سلام...نقل قول:
ممنون از راهنمایی های سریعتون....
میبخشید این تاپیک پیوست خورده قیمت کجا هست؟؟
این مدل Sony MDR-RF4000K دیدم..خیلی خوشم اومد...راجب به صداش میزان باس کیفیتش یکم توضیح میدی و این که راحت تو ایران و تو اصفهان گیر میاد؟؟؟
ممنون
Printable View
سلام...نقل قول:
ممنون از راهنمایی های سریعتون....
میبخشید این تاپیک پیوست خورده قیمت کجا هست؟؟
این مدل Sony MDR-RF4000K دیدم..خیلی خوشم اومد...راجب به صداش میزان باس کیفیتش یکم توضیح میدی و این که راحت تو ایران و تو اصفهان گیر میاد؟؟؟
ممنون
درباره یکی از مدل های مشابهش قبلا نوشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این مدل هم وارد بازار شده. تو یه مغازه نزدیک میدون تجریش تهران موجود بود شرکت هم زده وارد کرده حالا شما بتونید پیدا کنید یا نه من نمیدونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نقل قول:
ممنون
دنبال این سونی میگردم...چند مدل پاناسونیک هم دیدم که مدل دقیقشون رو فردا میگم...
ممنون:40:
دوستان من یه هدفون in ear خیلی خوب میخوام که باهاش بتونم آهنگ های سبک پاپ سنتی و دنس رو با کیفیت و بلندی صدای عالی گوش کنم از نظر مالی هم هیچ محدودیتی وجود نداره . شما چی پیشنهاد میدین ؟ سورس : سانسا کلیپ +
فقط ترجیحاً داخل بازار ایران پیدا بشه . با تشکر
1. IE8 حدود 400 تومننقل قول:
2. Ultimate Ears TripleFi 10 Pro حدود 400 تومن
3. MDR-EX1000 به قیمت بسیار ارزان ، 600 تومن
برای شنیدن حداکثر کیفیت هر سه نیاز به آمپ هست ولی هر چند که دو مدل اول چندان از این نظر سخت گیر نیستند ولی مدل سومی توانی بیش از چند برابر پلیرشما نیاز داره در حقیقت چیزی نزدیک به 200 میلی وات در مقابل اون 20 میلی وات مفید پلیر پرتابل ، رقم بسیار بزرگی حتی روی کاغذ به نظر می رسه
شما هم موفق باشید.
خُب این توان باید از کجا تأمین بشه ؟ !نقل قول:
jنقل قول:
از قطعه ای به نام آمپلی فایر عزیز ... آقا رضا که اول گفتن نیاز به آمپ دارن .
ار فون سوم رو باید از کجا تهیه کنم ؟ نمایندگی جایی میشناسید معرفی کنید ؟نقل قول:
هدفون shure 535 احتیاج به آمپ داره ؟
بیشتر سبک راک و پاپ گوش میدم
سلام به بچه های گل
فردا میخام برم 3ncبخرم اگه کسی خریده بگه خوبه یا بده ممنون قیمت مجتمع نور 97000تومن
Creative EP-3NC
9 mm Neodymium magnet Driver Units:
6Hz - 23kHz Frequency Response:
33ohms (Active noise-cancellation turned on) 16ohms (Active noise-cancellation turned off) Impedance:
104dB/mW (Active noise-cancellation turned on) 102dB/mW (Active noise-cancellation turned off) Sensitivity:
1.3m Oxygen-Free Copper cable Cord Length:
3.5mm gold-plated stereo miniplug Input Plug:
27g (without packaging) Net Weight: