من دو هفتس ثبت نام کردم، آسیاتک میگه مرکز مخابراتی عاطف تهران پورت نداره. میگم خوب چرا تو سایت زدید داره. میگه سایت رو ولش کن، قبل ثبت نام زنگ بزن. الان یه هفتس وایمکس پسرخالمو گرفتم.
Printable View
من دو هفتس ثبت نام کردم، آسیاتک میگه مرکز مخابراتی عاطف تهران پورت نداره. میگم خوب چرا تو سایت زدید داره. میگه سایت رو ولش کن، قبل ثبت نام زنگ بزن. الان یه هفتس وایمکس پسرخالمو گرفتم.
چقدر سرعت باز کردن صفحات کم شده برای همه همینطوره یا فقط مشکل منه؟
یک ماه از آسیاتک گرفتم به غلط کردن افتادم!:n34:
نه کلا همینجوره مخصوصا فروما و سایتای ایرانی یه چند ثانیه ای رو کانکتینگ میمونه دیتایی رد و بدل نمیشه!!!!!!!نقل قول:
بعد از یک هفته اینترنتم وصل شده .... خطم اومده روی 4.5 مگ هست !! ....... زنگ زدم 1544 بعد از 5 دقیقه می گه اینترنتت وصله !! :n13: ...... آخرش هم گفت باید به نمایندگی خودت زنگ بزنی اونا راهنماییت می کنن ! یه شماره به من داده که اشتباست !!
سلام بچه ها
شما شبی چند گیگ دانلود می کنین رایگان منظورم میانگین شبی چند گیگ پشت سره هم توی یک ماه شباش دانلود کنین رایگان با محدود اگه میشین چند گیگ در ماه رایگانه رایگان میشه؟ با چه سرویسی؟
ممنون میشم جوابمو بدین
متشکرم
سلام
دوستان این 128 نامحدود طلایی آسیتک روی چند بسته میشه؟ بعد از چند گیگ سرعت کم میشه؟
اقا سرعت خیلی خراب شده ! صفحه ها بعضی وقتا به زور باز میشن ! :n03: یه زمانی سرعت عالی بود فکر کنم فاز دوم قیلترینگ هوشمنده ! چون تو واتس اپ هم بعضی وقتا پیغام هام دیر میره ! یعنی شده مثل وایبر یه ذره
فکر نکنم این کلا آسیاتره ظاهرا!!!نقل قول:
آخه این چه قیلترینگیه که صبح اینترنتم چند ساعت قطع بود !!! پشتیبانی هم که قربونش صدای ضبط شده گذاشته مرکز فلانه!!!!
دوستان فک کنم تایم رایگان از ساعت 1 شب تا 8 شده نه؟؟؟
یا مال من اینطور شده؟؟؟:n13::n09:
تست 1 مگ محدود در شبانه رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من از ای دزد ها تو نمایشگاه کتاب سرویس 4 مگ سه ماهه هشت گیگ همراه با شبانه رایگان خریداری کردم بعد دو سه روز اس ام اس بهره برداری رسید اما خط رانژه نشده بود! چند روز بود میگفتن که سه روز بعد از دریافت اس ام اس خط شما رانژه اش انجام میشه میخواستم بدونم شما موقعی که اس ام اس رو دریافت کردید اینترنت تون راه افتاد یا طول کشید؟ بعد از اینکه این سه روز هم تموم شد سرویس ما وصل نشده بود بعد از ده بار تماس با پشتیبانی تا سیم کشی دم در رو تست کردم دیگه کم کم داشتم میرسیدم به مخابرات! (فقط میگفتن مشکل از سیم کشی شما است) دوستان دومین سوالی که دارم اینه که من تا یه پیش از ثبت نام از اسیاتک از خود مخابرات سرویس داشتم و خط همون روز خرید وصل شد و همان روز ارسال درخواست جمع اوری دقایقی بعد قطع شد !! الان میخوام بدونم که با وجود اینکه من تا یه هفته پیش روی همین خط سرویس اینترنت داشتم ممکنه که اشکال از سیم کشی ساختمان باشه؟:n13:
بعد از کلی پیگیری دیگه میگن که باید رابط فنی ما توی مرکز مخابرات شما (شهید بهشتی) خط شما رو تست کنه ببینه اطلا رانژه شده یا نه!!!:n38:
و میگن که اگه مشکل از پورت شما باشه باید 15 هزار تومان بدید تا پورت شما رو عوض کنیم! الان اینا بگن که پورت شما خرابه (یعنی پورت خودشون توی مرکز مخابراتی ما) قانونی هستش که 15 هزار تومان پول بگیرن؟!
من کلا این سرویس رو توی جشنواره نمایشگاه کتاب 30 تومان خریدم که از 4 تا 10 هم دانلود رایگان داره بعد اومدم که از طریق تلفن ثبت نام کنم میگن که باید 5250 تومان باید برای رانژه پرداخت کنی! ما که سرویس جشنواره ندیده بودیم که پول رانژه رو جدا بگیرن ! تا الان که به غلط کردن افتادم:n34:
دوستان ببخشید که مقداری طولانی شد :n40: اگه میشه به این سوالات من جواب بدید تا این دزد ها جیب ما رو خالی نکنن!
داداش شما خیلی شهامت دارینقل قول:
ما یکبار 2 دقیقه از تایم رایگانمون گذشت بعد رفتم تو ریزمصرف دیدم کل اون تایمی که کانکت بودم و زده پرونده!!!!!!!
دیگه از اون موقع مثل بچه ی آدم سر ساعت خودجوش قطع میکنم!!!!
اول 50 مگ دان کن بعد 15 مین اگه حجمت نرفت بترکون.ترسیدن نداره کهنقل قول:
آزمون و خطا و ریسک 55مگ که چیزی نیست:n10::n02:
با این تفاسیر الان شبی 31 گیگ دان میتونم بکنم..........هووووووووووووااا ااااااا
الان من شهاب 4 تا 10 هستم یعنی 3 تا 10شده؟نقل قول:
مرسی حالا امشب تست کنیم ببینیم چی میشه ولی شما کلا خدا بهت رو کرده ما که از این شانسا نداریم
من شهاب دارم از ساعت 4 تا 4 وشش دقیقه سرعت بالاس بعد خیلی شیک میاد رو 250 . تو همون 6 دقیقه هم 300 مگ میگیره که تو حسابم جز شبانه محسوب میشه نه روزانهنقل قول:
سرور خارج اره دیگه اسیاتک سرعتو میاره پاییننقل قول:
ولی داخلی رو 1.3مگ چسبیده سرعت.چه روز چه شب
اینجا که به معنای واقعی ریده :n21:نقل قول:
یک هفته کامل قطع بود حالا که وصل شده همش قطع و وصل می شه ..... یه بار خط میره روی 7 مگ با snr 17 . یه بار روی 4 مگ snr میره روی 11 !! :n21:
اول فکر کردم خط خودم مشکل پیدا کرده !!
الان سیاست آسیا تک در مورد شبانه چیه ؟ بعد از حجم خاصی محدود میکنه ؟
مثلا سرویس 1 مگ و 2 مگ توی ساعات شب چقدر سرعت میده ؟
وضعیت پینگ و پیج باز کردن چطوره ؟
:n16:
برای من داخلم محدوده رو 250 ثابت میشه. فقط یک شب از دستشون دررفت . سرور داخل و خارجو باز گداشته بودننقل قول:
چه هم همه ایست غرفه ی آسیاتک!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ مودمارو دارن میندازن:n02:!!!!!
کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
نه داداش هر چی دانلود کنی شبانه محدود نمیشینقل قول:
سرعت شبانه هم اسمی میشه من که 1 مگ دارم 90-100 میشه
والا قبلا خوب بود چند روزی یه خرده کند شده پیج باز کردن ( به نظرم مشکل سراسری هست یه خرده )
اگه دانلودت تو سرور ایران باشه(هاست داخل)سرعت تا 1.5 مگ هم میره و تو زمان تایم رایگان میتونی بالای 15 گیگ بگیری .........سرعت هم هیچ نقشی نداره که 128 باشه یا 10 مگ.محدودیت هم نداره و من خعلی حال میکنم.شبی 30 گیگ دان دارمنقل قول:
هر چند روز یه لیست میزارم و صب تکمیل شده تحویل میگیرم.اینترنت هارد من شده:n09::n10::n02:
ولی در مورد دانلود با هاست خارج سرعت اسمی هستش.قضیه به جیب شما بر میگرده:n06:
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چند وقته اینطوری شده ؟نقل قول:
آخه قبلا آسیاتک خیلی ناراضی داشت :n09:
مثلا دانلود از سرور Download.ir و top2download.com و ...... سرعتش بالاست ؟
پارس آنلاین خط رو روی 16 مگ میبنده آسیاتک هم همینطوره ؟
سرعت متوسط از تورنت چطوره؟نقل قول:
همون اسمیه یا کمتر؟
اره دیگهنقل قول:
من سر 3 شب بازی gta 5 رو از دانلودها گرفتم:n10:
اسمی هستشنقل قول:
تورنت چون سرور خارجه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تحقیقاتی که از بچه های اسیاتک کردم فقط برای بعضی افردا خاص سرعت شبانه برای سرور داخلی باز هست و برای اکثریت هر دو سرور داخلی و خارجی در شب محدود میشه.(صفحات قبلی رو مشاهده کنید دوستان دیگر هم توضیح دادن)
-------------------
حالا چون شما از پارس میخوای بری به نظر من ارزش تست اسیاتک رو داره و میتونی به بقیه دوستان در مورد شبانه کمک کنی اگه شبانت خوب بود.
ممنون ازتنقل قول:
مثل اینکه تنها راه تست و اسیاتک هم حسابی شانسیه
احتمالش کم برم اسیاتک اما اگه رفتم چشم
نقل قول:
سلام دوست عزیز نه این طور که شما می گویید نیست یعنی هاست داخل هم محدود است من خودم مدیر یکی از دیتاسنتر های داخل کشور هستم و موقعی که از سرور های خودم که در داخل کشور هستند دانلود می کنم سرعت دانلود ام نهایت 270 کیلوبایت است.
ولی اون سرعت دانلودی که شما می گویید 1.5 مگابایت از هاست داخل دارید از دیتاسنتر خود آسیاتک است که سایت هایی مانند سافت 98 و دانلود ها و... یا خبرگزاری هایی مثل فارس یا ایسنا یا نرم افزار هایی مانند کافه بازار است که توسط خودشون یا شرکت های زیر مجموعه خودشون است هاست می شود و سایت هایی مانند top2download که داخل هستند ولی روی سرور های اون ها نیستند سرعت دانلود پایین نهایت 270 در شب دارید. باتشکر:n40::n39:
من می خوام آسیاتک بگیرم! منم مازندرانم:n01:نقل قول:
از چه تعرفه ای استفاده میکنی که منم همون روبگیرم؟
کلا ویژگی های تعرفه ها که رو چند مگ بسته میشن رو هم اگه کسی میدونه ، بگه!
ممنون
تعرفه بسته به نیازته چون حجمی هستش هر گیگی دوست داری بگیر..نقل قول:
سلیقه ای هستش
نقل قول:
داش خودت چی گرفتی؟
شبانت چند تا چنده؟ کولاک یا شهاب یا ...
ممنون
من مصرفم پایینه 128 گرفتم:n27:نقل قول:
رفقا من بسته آبیه DSL BOX دوساله گرفتم
از همون اول که 1ماه خطمو وصل نمیکردن چون میگفتن خطم نویز داره و تا پیدا نشه از کجاس اجازه وصل ندارن!! snr سره 10 بود تا بلاخره بعد تست مرکز مخابراتی قرار شد کارشناس بفرستن.اونم اومد اما دقیقا همون کاریو کرد که من کردم!! آخرش گفت شاید از جعبه تقسیم تلفن محلتون باشه که نزدیکه جعبه فشار قویه برقه که باید مخابراتو بگی بیاد درستش کنه
خلاصه الکی یه پولی گرفتو رفت،جالب اینجاس با همون وضعیت خط که اجازه نداشتن بقول خودشون منو وصل کنن خطم وصل شد اما رو 2مگ!!میگن دیگه نمیکشه!
حالا سوال اینه
1.مخابرات جای جعبه تقسیمو رو دیوار تغییر میده؟جابجا میکنه؟
2.واسه این پوله الکی که گرفتن چجوری شکایت کنم؟پولو نمیخوام چون اگه میخواستم نمیدادم اما نمیخوامم راحت از گلوشون پایین بره
3.میگن خطتون همینقدر میکشه! مگه میشه؟یعنی چی؟چیکار کنم بیشتر بکشه؟
4.این شرکت حجم دزدیم داره؟منصفانه بگین،24 گیگ +5گیگ تو 35 روز تموم شد!
ببخشید خیلی پر حرفی کردم
سلام
من با 256 شبی 600 مگ میگرفتم این ماه 512 شارژ کردم 1.2 شبانه گرفت حالا زدمش روی 2 مگ یعنی امشب 4 گیگ رو زدم؟
سرعت 1 مگ محدود شبا حدودا چقدر میده ؟
دوست عزیز،من حداقل از ده تا شرکت اینترنت گرفتم آخرش دوباره برگشتم به آسیاتک،اگه به این بگی دزد به بقیه باید بگی قاتل،از درستی کارشونه که کارشناس فرستادن وگرنه مثل خیلی از شرکتهای دیگه وصل میکردن،تهران اکثر جاها بعلت نویز و سیم کشی قدیمی و دوری از مرکز کیفیت خط پایینه بخاطر همین سرعت اینترنت را در حد معقولی میبندن که snr زیاد پایین نیاد تا هی قطعی و وصلی پیش بیاد،البته میزان سرعت را سیستم سرورشون بصورت اتوماتیک تنظیم میکند،واسه خود منم بیشتر از 2/5 مگ نمیکشه مشکل از مخابراته نه اونهانقل قول:
دوستان میخوام طرح اینترنت ملی نامحدود از اسیاتک بگیرم شبکه ملی سایت هایی مثل گوگل باز نمیکنه ؟؟؟
کسی استفاده کرده توضیح بده در مورد سرعتش و باز کردن سایت ها
من خودمم قبلا مشترک این شرکت بودم ،درمورد دزدیم که با احتیاط مطرح کردم،چون واقعا دلیلی ندارم که شرکت کم کرده اما شکم دارم خودم اینهمه مصرف داشته باشم،به تنظیمات ویندوزم آشنایی دارم تا جایی اینترنت نشتی نده،حالا بهرحال بازم این سوالا تو ذهنم هستنقل قول:
سلام خدمت هم من قصد دارم اینترنت خودم از مخابرات به آسیاتک تغییر بدم بانمایندگی که الان تماس داشتم البته به تهران وصل شدم گفت مشکلی نیست از آسیاتک میتونید سرویس بگیریدوضیت خطم داخل سایت آسیاتکم چک کردم زد محدویت پورت ندارم وضیعتم زد مجاز یعنی من میتونم الان اسیاتک ثبت نام کنم در صورت جمع آوری خط مخابراتم؟