elcomax همون سما هست که با نام دیگه عرضه می شهنقل قول:
Printable View
elcomax همون سما هست که با نام دیگه عرضه می شهنقل قول:
داداش ممنون که جواب دادی !! داداش شما مطمئن هستید ؟ گزینه ی بهتر هم هست ؟:n16:نقل قول:
نمی دونم. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سما رو هنوز داره.نقل قول:
سلام
من یه دی وی بی usb مارک suntech دارم
متاسفانه سی دی درایور و نرم افزار پخشش رو گم گردم
کسی میتونه درایور و نرم افزار پخش این دی وی بی رو برای ویندوز 8 بهم یده؟یا ویندوز 7
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه خواستی می تونی از چین سفارش بدی یه تعدادی رو با برند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون تولید کنند(لیبل بزنند!). خیلی در گیر این قضایا نشید. و درایور یه مدل مشابهش (با نام متفاوت) رو نصب کنید.نقل قول:
احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار شما رو راه بیندازند!
[QUOTE=diegoforlan;7126633]خواهش میکنم کسانی که اطلاع دارند یه جواب کامل بدهند
این تا حدودی سوال منم هست
با سپاس[/QUOTE
سلام دوست عزيز من istar x15000 دارم تمام فرمتهاي موجود رو نشون ميده زير نويس srt رو امتحان كردن جواب ميده mkv.mp4.avi.mpeg vob همه فرمتها رو
اکثر رسیورهای جدید بازار مثل فورست 9200 معمولی و 9200 پلاس و کلیه ایکس کروزهای اچ دی سری 400 و 420 و 600 و استارست های 2000 آیس و استار ایکس 42000 و ای استارها سری 20000 تا 50000 و استرانگ ها مدل 4902 و 4922 و از این قبیل دستگاه ها با قیمت زیر 400 هزار توانایی خواند فایل های mkv-hd 1080p رو با زیرنویس فرمت srt رو دارند .
سلام دوستان بنده 6 صفحه اول رو خوندم و فهمیدم بهترین نوع ایستر ester هست امروز زنگ زدم به نمایندگی اون در ایران (اصفهان) اون گفت الان دیگه وارد نمی کنیم چون همه ایکس ویژن می خرن الن من چی بخرم چی مشابه ایستر هست و فراوون هم هست آیا سما بخرم ؟ یا مدل دیگه ای هم هست که تو بازار مثلا مشهد به راحتی پیدا بشه ؟ ممنون
starmax 110 full hd fekr konam dadasham dareh khodamam dastam bodeh 3 sal shering havayi dareh 1 sal interneti man 1080 ham bahash didam srt va sub ro ham saport mikoneh sharmande farsi nevis nadashtam
بچه هانقل قول:
چرا تحت تاثیر تبلیغات این فروما قرار می گیرید.
الان هر نمایندگی زنگ میزنی همه فقط میگن ایکس ویژن داریم چون مردم دستگاه دیگه ای رو می خرن
به نظر من چیزی که االان بازار رو گرفته موفق تره
حتی تو وبلاگ خود گیرنده های اکس ویژن کلی مکشلت مردم را حل کرده و کلی نرم افزار معرفی کرده
وقتی چنین پشتیبانی هست چرا مردم نخرن