ایا اگر پدر یا مادر خونه رو به نام فرزند کنن بانک مسکن به این سند وام میده؟ (وام مسکن جوانان مثلا. همون که 15 سال پول میریزی اندک اندک)
Printable View
ایا اگر پدر یا مادر خونه رو به نام فرزند کنن بانک مسکن به این سند وام میده؟ (وام مسکن جوانان مثلا. همون که 15 سال پول میریزی اندک اندک)
سلام
دوستان ایا فقط با داشتن کارت بانکی میتوان شماره حساب را یافت؟
مثلا کارت بانک ملی یا ملت یا حتی شماره اش
مرسی
من دیروز رفتم بانک این اطلاعات رو گرفتم:
تاریخ: 20 اردیبهشت 96
* بانک ملی:
روز شمار
سود 18 درصد
کف افتتاح حساب 20 تومن
* بانک سرمایه:
روز شمار
سود 22 درصد
کف افتتاح حساب 10 تومن
مبلغ 10 تومن قابل برداشت نمیباشد
کارت خودپرداز صادر نمیشود
به عنوان حساب فرعی میباشد، با قابلیت اتصال به حساب اصلی
* بانک سرمایه:
سپرده 3 ماهه 24.5 درصد که مربوط به دهه فجر بود دیگه قابل افتتاح نیست ولی هر کس از قبل داشته برای سه ماه بعد هم اتوماتیک تمدید میشه
* بانک پارسیان:
1 ساله
سود 21 درصد
بستن سپرده بعد از 6 ماه جریمه ندارد
* بانک پارسیان:
حساب بورس (لوتوس)
قابلیت افزایش یا کم کردن موجودی را دارد ولی باید حضوری به بانک مراجعه کنیم، البته سودش آزاده
روز 26 ام هر ماه سود واریز میشه
نوسان سود معمولا حدود 20-21 درصد است، دیگه کمتر از 17 درصد نمیشه
بانك دي اطلاع ندارين چقدره سودش؟
الان بانک آینده همچنان 22 درصد سود میده یا فقط برای شب عید بود ؟؟؟ کدوم بانک سود بیشتری داره؟؟
به نظرم دیگه سود بانکی روند نزولی داره همینطور پیشبره چهارسال دیگه سود بانکیزیر 4درصدِ و بهتره سرمایه در جایی کار بشه که حداقل بعد از یکی دو سال دوبرابر بشه نه اینکه همش 10 درصد و 15درصد بهش اضاف بشه و پس از مدتی هم ارزشش از بین بره!
برخی بانکها دارن خرید و فروش ارز و سهام و.... رو به مشتری ارائه میدن دیگه تمام شد رفت در اینده ای نزدیک مشتری خودش باید حرکتی بزنه و پولی در بیاره
با این حال آخرین سود بانکی امسال رو در این لینک میشه دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسما بله اون سایت الکیه. همون رو بانک مرکزی هم دستور داده ولی چون اقتصاد دستوری جواب نمیده از اولش هم معلوم بود بانکها که دزد هستند مثل بانک مرکزی کار خودشون رو پیش میبرن. هیچ یک از بانکها اون سودها رو ندارن سودها بالاتر از این حرفاست با ایجاد طرح و ...نقل قول:
با ایجاد صندوق هم که دیگه 20 درصد رو میدن بانکها به مردم حداقل!
4 درصد! شوخی نفرمایید!
عزیزان مطلع لطفن پاسخ بدن فقط
من تصور کاملی از نحوه ی اعطای تسهیلات توسط بانکی که در آن به مدت طولانی حساب داشته باشیم و از همان بانک درخواست یک تسهیلات بسیار کوچک بکنیم ندارم زیرا :
مدتی پیش برای در یافت یه تسهیلات بسیار کوچک ( 5 میلیون تومن ) به بانک صادرات مراجعه کردم ؛ لازم به ذکره که سالهاست حسابی در این بانک دارم و حساب دور افتاده ای نبوده هیچ وقت ... خلاصه بگم رفتم و گفتم یه تسهیلات 5 میلیونی میخوام ، گفتن 3 میلیون میتونن وام بدن به من و البته قبلش هم سوالاتی در مورد شغل من پرسید .
سوال من از دوستان مطلع مشخصن اینه : بدون داشتن شغل و صرفن بر اساس سابقه ی یک حساب به کسی وام میدن ؟ اعطای وام و داشتن شغل لازمه ی هم هستن ؟
من قصد دارم همون وام 3 تومنی رو بگیرم اما من رو به شک انداختن که آیا اصلن هیچ وامی به من قابل اعطا هست حتی همون 3 میلیون ، چون من در حال حاضر هیچ شغلی ندارم .
و اگر این وام رو صرفن به این خاطر که من شغل ندارم ، به من ندن ، آیا این تخلف از طرف اونا محسوب می شه ؟ چون خودشون گفتن با توجه به سابقه و قدرت حساب 3 تومن امکان اعطای تسهیلات هست .
سلامنقل قول:
اونها نگران توانائی شما در پرداخت اقساط وام و سودش هستند
میخوان مطمئن بشند که شما درآمد کافی دارین تا اقساط رو به موقع پرداخت کنین
اما اونی که با پارتی وام مبگیره یه مشتی مدارک جعلی ارائه میده و قبول هم میشه و کارشناس هم تاییدش میکنه و وام ملیاردی میگیره
بعدش هم یا فراری میشه یا گیر میافته یا پول رو میندازه توی کار خلاف و به موقع پول بانک رو پس میده
من یک جواب مشخص میخوام . یعنی بدون داشتن شغل به من وام نمیدن ؟ یعنی صرفن با توجه به سابقه حساب و قدرتش . که برای من 3 میلیون می کشه !نقل قول: