بله موتورش کار میکنه کار میکنهنقل قول:
نه داغ نمیکنه و چینین صدایی نمیده
Printable View
بله موتورش کار میکنه کار میکنهنقل قول:
نه داغ نمیکنه و چینین صدایی نمیده
پس مشکل از همونایی است که گفتم بله قابل تعمیرهنقل قول:
خب من نرم افزار رو دانلود کردم و متاسفانه میگفت حتمن باید آپدیتش کنم و بعد آپدیت هم کرک نمیشد ولی خب یه بوتیبل ازش ساختم و کرک نشدش فقط یه بدسکتور رو میتونه مشخص کنهنقل قول:
حالا بازم تو بایوس رو ببینید که دیتکت شده یا نه
نه به اطلاعات آسیب نمیرسونه
نرم افزار رو که نصب کردین یک سی دی بوتیبل باهاش درست کنید و از طریق داس هارد رو اسکن کنید
حالا از این چیزا بگذریم من این برنامه رو گزاشتم از داس اجراش کردم تا یک درصد رو خوب رفت تا این که delays detectd روشن شد و سرعتش در حد لالیگا اومد پایین و بعد یه ساعت یک دهم درصد رفت جلو ... چی کار کنم
میم ابزاری هست که از روی داس بتونم فقط ریکاوری کنم فعلن اطلاعات واسم خیلی مهمه تا بعدش برم سراغ تلاش برای تعمیر
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این تست هارد بارکودای منه
میخواستم بدونم
این ارورها مربوط به چی میشن ؟
من این هاردو با برنامه hdd regenarator اسکن و تعمیر کردم هیچ بد سکتوری نشون نداد مجدد با کامپیوتر خودم اسکن بدون تعمیر کردم همون اول یک delay میده و سرعت اسکن هم بشدت پایینه . تصمیم گرفتم firmware رو آپدیت کنم اما بازم warning ها تغییری نکردن . با برنامه seatool که برنامه خود سیگیته full erasar کردم بازم تغییر نکرد رفتم روی یک سیستم دیگه گذاشتم اون delay ابتدا کار رو دیگه نداد اما همچنان این warning ها سرجاشون هستن . low level format هم کردم اما بازم این ارورها وجود دارن .
این هارد چش شده .
مشکل اینجاست که در زمان نصب ویندوز بعضی وقتا نمیتونه نصبو ادامه بده و بعد از نصب ویندوز هم بعضی وقتا سیستم در زمان بوت نمیتونه بالا بیاد .
در ضمن چرا برنامه hhd regenerator توی سیستم خودم delay سکتور نشون میده اما روی یک سیستم دیگه چیزی نشون نمیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد delay داره که این مشکل هم میتونه از فریم ویر باشه و هم هدنقل قول:
نرم افزار paragon partion بوتیبل است میتونید باهاش پارتیشن هارو ریکاوری کنید ولی به حجم اضافه احتیاج دارین
اگه با hdd regenertor نتیجه نگیرین فکر نکنم با فرمت سطح پایین هم درست بشه یا فریم ویر مشکل داره یا هد
پارتیشن رو حالت unlocated رفته اگه اطلاعاتی توش داشتین با نرم افزار acronis پارتیشن رو ریکاوری کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید هارد رونقل قول:
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کاامل بکنید
ارور دوم زیاد مشکل ساز نیست شما این موارد رو هم چک کنیدنقل قول:
اتصالات هارد رو کامل چک کنید با یک پاوردیگه سیستم رو چک کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
ببینید نتیجه چی میشه
سلام دوستان
بنده در حین نصب ویندوز 8 درایو c رو حذف کردم و هیچ کاری هم با بقیه درایو ها نکردم...
الان که ویندوز رو نصب کردم نمیتونم به درایو d وارد بشم!و حتی توی propertis هم مقدار حافظه موجود و حافظه در حال استفاده رو زده 0 بایت!!!
در صورتی که با km player میشه محتویات درایو رو دید ولی نمیشه اجراشون کرد!
کل درایو رو ریکاوری هم کردم ولی فایل هایی که اومده اجرا نمیشن!
همه اینها در حالیه که من هیچ کاری روی درایو D انجام ندادم!
اطلاعات روی این درایو برای من اهمیت بالایی دارند,لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون
یک عکس از disk managmnet سیستم بدیننقل قول: