من صبح خواب موندم!!!
Printable View
من صبح خواب موندم!!!
واقعا خسته نباشم!D:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فکر کنم حذف شده باشم از کانون!پشتیبان دیشب زنگید گفت اگه فردا نیای حذف میشی! منم امروز نرفتم!آخه با برنامه ی کانون
نمیخونم بعد اصلا تحمل نمیکنم سر جلسه بشینم و ببینم که سوالا رو یاد ندارم!با اینکه میدونم من برنامه ی کانون رو نخوندم و نباید
سوالا رو بلد باشم..ولی یه حس بد بهم دست میده...فقط 3 تا آزمون جامع کانون رو میرم تو خرداد!!البته اگه بزارن!
خوب شداینو گفتی سامان!قبلا میخواستم بگم یادم رفت...من خودم تابستون گفتم همه کارنامه بزارن و....من هر آزمونی رو کهنقل قول:
اگه اول مهر قرار نمیذاشتیم که هر آزمون کارنامه هامونو بذاریم امروز کارناممو آپلود نمیکردم!
شرکت کردم کارناممو گذاشتم..یکی 2 تا آزمونم بود که با برنامه ی کانون نمیخوندم به خاطر پشتیبان رفتم که کارنامه گذاشتن
نداشت دیگه..الانم که نمیرم...نگین این خودش میگفت کارنامه بزارین حالا نمیزاره!!
سامان لوس نشو دیگه:31: 7000 شدی!فجیع نیست..نقل قول:
این آزمون نتیجم فجیعه...
راستی در مورد کسایی مثل ایشون و خودم!آخرین فرصته!الان هر چه زودتر باید شروع کنی با ساعت مطالعه بالا!سوسول بازی رو همنقل قول:
یه سوال ، کسایی که تا الان زیاد درس نخوندن از این به بعد چه کار کنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 5 ماه باید بزاری کنار اگه میخوای نتیجه ی خوبی بگیری! (سوسول بازی مثل کارایی که خودمم اولا میکردم..مثلا ساعت
مطالعه رو از کم شروع کنی ببری بالا!اینا دیگه مال الان نیست الان فقط باید عین چهار پا بخونی!هیچیت نمیشه..کم
نمیاری!چشاتم ضعیف نمیشه!اگه چیزی شد با من!!)
پ.ن:تمام چیزایی که تو این پست نوشتم رو با خودمم بودم!
نقل قول:
شما بورسیه کانون هستین؟ اگه بورسیه نیستین مطمئن باشین حذف نشدین. من کسی رو میشناسم که 8 تا آزمون نرفت بعد آزمونای جامع رو رفت شرکت کرد کسیم بهش چیزی نگفت . پشتیبانا معمولا از این حرفها میزنن ولی کاری نمیکنن خیالتون راحت:31:
مگه میشه به بچه های به این گلی اونجور حرفا رو نسبت داد!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینم مال من :
واسه بچه هایی که میخوان بدونن تراز توی زیرگروه چقدر تفاوت داره اینجا میذارم:
تراز پزشکی . دامپزشکی . دندانپزشکی: 6620
داروسازی شیمی: 6435
زمین شناسی: 6200
مدیرت . حسابداری. علوم اقتصاد: 6290
مهندسی کشاورزی .علوم سیاسی: 6250
اینم اصل کارنامه . ترازای بالا فقط توی کارنامه نمایندگی بود گفتم شاید بچه های دیگه بخوان بدونن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا پسر...بازم ترکوندی:8:نقل قول:
خدا رو شكر، خيلي بد نشد. گسسته خيلي خراب نكرد.
چون هفته ي اول با برنامه ي كانون درس نخوندم نتونستم عمومي ها رو اون طور كه بايد بخونم.
سامان، هندسه رو بي خيال، خوشم مياد هميشه عمومي هات رو آسمون سير ميكنه.
ای آقا... عمومی که نشد درس!:31:
ولی خداییش اختصاصیم ضعیف نیست! یه چیزایی بلدم!:31:
چاکر آق پیمان!نقل قول:
سامان لوس نشو دیگه 7000 شدی!فجیع نیست..
نه ...هفت هزار که فجیع نیست...
آخه فکر میکردم کمتر بشم...
با این درصدهای مزخرف از سرمم زیاده!
تا جایی که من میدونم کسی رو حذف نمیکنن مگه اینکه بورسیه کانون باشهنقل قول:
نقل قول:
یه سوال ، کسایی که تا الان زیاد درس نخوندن از این به بعد چه کار کنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سنجش امروز زبانش فوق العاده مزخرف بود و کاملا غیرعلمی.
مثل همیشه هیچ کدوم از درس ها رو کامل معلم ها درس نداده بودن و ....
فک کنم این دفه رتبم 2000 تو این مایه ها بشه.
راستی به نظر شما من که تا الان بیشتر از هفته ای 30 ساعت نخوندم میتونم رتبه سنجش زیر 1000 برسونم ؟؟؟؟(میانگین رتبه های سنجش های قبلیم 1305ه...)
من یه چیزی رو با جرات تمام بهت میگم به هر کس دیگه ای هم که سنجش میده ( البته اینجا کم هستن متاسفاااااااااانه ) هم میگم اگه سنجش زیر 5000 و 4500 میشین خیلی امیدوار باشین چون فقط یه پشتکار نیاز دارین که سراسری تهران قبول شین و وضع بدی هم نیست بله مسئله ساعت خوندن نیستش دوستم امیر هست هفته ای 45 - 42 میخونه سنجش میشه 62 ، 72 ولی این 10 ساعت بیشتر دلیل این نیستش بلکههههههههههه عوامل متعددی هستن که باعث میشن این رتبه به وجود بیادش مطمئن باش اینو 1300 ، 1000 هم رتبه های واقعا خوبی هستن مطمئن باش با اراده ای که داره موفقیتت حتمیه
دوستان برا بار 1000ام عرض میکنم به خدا طراحای سنجش طراحای کنکورن 15 - 20 درصد سوالای هر سال هم از سنجش های اون سال میاد حالا فک کنید من با این حرفام اینجا دارم غاز میچرونم !!!!!
صرفا ادیت شد !!!!