ازت بسیار متشکرم !نقل قول:
من کلا" هر چی محسن داده بیرون همه رو خریدم منتها هیچکدومش دست خودم نمونده!
باید ارزش قائل شد به کارایه محسن!
عاشقشم
Printable View
ازت بسیار متشکرم !نقل قول:
من کلا" هر چی محسن داده بیرون همه رو خریدم منتها هیچکدومش دست خودم نمونده!
باید ارزش قائل شد به کارایه محسن!
عاشقشم
اصا مگه میشه آلبوم محسن رو نخرید ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بدجور منتظر آلبوم 13 هستم.پس کی میاد؟
دوستان یه لطفی بکنند و اگه واقعا چاووشی رو دوست دارید نسخه اورجینال آلبوم رو بخرید.من از 1شاخه نیلوفر تا به الان همه آلبوم هاش رو خریدم و اصلا دانلود نکردم چون برای کارش ارزش قائلم و دوست دارم کارهاش رو
اند نامردیه.
منم خیلی منتظر این آلبومم. چون مطمئنم یه کار فوق العاده قوی و زیبا از آب در میاد.
شعرای قدیمی با صدای محسن و تنظیم های مدرن امروزی !
خدا کنه زودتر بیاد :20:
به این میگن تلفیق دیروز با امروز!نقل قول:
یه چیز متفاوت خواهد شد!
من که خیلی منتظرشم و خیلی بهش امیدوار!:sq_9:
یعنی چی چند طرفه کار میکنه؟نقل قول:
چه ایرادی داره با هر کسی میخاد کار کنه؟
بابا شوخی کردم متاسفانه شکلکارو عوض کردن من نتونستم شکلک مناسب به کار بگیرم!(این مثل اینه که من بگم یه بنا چرا چنتا خونه رو درست میکنه!)نقل قول:
ولی شهاب اکبری انصافا" خوب تنظیم میکنه!آقا سینا هم همینطور!
اگه درست یادم باشه آقایه اکبری یه زمانی با علی عبدالمالکی هم کار میکردن!درسته؟
تو این آلبوم چند تا تنظیم کرده؟
محسن اون آهنگ ز+ـ رو بده بیرون قبل از آلبوم به نظر من بهتره!
متشکر
نه اشتباه یادت اومده :دی اولین کار شهاب اکبری تو البوم متاسفم چاوشی بود و چاوشی معرفیش کردنقل قول:
آهاننقل قول:
آره این شکلک جدیدا خیلی مزخرفن!
اون آهنگ ز+ِ چیه دیگه؟
شهاب اکبری که هیچ ... حسین صفا هم جدیدا واسه بقیه شعر میگه.
یکیش مثلا سینا حجازی ... حالا میگیم سینا رفیقشه ... یه آهنگ دیگه بود الان هر چی فک میکنم یادم نمیاد کی خونده بود ولی شاعرش حسین صفا بود !!!!!!!!!!!!!
حسین صفا واقعا شاعر فوق العاده ایه و یه حسن بسیار مهم داره که صمیمیت و همدل بودن با محسن هست ، همین باعث میشه که محسن اشعار و ترانه های صفا رو به بهترین نحو ممکن اجرا کنه. فعلا حسین صفا علاوه بر محسن و سینا که گفتید با خودش :) ،سامان شاهی و حسین اسکندری همکاری داشته. اتفاقا خیلی دلم سوخت که شعر فوق العاده "دیوونگی" رو سامان شاهی به جای محسن اجرا کرد و به نوعی سوزوندش!
البته صدای صفا هم واقعا خوبه، برای دکلمه که عالیه. فعلا هم که تصمیم گرفته خودش آلبوم موسیقی منتشر کنه که به نظرم اگر روی تکنیک خوانندگیش کار کنه واقعا خواننده خوبی میشه!
توی برنامه مترونوم گفت که با شهاب رمضان هم برای آلبوم جدیدش همکاری کرده
کلا من ایرادی نمیبینم که با خواننده های دیگه هم کار کنه
چون اگه شعر گفتن رو به عنوان شغل اصلیش پیگیری کنه قطعا هم سطح شعرهاش بالاتر میره
و هم ما مزخرفهای کمتری میشنویم توی متن شعرها