تشکرنقل قول:
منم اینو به یه بابای گفتم گفتم هارد پدرش در میاد هی بخواد بخونه و بنویسه گفت هارد و واسه همین ساختن منم دهنم بسته شد:31:
Printable View
تشکرنقل قول:
منم اینو به یه بابای گفتم گفتم هارد پدرش در میاد هی بخواد بخونه و بنویسه گفت هارد و واسه همین ساختن منم دهنم بسته شد:31:
دوست من شما اصلا نمیتونی همچین کاری رو بکنی!نقل قول:
چون در اولین لطظه ی کانکت به PSN ازت میخواد که به 3.55 آپدیت کنی که چون کنسول شما 3.41 هستش اجباریه و بعد آپدیت هم دیگه نمیتونی از دانگل استفاده بکین.
میدونم!نقل قول:
میخوام بدونم اگر اپدیت کردم و بازی ها توی هاردم کپی شده باقی مونده بود باز هم بن میشم؟
اونو دیگه شک دارم!!نقل قول:
چون من الان Back Up Manager هنوز رو سیستمم هست ولی اتفاقی نیوفتاده!
فقط اول مطمئن شید!
با طناب من تو چاه نرید!!:31:LOL
سلام ببخشید آیا میشه این کنسول رو ه.ک کرد و بجای خرید سی دی بازی این کنسول بازی هارو دانلود کرد و روی دی وی دی یا سی دی رایت کنیم و بزاریم بازی کنیم بدون مشکل. شرمنده من زیاد وارد نیستم اگر آموزش خوبی دارد بدید ممنون میشم
بله میشه ، ولی ارزش نداره .نقل قول:
سلام
دسته ps3 رو چه جوری میشه به pc وصل کرد؟
سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید که چرا ارزش نداره اگه بشه اینکارو کرد کلی به نفع آدمه که ؟!:20:نقل قول:
با تشکر
سلامنقل قول:
برای اتصال به PC شما میتونین از روش سایت زیر برین.
فقط وقتی که برنامه رو گرفتین فیلم آموزشی رو هم برا راحتی کار و گیج نشدن دانلود کنین.
اینم از سایت:
من خودم تست کردم جواب میده ولی برا استفاده ی بلوتوث باید دانگل مخصوص داشته باشی!کد:www.motioninjoy.com
ببینید Ps3 ماکسیمم 10 تا بازی انحصاری جدید که ارزش خریدن داره ، داره . از طرفی بازی های انحصاری قدیمیش هم قیمتی ندارند . میمونه بازی های مالتی .نقل قول:
Ps3 و 360 از نظر گرافیک فرق چندانی با هم ندارند مگر اینکه شما خیلی نکته سنج باشید که در اون صورت میبینید جفتشون نسبت به هم کمبود هایی دارند .
از این طرف شما بازی های انحصاری 360 رو هم دارید ، برای همین یک 360 میخرید برای بازی های انحصاری خودش و بازی های مالتی و با کمترین هزینه و دردسر بازی ها رو مفت بازی کنید .
Ps3 رو هم بذارید برای بازی های انحصاری خودش بدون دردسر کپی خور کردن و دانگل بازی و آپدیت و بن و بریک و ...
شما برای کپی خور کردن Ps3 باید خیلی هزینه کنید ، تقریبا با دو تا 3 برابرش میتونید یک 360 بخرید .