ا÷دیت کردم ولی فرقی نکرد در مورد وای فای
Printable View
ا÷دیت کردم ولی فرقی نکرد در مورد وای فای
اگه تنظیمات همه اوکی باشه بازم کار نکنه مشکل سخت افزاریهنقل قول:
اوناییی که مودم بیرونی ox330p دارن،آیا وارد این صفحه میشن ثانیه شمار هر سه ثانیه آپدیت میشه یا فقط مال من اینطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من حجمم تموم شده ، ولی نمیتونم حجمی بخرم! واسه همه همینطوره؟
امروز سرعت عجیب پایینه !
باز این مبین نت چش شده... سرویس 2 مگ سرعت دانلود 25...همش هم قطع میشه
سلام دوستان
منم مودمم الان چند روزی هست چراغهای tel power wimax ثابت روشن مونده و هیچ عکس العملی نداره!!!
با کابل هم که وصل میکنم نمیشه وارد صفحه تنظیمات شد!
ایراد از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان،مبین نت پینگش چطوره؟
داغوووون...بدترین چیزش همین پینگشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
از مبین نت زنگ زدن بخاطر شکایت تغییر ساعت شبانه
گفتن 5 گیگ برای جلب رضایت میدیم منم چون رفتم سمت ایرانسل 5 گیگ برای 5 روز بهم دادن
به کسی زنگ نزدن ؟
با منم تماس گرفتن ... گفت به شکایتتون رسیدگی شده و فقط ساعات شبانه کاهش پیدا کرده و محدودیت حجم اعمال نشده و کلا حذف شده طرحش و فقط ی سوء تفاهم بوده !!
و با توجه به اینکه کاهش ساعات شبانه هم درست اطلاع رسانی نشده و شما هم مشترک قدیمی هستی پنج روز به طرحتون + 5گیگ اضافه شده ! .. اینا رو هم با کلی احترام و م عذرت خواهی گفت.
عجیبه ! پس بالاخره شکایتمون کار خودشو کرده
با داخل بین 95 تا 120 تاستنقل قول:
سلام
چرا سرعت شبانه انقدر افتضاح شده :n22:من 512 قبلا تا 90 میرفت الان بین 2 تا 3 kb هستش واقعا چرا؟؟؟خیلی بده
{ حذف شد } سرعتش قبلا 360بود الان به زور بین 90 تا 180 شده عجبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش باهات کی تماس گرفتن با منم قبلا یه دو ماه پیش تماس گرفتن فقط شناسه اشتراکو پرسیدن از تو هم اینکارو کردن؟؟؟؟؟؟؟ دیروز زنگ زدم به پشیبانی گفتن که از این5گیگ اطلاع ندارن گفت اگه میتونی شناسه اشتراک اون دوستاتتو که شکایت کردن بگیر بده ببینیم قضیه چیه اگه اضافه شده که به تو هم اضافه کنیم؟!!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم برا ماه رمضونه.همه شبا بیدارن(برا سحری) و دانلود میکنند حتی کسایی که قبلا دانلود شبانه نداشتند.یادمه ماه رمضون پارسال هم همین طور شد.نقل قول:
شما کی شکایت کردین؟نقل قول:
من همون اوایل که این موضوع پیش اومد شکایت کردم و بعد از چند مدت از 195 باهام تماش گرفتن ولی مبین نت نه!!
نمیدونم از مبین نت بود یا نه فقط شناسه اشتراکمو گرفتن من دقیق یادم نی فکر کنم دو سه ماه پیش بود همون موقطه که بقیه دوستان هم شکایت کردننقل قول:
من طرحی ندارم
گفت از امروز ساعت نه فعال میشه اما نشد :|
از شما فعال شده این 5 گیگ ؟
با سلام.
میشه از یک اکانت مبین نت برای یک مودم بیرونی و یک مودم جیبی به طور مشترک استفاده کرد؟
با تشکر
خیر هر مودم برا خودش آدرس مک داره که در اطلاعاتشون ثبت شده خارج از اون استفاده کنی احتمال اینکه کل حسابت رو بن کنن هست به گفته ی خودشون.نقل قول:
اینم از سرعت 2 مگ ما به زور به یک مگ هم میرسه:n13::n04::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یکی جواب منو بده...
من رمز wifi مودمم رو یادم رفته باید چیکار کنم؟؟؟؟:n28:
باید با کابل به مودمت وصل بشی وارد تنظیمات مودم بشی و رمز وای فایتو عوض کنینقل قول:
آدرس تنظیمات مودم
رمزش admin admin
بکس این روشو یکی تست کنه ببینه سرعتش زیاد میشه برا من که زیاد شد اول دوتا فایل هم زمان با لینک مستقیم و تعداد هر کانتشن فایل نیز16 باشد بزارید برا من سرعت هر کدوم بین 160 تا 200 میره و دوباره مثل قبل شبی4گیگو راحت میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال دارم مبین نت مودم امانی میده یا نه و اینکه تو ساعت رایگان هرچه قدر بخوای میتونی دانلود منی یا نه اخه تو سایتش زده فقط میتونی دوبرابر حجم خریداری شدت تو ساعت رایگان دانلود کنید ؟! :n13:
امانی که فکر نکم این دوبرابرم همش کشکه برا ترسوندن تو این ماه نزدیک85 گیگ دان کردم تقریبا ده برابر شبانه اتفاقی نیفتادنقل قول:
دوستان من میخوام سرعت 2 مگ مبین نت 1 ساله بگیرم کسی میتونه بگه سرعتش در روز و ساعت رایگان چطوریه ؟
نقل قول:من همون موقع جزو اولین کسایی بودم که شکایت کردم .. حتی بعد عید که جواب شکایت اومد باز برای تجدید نظر شکایت ارسال کردم .نقل قول:
برای من فعال شده 5 گیگ به حجمم اضافه شده .. پایان طرحم نیز 4 مرداد بود اما الان شده 9 مرداد و 5 روزاضافه شده.نقل قول:
ضمن اینکه با همه ی این توصیفات سرعتم به طور محسوسی کم شده و دانلود شبانه هم مثل قبل نیست و به سرعت واقعی برگشته :(
تجربهی من با مبین نت: دوساله مشترک مبین نتم. از 18 تیر 91 تا امروز. اوایل سرعت خیلی خوب بود. شبا میشد دانلود کرد. کم کم افت سرعت پیدا کرد. باید 10-20 تا تورنت رو فعال میکردم تا بتونه 100 تا بگیره. بعد رفتم سمت مخابرات (بهمون خط تلفن دادن). سرعت به معنای واقعی رو تجربه کردم. سرویس 2 مگش دقیقاً همون 200-230 تا سرعت داشت. مبین نت هم در کنارش بود (برای گوشی و تبلت). چند وقت پیش تو ساعات رایگان که وبگردی میکردم، از حجمم کم میکرد. دیدم که ساعات شبانهش عوض شده. 2 روز پیش وصلش کردم به کام تا دانلود کنم. سرویس 1 مگ، سرعت 8-10 کیلوبایت. ارزش لگد کردن رو هم نداشت. فقط و فقط به خاطر اینکه مودم ADSL ام وای-فای نداره، مجبورم طرحمو تمدید کنم. :n21:
بکس برا شما سرعتش چطوره برا من که برگشته به سرعت240 تا قبلا تا360 میرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو خب برا چی نمیری یه مودم وای فای نمیخری؟؟؟؟نقل قول:
هفتاد تومن میتونی یه مودم وای فای خیلی خوب بخری که :n29:
یه بار گرفتم. ولی مسخره بازی در میاورد و گوشی و تبلت بهش وصل نمیشدن. برای همین، دست نگه داشتم تا یه مودم خوب پیدا کنم. :n01:نقل قول:
واقعا سرویس دهی این شرکت رو بنده درک نمیکنم !
از هر کحاش که بخوای امیدوارم بشیم که میشه تحملش کرد بالاخره یه بامبولی برای ما در میاره
قیمت ها هم که خدا رحم کنه
هر 6 ماه یه سری به این تاپیک میزنم و دوباره میگم مبین نت کلاه برداره . میدونم که چاری دیگه ندارید به علت فیبر نوری و غیره ولی خوب مبینت هم مارو خوب 1 سال ...
اقا من وای فای مودمم خود به خود خراب شد . اشکال سخت افزاری دلیلشه احتمال زیاد
زنگ زدم پشتیابنی گفتن مبین نت مکانی برا تعمییر مودم نداره
من خط تلفنم مشکل داره نمیتونم ای دی اس بگیرم. نویز میندازه چراغ اتصال مودم ثابت نمیشه . مجبورم فقط وایمکس بگیرم
الان به جز مبین نت و ایرانسل شرکت دیگه ای هم هست که وایمکس داشته باشه؟
این مودم های بی سیم تی پی لینک مثلا خط تلفن نیاز دارن دیگ؟
بچه ها کسی به این مشکل برنخورده یعنی؟نقل قول:
امور مشترکین هم بلانسبت خیلی گاوه! میگه با مرورگر دیگه برو :n02:
من یه بار اینجوری شدم.نقل قول:
زنگ زدم اپراتورش گفت از سایت قدیمی برو.رفتم و مشکلم حل شد.
بعضی هاشون گلابین چیزی حالیشون نیست.
این مبین نت دیگه واقعا شورشو دراورده.
حالم دیگه از خودم و لپتابم و نت بهم میخوره.
برای یه صفحه باز کردن باید 2-3 دقیقه صبر کنم.انواع اقسام ترفندا رو بکار بردم.اما نشده.
تو چه مملکتی گیر افتادیم خداییش.آدم آرزوی مرگ میکنه.
ببخشید اینجوری حرف زدم.خیلی ناراحت بودم.:n28:
سرعت شبانه 25... رمضون تموم شه راحت شیم
عجب سرعتش ت***خمی شده باس یه ماه این رمضون رو تحمل کنیم حالا شانس بیارم شب قدر که همه بیدارن قعطش نکنه:n02: