای یکی از خط هامون توی یه خونه سرویس 3 ماهه 256 هر ماه دو گیگ و ک ماه اینرنت پرسرعت ADSL2+• نصب و راه اندازی رایگان
• بدون هزینه آبونمان مخابرات
• بدون نیاز به پرداخت هزینه مالیات و عوارض
گرفتیم !
برای اون یکی خط هم برای ماه اول 128 4 گیگ 17 هزارتومنی با یک ماه رایگان یعنی 2 ماهه 8 گیگ گرفتیم !
منتها یک سوال
آیا میتونم بعد از تموم شدن سرویس نامحدود TRA رو بگیرم ؟
سلام دوستان کسی اینجا سرویس مصرف منصفانه پارس رو داره ؟ آیا واقعی هست تا 67 گیگ روی 512 با سرعت 2 مگ میده ؟
برای من هم یه چند روزیه خیلی پینگ و سرعتم بهتر شده. البته شبها که همچنان پایینه!
توی خبر ها بود که مدیر عامل زیر ساخت اختلال اینترنت رو انکار میکنه و گفته که گزارشی برای ما مبنی بر اختلال اینترنت داده نشده
:n04: اینم خبرش:
زنگ زدم ارتباط با مشتریان زیر ساخت، زنگ نمیزدم بهتر بود، بهشون میگم که یه چرخی تو اینترنت بزنید، کامنت های زیر اظهار نطر اخیر مدیر عاملتون رو تو سایت های مختلف بخونید، متوجه گزارش های خرابی میشید، بعد به مدیر عاملتون هم انتقال بدید. تو جواب همینو بلد بود که بگه من نمیدونم.
گفتم این گزارش ما رو هم بهش اضافه کنید که از موقعی که به شما زنگ زده ام، با سرویس 4 مگ (پارس سرویس یک مگ رو رو 4 بسته) صفحه گوگل رو نتونستم باز کنم.
تازه اکثر ISP ها مشکل دارن، من از چند تاشون که خبر دارم(خونه، مغازه، شرکت، دوستان و آشنایان) همشون مشکل دارن. جالبیش اینه که اینترنت مخابرات داغون تر از بقیه است.
کلا" راحترین کار انکار واقعیت هست که مدیر عامله خوب بلده:n24:
همون لینک خبر بالا رو بخونید شگرد خرابی چرخشی شون هم در نوع خود جالبه و درست. چون دقیقا" همون چند شبی که کلا" اینترنت قطع بود، بعضی از دوستان از سرعت انفجاری خودشون اینجا نوشتن که برای خودشون هم قابل باور نبود.
دوستان پارس انلاین مثل پارسالا باید از خودش مودم بگیری؟
نه لازم نیستنقل قول:
سرویس TRA بدتر از دیالآپ هستش. ی خط TRA بین 10 نفر تقسیم میشه. یعنی از 16 کیلوبایت پهنای باند ی خط 128 فقط 1.6 کیلوبایت ب هر نفر میرسه.نقل قول:
بیخیالش شو، همون نامحدود 27 تومانی خوبه.
سلام.من میخوام تمدید اشتراک کنم ولی ی سوال برام پیش اومده.الان من میخوام سرویس POL-256-8G که ماهی 8 گیگ هست رو بخرم ولی نمیدونم این سرویس تو شهرستان من اصلا به مشتری داده میشه یا نه!!! یا نه همه سرویس هارو میشه از هرجایی از طریق سایت خریداری کرد و ربطی به شهر نداره؟ کدومش درسته؟
100 موافق خبره هستم... ای توو روح زیر ساخت.... دقیقا همون روزی که من سرعتم خوب بود سرعتم دوستم خراب بود... حیف که نمیتونم فحش بدم وگرنه...نقل قول:
لعنت به این اینترنت شب تا صبح فقط 800 مگ دریافت میکنه 512 محدود
دوست گلم من 1.5 دانلود کردم.شاید لینکت مشکل داشتهنقل قول:
دوستان این تمدیدip چیه که به پروفایل کاربران اضافه شده؟
صرفا اینطوری نیست.نقل قول:
یعنی حداقل سرعت 1.6 است. نه اینکه فیکس رو 1.6!!!
آسیاتک هم نامحدود برنزی ( همین سرویس ) می ده. اما سرعت هاش همین پالیسی رو داره. اما معمولا اینطوری نیست.
سلام.من میخوام تمدید اشتراک کنم ولی ی سوال برام پیش اومده.الان من میخوام سرویس POL-256-8G که ماهی 8 گیگ هست رو بخرم ولی نمیدونم این سرویس تو شهرستان من اصلا به مشتری داده میشه یا نه!!! یا نه همه سرویس هارو میشه از هرجایی از طریق سایت خریداری کرد و ربطی به شهر نداره؟ کدومش درسته؟
سلام اقا من الان با 128 پارس انلاین هستم سرعت دانلودم روی 60 تا 90 تا متغیره ولی اسپید تست این تست رو میده !
تا همین چن دقیقه پیش هم همین سرور 30 کیلوبیت نشون میداد
همین الان سرعت روی 30 کیلوبایت بود دانلود الان شده 80
خیلی نوسان داره
فک کنم بخاطر اینه که اسپیلیتر وصل نکردم و مودم هم مرغوب نیست!
اپ استریم و دان استریم هم به به شرح زیر بستن برام مشکلی نداره ؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 702 Line Rate - Downstream (Kbps): 3419
ربطی به اسپلیتر و مودم ندارهنقل قول:
اینترنت کشور دو هفته ای هست که حسابی داغونه و اختلال داره :n24:
صفحات قبل رو بخونید دستتون میاد که چی میگم
اگر الان مشترک پارسآنلاین هستید که می تونید اینترنتی هر چی دلتون می خواد، هر سرویسی رو بخریدنقل قول:
اگر نه که باید برید به نمایندگی شهرستانتون، اونجا بستگی به فروشنده داره که چقدر بخواد سخت بگیره برای دادن سرویس های بالاتر، که البته با مدرک دانشجویی و یا شرکتی چیزی می تونید سرویس دلخواه رو بگیرید
دوستان ضریب کدوم بهتر اون که بیشتر یا کمتر این همون شیر 99.5 یا 99 ....
به دنبال تااید حرف دوستمون در مورد نوسانات اینترنت در 2 هفته اخیر ( و حتی بیشتر ) بگم که من الان از 8.8.8.8 به شدت تایم اوت دارم. همینطور 4.2.2.4 که البته 4.2.2.4 یه 3 ماهی هست برای من داغونه.
با وی پی ان وصل می شم یک دونه تو 100 هزار تا پکت لاس ندارم. این یعنی چی ؟ کشتی به فیبر خورده ؟ یا از قصد اینطوری کردن ؟ خودتون قضاوت کنید :):n09:
من خودم اول سرویس ۵۱۲ TRA گرفته بودم، تو روز سرعت بیشتر از ۱۰ کیلوبایت نبود و شبها تا ۳ کیوبایت در ثانیه میومد پایین. زنگ زدم به پشتیبانی گفتن خیلی خوششانس بودی که توی روز ۱۰ تا بهت داده !!!نقل قول:
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2
بر اساس تجربه اولا اصلا از ایران تست نگیره ثانیا اصلا از کرج نگیر نمی دونم سر این سرور کرج چیه شاید به خاطر اینه که دیتای پارس آنلاین تو کرجه اصلا شاید همون سرور تست کرج مال پارس آنلاین باشهنقل قول:
دوستان من قصد دارم از پارس آنلاین سرویس بگیرم ...
نظرم روی سرویس POL-512-4G ماهیانه هست...
دوستانی که این سرویس دارند سرعت چند هست ؟ دانلود شبانه رایگان چه سرعتی میده این سرویس ؟
روزانه که بین 200 تا 400 میچرخهنقل قول:
شبا هم معمولا 80/70 هست
128 4 گیگ بگیر چون با این ترافیک چسکی فقط پولت رو هدر میدی.نقل قول:
سرعتش انصافا یکیه.
ممنون ولی خبر ندارید تا کی درست میشه؟نقل قول:
در مورد اپ استریم و دان استریم بنده با سرویس 128 کسی نظری نداد !
Line Rate - Upstream (Kbps): 702 Line Rate - Downstream (Kbps): 3419
بگو ببندنش رو 4096. اما ممکنه نویزت زیاد شه.نقل قول:
من با لینک vip که نهایت سرعت رو باتوجه به سرویس در اختیارم میزاره شبی 800 مگ دانلود میکنم .:n04: سرویس 512 محدودنقل قول:
میشه بگید منظور از این عکس اون کادر قرمز رنگ چیه دقیق؟؟ یعنی من نمیتونم سه ماهه یا شش ماهه غیر سرویس های 2 گیگ بگیییییرم؟
اپ استریم کم نیست؟نقل قول:
بگم رو 4096 میبندن ؟
سلام دوستان ای واقعیت داره که به فیبر نوری ها کمتر از 512 k نمی دن.
سرعت شبانه چرا اینقدر کم شده من قبلا 1200 دانلود میکردم اما الان 700 تا 800.
سروویس خودم k512 2gb
زمانی به 256 شبی 1.5 گیگ دانلود داشتم . الان با 512 به زور به 800 تا میرسه:n28::n21: