دوستان من میخام با cd ویندوز xp بیام بالا اما نمیدونم چطوری؟
f2 رو میزنم اما بعدش چه کنم؟؟؟:13:
Printable View
دوستان من میخام با cd ویندوز xp بیام بالا اما نمیدونم چطوری؟
f2 رو میزنم اما بعدش چه کنم؟؟؟:13:
دوستان در مورد مشکل من راه حلی ندارید؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
هنگ کردن سیستم را میشود به دو صورت بررسی کرد:
1- مشکلات نرم افزاری مانند مشکلاتی در سیستم عامل و یا نرم افزار های نصب شده
2- مشکلات سخت افزاری مانند گرم شدن بیش از هد سیستم و یا خرابی در قسمتهایی مانند مادربرد و یا هارد و ...
خوب در اولین قدم بهتر این است که شما سیستمتان را از ابتدا ست آپ کنید و یک ویندوز سالم و یا اوریجینال لپ تاپ را نصب کنید و حال نرم افزار ها را تک به تک و در طی زمان نصب کنید تا ببینید آیا نرم افزاری وجود دارد که به سیستم شما آسیب برساند یا خیر گاها" تداخل دو یا چند نرم افزار میتواند مشکل ساز شود
دومین قدم بررسی اجزاء سخت افزاری است که میتوانید در مرحله اول با نرم افزار های تست و در مرحله دوم بصورت سخت افزاری بررسی نمایید . اما با این که شما گفته اید سیستم شما نو است بهتر است این مرحله را به گارانتی واگذار نمایید.
عزیزم یه بار ویندوز رو عوض کن.:5:از سایت ایسوس هم اخرین ورژن درایورتو دانلود کن.بزار خودش پیدا کنه درایورتونقل قول:
:20:
خوش باشی
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
اگه لپ تاپت دل 5010 هست اکس پی روش اجرا نمی شه.اگه نه ویندوز لوود می کنه بعدش درایور ها رو نشون می ده و می تونی یکی رو فورمت کنی و اونجا بریزی ویندوزت رو:21:راحته به خودت ترس راه نده:31:فقط می مونه زبان ویندوز که خودت متوجه میشی:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
سیستم شما باید دقیق برسی شود .
ظاهرا" شما با وایرلس مشکلی ندارید چون در حالت عادی برایتان کار میکند !!!! ( البته این چیزی است که از گپ شما متوجه شدم) . بهتر این است که وقتی سیستم شما از حالت هایبرنت خارج میشود یک چک کلی انجام دهید :
آیا سیستم شما قادر به دیدن سیگنالهای فرستاده شده از طرف روتر ها میباشد؟
آیا میتوانید قبل از ورود به هر شبکه ای اتصال خود را به شبکه ای دیگر تغیر دهید؟
آیا در منیجر سیستم عامل مشکلی با درایور ندارید؟
آیا در وب سایت مادر موضوعی مانند آپدیت بایوس برای رفع مشکل وایرلس وجود ندارد؟
آیا بلوتوث دارید و آیا در آن هنگام کار میکند؟
آیا از نرم افزار خاصی استفاده میکنید ؟
آیا درایور وایرلس درست ست شده است و درایور جدیدتری وجود ندارد؟
آیا سیستم عامل را تا بحال تعویض کرده اید تا بلکه مشکل نرم افزاری بوده و حل شود؟
آیا ویروس ندارید؟
سلامنقل قول:
عموما" این فقط پارتیشن حاوی اطلاعات سیستم عامل نیست که باید حفظ بشه در خیلی از موارد حتی اگر شما پارتیشن C را هم فرمت کنید (به دلیل از بین رفتن فایل های سیستمی که از پارتیشن حاوی اطلاعات سیستم عامل استفاده میکند ) دیگر قادر به انجام باز سازی سیستم عامل بصورت اتوماتیک کارخانه ای نیستید.
پس تنها بک آپ گرفتن از آن هم در مواقعی چاره نمیکند . پس بهترین راه این است که در زمانی که شما سیستم را تهیه میکنید و هنوز اطلاعاتی در آن ندارید از کل هارددیسک یک image یا همان بک آپ را تهیه کنید تا هر وقت خواسته باشید سیستم عامل را عوض کنید ساختار قبل را نیز داشته باشید.
اما یا آن سیستم عامل برای شما کار آمد است یا خیر اگر جواب آری است که احتیاجی به سیستم عامل دوم ندارید
اگر کارآمد نیست دیگر به آن فکر نکنید یک سیستم عامل جدید نصب کنید و با آن مشغول کار شوید.
خیلی از نوت بوک ها بدون سیستم عامل و باقیمتی در حدود 200 تا 400 دلار ارزان تر فروخته میشوند.
نقل قول:
مدلم dell 1525 هست.
سولام اینه که چطوری با cd بیام بالا ؟؟؟
چرا کسی اینجا راهنمایی نمیکنه!!؟:41:
دوست عزیزنقل قول:
چرا بنده و دیگر دوستان در خدمت شما هستیم سوالتان را کامل و واضح بفرمایید پاسخگو خواهیم بود.
سلام
مشکل من با کارت گرافیکمه
قبلا که با ویندور XP کار می کردم هیحپچ مشکلی نداشتم,ولی از وقتی ویندوز 7 نصب کردم هیچ کدوم از بازیایی که نصب میکنم کارت گرافیکمو نمیشناسه
کارت گرافیکمم درست نصبه و به جز بازیا در هیچ جای دیگه مشکلب تا حالا پیش نیومده
مدل لپ تاپ ACER 5738 هست
لطفا راهنماییم کنید,ممنون :10: