دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنینقل قول:
که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....
Printable View
دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنینقل قول:
که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....
گفتین بعد از پک اول اونو نصب کنم؟نقل قول:
پک اول یعنی همونی که عکسشو گذاشتم؟
یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
راستی چقدرررررررررررررررر پیچیدست...
میشه یک نفر راهنمایی کنه باید چکار کرد.... اول باید کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟
creat a new sims
یا اون یکی؟
کلا باید چه کار کنم؟ چطوری پول در بیارم کلا هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه یک راهنمایی مبسوط بفرمایید؟!!
شما یه ده دقیقه بشینی پای بازی همیچیز رو یاد میگیری ولی من چنتا راهنمایی میکنمنقل قول:
برای پول در اوردن راه های زیادی هست ولی بهترینش اینه که یک شغل متناسب با شخصیتتون انتخواب کنید
مثلا کسی که دنبال علم دانش هست ازمایشگاه بدردش میخوره نه بار !!!
برای شغل هم میتونید روی روزنامه ای که هر روز براتون میاد کلیک کنید و find a job رو بزنید که هر روز 3 شغل مختلف داخل روزنامه هست روش دوم هم به همین صورت ولی با استفاده از کامپیوتر
( شانس نداری بیشتر توضیح میدم برات باید برم جایی خخخخخخ:27:)
مرسی آرمان جان...نقل قول:
ایشالا در فرصت های بعدی حالا وقت زیاده...
راستی اول بازی کدوم گزینه رو باید بزنم...
راستی عکس سلنا گومزم خیلی خوشگله من که عاششششقشم:40:
گفتین بعد از پک اول اونو نصب کنم؟
پک اول یعنی همونی که عکسشو گذاشتم؟
یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
راستی چقدرررررررررررررررر پیچیدست...
میشه یک نفر راهنمایی کنه باید چکار کرد.... اول باید کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟
creat a new sims
یا اون یکی؟
برو داخل پوشه C:\Program Files\InstallShield Installation Information و آپديت بازي رو پاك كن بعد بازي رو نصب كن و دوباره آپديت كن.نقل قول:
نقل قول:
اول بازی یکی از شهر ها رو انتخواب میکنی و واردش میشی دوم هم میتونی خودت شخصیت درست کنی هم از شخصیت های اماده باز یاستفاده کنی که خیلی جالب نیست (خودت درست کنی بهتره) :27:
برای این کارم روی گزینه create a sim رو انتخواب کن بقیشم خیلی معلومه از مرحله 1-6 فکر کنم میتونی طراحی کنی
بعدشم که ساختی گزینه تیک پایین صفحه رو بزن و وارد نقشه شو و براش یه خونه اماده بخر که کلی توی هر شهر هست بعدشم لوازم ضروری خونه مثل دست شویی حمام یه تلوزیون و .... رو بزار و با اونها سر کن بعد که شغل پیدا کردی و پولدار شدی ! :46: لوازمو تعویض کن و بهترشو بخر البته اگه میخوای بازی رو تست کنی و بیشتر یاد بگیری بعد از زدن ctr+shift+c توی بازی تایپ کن motherlode که 50000 بهت پول میده:8:
pets کی میاد تاریخش کیه؟:41:
مرسی...نقل قول:
واسه ی نصب لیت نایت فقط همون کارایی که اون دوستمون چنتا پست بالاتر گفت رو انجام بدم کافیه؟
یعنی اون توضیحات صفحه ی اول رو نمیخواد؟
راستی لیت نایت پک دوم از سری سیمز هست؟
برای نصب مال من چون پک رو کامل خریده بودم خیلی راحت نصب شد ولی پست اول به صورت کامل توضیح داده اگه اونارو نمیفهمی بگو من فایل اموزشی سیدیم رو برات بزارم که فکر نکنم زیاد بدردت بخوره چون اونجا فقط برای نصب از سی دی توضیح داده
Oct 18, 2011نقل قول:
23 مهر