بسته های اینترنت سیم دایمی با اعتباری تفاوت داره؟ یعنی بسته های ارزونتری داره؟
Sent From My XPERIA M4
Printable View
بسته های اینترنت سیم دایمی با اعتباری تفاوت داره؟ یعنی بسته های ارزونتری داره؟
Sent From My XPERIA M4
بسته های اینترنت ایرانسل در سیم کارت های دایمی و اعتبازی ایرانسل از نظر قیمت هیچ تفاوتی ندارند .نقل قول:
بعضي از بسته ها مختص اعتباري ميباشد و در دائمي وجود نداره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
آخرین وعده وزیر ارتباطات در خصوص طرح ترابردپذیری: «پس از رفع چند ایراد جزئی به زودی اجرایی می شود»
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان شب گذشته در دیدار فعالان بخش خصوصی بخش ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفته است: «طرح جابجایی اپراتور (ترابردپذیری) بدون نیاز به تغییر شماره ی تلفن، پس از رفع چند ایراد جزئی به زودی در کشور اجرایی می شود». گفتنی است کاربران شبکه ی همراه قادر خواهند بود با استفاده از این طرح، اپراتور موبایل خود را با حفظ شماره تغییر دهند.
واعظی در توضیح تأخیر های مکرر در اجرای این طرح افزوده است: «طرح جابجایی اپراتور بدون نیاز به تغییر شماره ی تلفن که قرار بود ۲۷ اردیبهشت ماه اجرایی شود، به دلیل بروز چند ایراد جزئی هنوز به مرحله ی اجرا در نیامده است. اپراتورهای سه گانه ی کشور با همکاری وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات در حال برطرف کردن این ایراد ها هستند تا به زودی طرح مذکور در کشور پیاده سازی شود».
گفته های وزیر ارتباطات در حالی ایراد شده است که اپراتورهای تلفن همراه کشور، همگی برای اجرای طرح ترابردپذیری بارها ابراز آمادگی کرده اند.
واعظی در ادامه ی سخنان خود با اشاره به سیاست های دولت یازدهم در حمایت از بخش خصوصی و آماده بودن زمینه برای حضور این بخش در حوزه ی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته است: «اکنون بیش از هر زمان دیگر زمینه برای حضور بخش خصوصی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات فراهم شده است. اکنون مجوز های لازم برای فعال سازی بخش خصوصی به آنان واگذار و این بخش می تواند بدون دغدغه در زمینه ی ارتباطات و فناوری اطلاعات بیش از گذشته فعالیت کند».
منبع:tasnimnews
این ایرانسل هم ملت رو مسخره کرده.
طرح مثلاً تخفیف گذاشته با باشگاه مشتریان بانک مـلــت.
به اینصورت که مودم میخری و تا بخشی از هزینه رو میتونی با استفاده از امتیازایی که توی باشگاه مشتریان داری جبران کنی و تخفیف میده یه جورایی.
تا اینجای کار خوبه ولی قسمت خنده دار ماجرا و اونجایی که میگم ملت رو مسخره کرده اینجاست که:
مودم 259900 تومنی توی سایتشون رو به زور 22 گیگ اینترنت اضافی با قیمت 100هزار تومن گرون تر میفروشه که در واقع بیشتر از اون تخفیفی که میخواد بده رو هم در بیاره :n02:
دزدن داداش دزدنقل قول:
مودم هاش کلاه برداری محضه. ولی من تونستم دوتا سیم دایمی مجانی بخرم یعنی بابت اون 340 هزار تومن فقط امتیاز دادم. واسه سیمکارت خوبهنقل قول:
سیم کارتها به دستت رسیده؟ چند روز میارن؟ منم همینو سفارش دادمنقل قول:
سلام
از طریق ecare.irancell.ir هم میشه بسته خرید یا فقط از اپلیکیشن امکانش هست؟
درود دوستان
نمیدونم واسه کسی پیش اومده یا نه ، ولی الان حدود یه ماهه وقتی تو بازه زمانی 5 تا 8 صبح میام بسته شبانه میگیرم ، برام تقریبا بیشتر از 15 دقیقه قابل استفاده نیست ! هر سه تا بسته رو امتحان کردم روی 3 تا سیم کارت usim مختلف و 2 تا مودم مختلف و یه گوشی ... تو همه همین اتفاق می افته :n04: و در واقع بعد این 15 دقیقه کلا انتن میره که باید مودم رو ریستارت کنم تا انتن بیاد دوباره ! ولی بعد ریستارت مودم ، انگار طوری تنظیم کردن که در جا بعد فهمیدن مصرف از نت دوباره انتن میره !!!
شاید دزدیه جدید ایرانسله که داره انجام میده ... جالبه قبل از این یک ماه اصلا و ابدا نظیر چنین مشکلی نداشتم :n04:
کسی میتونه کمکی کنه ؟
با سلام
میخواستم از خدمت دوستان این سوالو بپرسم که آیا برای فعال سازی بسته ی اینترنت بوسیله ی کد، مبلغ از اعتبار خط کسر میشه ؟ (یا فقط پرداخت از طریق کارت بانکی مقدوره ؟)
چون مبلغی به اندازه خرید بسته اینترنت تو خطم به عنوان شارژ دارم، میخواستم ببینم میشه با همون بسته اینترنت بخرم ؟ !
با تشکر
بله میشه با اعتبار سیم کارت خریداری کردنقل قول:
تنظیمات مودم روی multi mode هست؟ یا فقط گذاشتی روی 4g ؟نقل قول:
روی مولتی امتحان کن.
سلام من با گوشی lg تا سرعت 5 مگ تونستم از 4g استفاده کنم حالا میخوام مودم e3372 بگیرم میتونه همین سرعت رو بهم بده؟
من یه دانگل متفرقه چینی ۴جی دارم که تا ۱۰ مگابیت رو راحت میده.نقل قول:
اگر مودم ۴جی باشه زیاد فرقی نداره و کارت رو راه میندازه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام. برای سیم داخلش از چی نوع کابلی استفاده کردی؟ من هر چقدر دنبال rg174 گشتم پیدا نکردم.نقل قول:
دوستان یه سیم کارت رایتل انداختم روی گوشی مصرف باتری وقتی که اینترنت میرم واقعا بالاست دلیلش به نظر شما باند فرکانسی رایتل هست؟؟
راستی اگر مودم بگیرم از نظر آنتن دهی و سرعت بهتر هست یاخیر؟
نازه دو روزه سفارش دادم زنگم زدم گفتن میفرستننقل قول:
راستی lh92 رو شما انلاک کرده بودی؟ به منم راهشو میگی عزیز؟
سلام . دوستان بنده تازه می خوام به اینترنت ایرانسل کوچ کنم . منطقه ما فقط 2جی و 3 جی رو ساپورت می کنه
لطفا راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم که 4 جی هم ساپورت کنه چون ممکنه جا به جا بشم و اینکه امتحان خودشو خوب پس داده باشه
نه عزیز نه دارم و نه آنلاک کردم. توی تاپیک مودم یه نفر گذاشته. نتیجه رو اعلام کنیدنقل قول:
دوستان پس این کاهش قیمتی که همه خبرگزاری ها و وزیر و کبیر دارن چند روزه میگن کو کجاس قیمتا که هیچ فرقی نکرده
یکی از مودم ها همیشه رو automat قرار داره کانکت شدنش . به هیچ وجه فرقی نمیکنه و این اتفاق هم فقط برای شبانه می افته :n35:نقل قول:
اقا من دانلود های حجیم دارم بهترین و ارزونترین بسته های 4g ایرانسل رو معرفی میکنید؟
بسته های ساعتی شبانهنقل قول:
جالبه یکی از مصوبه های همون جلسه ای که قرار شد اینترنت ارزون بشه مصوبه افزایش نرخ نلفن ثابت بود.اون چند روزه الان اجرایی شده ولی همچنان از کاهش قیمت اینترنت خبری نیست.آدم به کی بگه؟نقل قول:
دوستان پس این کاهش قیمتی که همه خبرگزاری ها و وزیر و کبیر دارن چند روزه میگن کو کجاس قیمتا که هیچ فرقی نکرده
دوستان با سلام
من قصد خرید یک روتر با قابلیت ساپورت4G را دارم دوستانی که مودم D100 را دارند آیا از کارکرد وگیرندگی4G این دستگاه راضی هستید. ممنون میشم کمی توضیح دهید
سلام بهترین سرویس نا محدود برای دانلود بالا کدوم هست؟
من ایرانسل دو مگ(وایمکس) دارم و ماهانه تا 200 گیگ دانلود میکنم. اما دوست دارم بیشتر بشه... آیا سرویس بهتری سراغ دارین؟
نقل قول:
این مملکت کدوم کارش درست بوده که این یکی باشه ؟! اینقدر از این حرف ها میزنن و تا عملی بشه گاو همسایه هزار بار زاییده .:n02:
روش آنلاک مودم LH92 در اینجا خودم تست کردم شد رایتل روش انداختم . البته ریسک کردم گفتم یا مودم نابود میشه یا آنلاک!!!!!!!!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=720608
- - - Updated - - -
میزان نگه داری باطریش در چه حدی هست دوست عزیزنقل قول:
اینترنت 4g تهران
با مودم dlink 932
نقل قول:
با گوشی هم تست کردین
یعنی فرق میکنه مودم با گوشی یا نه یکی
از تهران اکثرا راضی نیستا
درودنقل قول:
گوشیم 4gرا ساپورت نمیکنه
این تست تو ایستگاه مترو شهید بهشتی گرفتم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه کاهش قیمت بستگی به حجم مصرف دارد، گفت: در گذشته هر گیگابیت اینترنت ۳۶۰۰ تومان بود که در این مدل تعرفهای به ۳۰۰۰ تومان رسیده است و اگر مشترکان تا ۱۰ گیگ استفاده کنند، این تخفیف بسیار پایینتر میآید.
دوستان کسی نیست راهنماییم کنه ؟ یه مودم تو سایت خود ایرانسل هست به قیمت 359 تومان . اون خوبه بگیرم ؟نقل قول:
Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi)
سعادت اباد که سرعت شبا ۱۲۸ کیلوبایته!نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
دوست عزیز بهترین گزینه بدون شک e8372 هستش البته باتری نمیخوره که اونم مشکل نیست میتونید به هر وسیله ای که پرت usb داشته باشه یا شارژر موبایل یا پاوربانک وصل کنید.احتیاجی نیست انقدر زیاد هزینه کنید.در ضمن از ایرانسل نخرید من بهتون توصیه میکنم از سایت راستین بازار بخرید پشتیبانی سایتشون هم حرف نداره(یا از هر سایت مطمئن دیگه ای که خودتون سراغ دارید بجز ایرانسل)نقل قول:
سلام دوستان
بازم پیروی پست های قبلی که اگه خواننده چند صفحه اخیر تاپیک بوده باشید....فرصتی شد تا نتیجه های تست آنتن دستساز (یاگی اودا) ای که برای LTE ایرانسل درست کردم رو اینجا قرار بدم....
اول این خود آنتن ـه که روی میله آنتن TV نصب شده....7متر کابل coax هم مصرف کردم.
مقدارهای سیگنال با 4خونه از 5خونه آنتن
این هم نتیجه Speedtest با سرور داخلی
سرعت دانلود قشنگ بیشتر از 2MB/s هست....ولی محدود ـش تو ساعت های مختلف بین 1.5MB/s تا 2.5MB/s نوسان داره
جای میله آنتن TV روی پشت بوم خیلی بد هستش...وقتی آنتن رو دستم میگیرم و 1 الی 2 متری اونطرف تر میرم....سرعت میره بالای 3MB/s...........که چیزی ندارم اونجا که آنتن رو روش سوار کنم.....که قراره براش با بشکه و یه لوله فلزی، یه پایه درست کنم و جایی که دوست دارم بزارم :n33:
P.S
مودم توی خونه.....بدون آنتن اصلاً وصل نمیشه.............برای همین تست Speedtest هم نشد بگیرم
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون .نقل قول:
تو منطقه ما انتن 3جی ایرانسل رو حداکثر 3 تا از چهارتا پر می کنه . و پوشش 4 جی نداره . البته می خوام مودمم 4 جی رو هم ساپورت کنه . به نظر شما این مودم با توجه به انتن دهیم می تونه مناسب باشه ؟