داستان درساي عملي-ازمايشگاهي فرق ميكنه، تعوريها همنوني 6 نمره ميانترم كه اگه امتحان ندي امتحان آخر ترم از 20 نمره ميشه ولي عملي-آزمايشگاهيا اگه ميانترم نري كلن حذف ميشه علاوه بر اينكه آزمايشگاهيا گرونتره شهريشوننقل قول:
Printable View
داستان درساي عملي-ازمايشگاهي فرق ميكنه، تعوريها همنوني 6 نمره ميانترم كه اگه امتحان ندي امتحان آخر ترم از 20 نمره ميشه ولي عملي-آزمايشگاهيا اگه ميانترم نري كلن حذف ميشه علاوه بر اينكه آزمايشگاهيا گرونتره شهريشوننقل قول:
اخه نقشه کشی در کل 2 واحده که 1 واحدش عملیه و 1 واحدش تئوری . حالا استاد هم گفته که میان ترم از 13 نمره اس .نقل قول:
کسی اینجا اصلا نقشه کشی گذرونده؟
بچه ها راست میگن ساعت امتحانا عوض شده ؟ از کجا بفهمیم چه تغییری کرده ؟
نشدهنقل قول:
احتراماً پيرو نامه شماره 8299/3/د مورخ 23/2/91 با توجه به عدم تائيد :31:تغيير ساعت امتحانات نيمسال دوم سال تحصيلي 91-90 به اطلاع مي رساند كه ساعت شروع آزمونهاي نيمسال جاري بر اساس اعلام اوليه به شرح زير به قوت خود باقي است و مفاد نامه فوق كان لم يكن تلقي مي شود.
نوبت اول امتحان 10-8نوبت دوم امتحان 30/12 / 30/10نوبت سوم امتحان 16-14
نقل قول:
اخه نقشه کشی در کل 2 واحده که 1 واحدش عملیه و 1 واحدش تئوری . حالا استاد هم گفته که میان ترم از 13 نمره اس .
کسی اینجا اصلا نقشه کشی گذرونده؟
منم يه درس 2 واحدي دارم كه يك واحدش عمليه و يك واحد ديگه ش تئوري...
واحد عمليش رو ميبايست پروژه ارائه داد و براي واحد تئوريش امتحان پايان ترم هست.
6 نمره اي كه براي ميانترم در نظر گرفته شده بود هم اگر در جلسات كلاس حاضر بوديم بهمون تعلق ميگرفت.
اين چيزي كه استاد شما گفته به نظر يه مقداري عجيب ميرسه!
سلام
امروز که خواستم وارد سایت گلستان بشم وقتی نام کاربری و رمز عبور رو وارد کردم پیغام داد که"نام کاربری یا کلمه ی عبور صحیح نمی باشد" چند بار هم این کار رو تکرار کردم ولی باز همون خطا ظاهر میشه.به نظر شما علتش چیه؟
آخرین بار اواخر اردیبهشت وارد سایت شده بودم و مشکلی نداشت.
نه متاسفانه اجرایی نشد به نظرم خیلی بهتر میشد ساعت 8 خیلی زوده اگر ساعت 9 شروع میشد میتونستیم صبح یه مروری هم بکنیم ولی برا ساعت 8 اصلا وقت نمیشه احتمالا از ترم آینده اجرا بشهنقل قول:
الان یه چند تا از میان ترم ها رو دادن یه استاد خیلی گل دارم که هر بار بهم میان ترم کامل میده این ترم هم باهاش 2 تا درس 8 واحدی برداشتم خدایی این جور استاد ها کم پیدا میشن ولی در عوض دو ماه و نیم رفتم کلاس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی اصلا بهم میان ترم نداده :41: جاش خالیه و سفید رنگه احتمالش هست که میان ترم داده بشه وقتش تموم نشده ؟ آخه میبینید جلوی بعضی از میان ترم ها 0.00 نوشته میشه یعنی بهم میان ترم 0 داده ولی جای میان ترم مبانی خالیه
شاید شهریه ات رو ندادی تا بخش آموزش دانشگاه بازه برو به کارت برس برات مشکل به وجود میادنقل قول:
نقل قول:این که از کنکور سراسری وارد شدم تفاوتی تو قضیه نداره؟نقل قول:
عملا نهنقل قول:
چون تا اونجایی که من خبر دارم فراگیر ها هم (بدون کنکور) تو مدرکشون فراگیر بودن ذکر نمیشه