حسین جان فقط وضعیت پارس اینطور نیست ،مال منم (آسیاتک) همینطورهنقل قول:
وضعیت اینترنت باز خراب شده :n15:
Printable View
حسین جان فقط وضعیت پارس اینطور نیست ،مال منم (آسیاتک) همینطورهنقل قول:
وضعیت اینترنت باز خراب شده :n15:
دوستان می شودمودم را با تنظیمات درساعت خاصی ریست کرد.اگرمی شودلطفا تنظیماتش رابگویید.باتشکر
پس بهنام جان اینطور که مشخصه دوباره شروع شد ... (سیاست، خرابی نت و ...)نقل قول:
با سلام
از دوستان کسی سرویس POL-512-U+ و POL-256-U+ را داشته است
سرعت دانلود روزانه چقدر است چون شبانه لازم ندارم
در ضمن یک نکته اینکه روزانه تا چند گیگ می توان دانلود کرد که مشکلی با پارس آنلاین بوجود نیاد
متشکر می شوم راهنمایی ام کنید
متاسفانه چند روزه وضعیت نت خوب نیست... من با ISP دیگه هم تست کردم مشکلات عجیب غریبی دوباره به وجود اومده :n29:
:n23::n22:اصلا این چه وضع نت شد ؟!نقل قول:
بریم دیال آپ راحت تریم ! حداقل تکلیفمون با خودمون مشخصه !!:n15:
من دیروز کلا اینترنت قطع بود!!! :n15:
از اظهار نظر های اعضا متوجه شدم وضعیت پارس آنلاین در بعضی شرایط تغییر می کند که برای من که کارم با اینترنت استنقل قول:
گزینه مناسبی نیست
چند روزه اینترنت کل کشور وضعیتش خرابه
میگم کسی تونسته این چند وقت دانلود شبانه بالای 3 گیگ انجام بده؟
دیشب 2.9 گیگ دانلود داشتم سرعت اومده پایین قبلانا شبی 5 گیگ می گرفتیم
ضریب 90% 95% .. چه سیقه ای؟!
حجمی 512 با 10 گیگ طرح خوب ........
میخوام از مخابرات کوفتی با سرویس توهمیش راحت بشم
امروز سرعت من نسبت به چند روز پیش خیلی بهتر شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان وضعیت سرویس های نا محدود پارس انلاین چطور هست ؟ ارزش داره از مخابرات بیام یا نه..
مثلا برای 1024 سرعت دانلودم به صورت نرمال چقدر هست ؟ مثل شاتل محدودیت داره یا نه ؟
دوستان وضعیت سرعت خیلی خراب شده !!!! البته سایت هایی که سرور های داحلی دارن خوبه ...
سلام رفتم 512 محدود تمدید کردم امیدوارم دانلود شبانه خوبی بده در غیر اینصورت دیگه از پارس انلاین سرویس نمیگیرم
من 512 دارم خداشاهده با لینک vip که نهایت سرعت رو میده دارم شبی 800 مگابایت دانلود میکنم .نقل قول:
این که خیلی خیلی بده اگر اینجوری باشه باید زودتر بیخیال بشیم ولی من تمدید کردم چه کنم الان نزدیک 2 سال مشتری اینها هستم الان حدود 3 ماهه دیگه شورشو در اوردندنقل قول:
نقل قول:
خب شما 6 تا فایل رو همزمان بزار رو دانلود اینجوری از حداکثر سرعت استفاده میکنه و میتونی بیشتر دان کنی
فکر نکنم چنین باشه فرقی نمیکنه به تاپیک بچه های شاتل برید همه میگن شب ها کم کم با 128 دارند 2 گیگ دانلود میزنند هنوز شکایت دارند اونوقت ما داریم 800 میزنیم هیچی نمیگیم تو شهرستان ما دیگه همه از پارس انلاین ناراضی هستند فکر کنم اگر اینجوری ادامه بده باید از اینجا بره من هنوز 128 نامحدودم 8 روز ته قرار دادم مانده که 512 محدود تمدید کردم امشب قرارداد 128 میبندم جهنم 8 روز اخه دیگه اصلا اصلا سرعت نداره میزارم برای دانلود شبانه با 512 محدود از سرور هیپ فایل ببینم نتیجه چیه اگر خوب نبود زنگ میزنم قرار دادم پس میگرم میرم جای دیگه فردا نتیجه را میگم ؟نقل قول:
چرا اینقد سرعت شبانه پایین اومده !! خراسان شمالی هستم .شبا رو ۱۵ یا ۲۰ دانلود میکنه سرعتم ۲۵۶ هست
نقل قول:
من الان خودم 128 شاتل دارم و منو محدود کردن 2 هفته میشه ولی از ساعت 4 تا 8 1 گیگ میگیرم خودم این کارو تست کردم قبل از این که تک فایل دان میکردم
و محدود هم نبودم از 1 تا 8 صبح به زور 800 مگ میگرفتم ولی چند وقت پیشا به این تاپیک سر می زدم همه راضی بودن و میگفتن که شبی 2 یا 3 گیگی دان میکنیم!!
مشکل یک هفته ی اخیر اینترنت بخاطر اینترانت هست، با پارس انلاین صحبت کردم. ظاهرا" دارن اطلاعات سرور های خارج کشور رو به سرور های داخل کشور منتقل می کنند و پهنای باند اینترنت رو به این کار اختصاص داده اند
الان هم که ساعت 5:20 دقیقه صبح هست، یه 4 ساعتی هست که وضعیت سرعت داغونه
دیشب با 512 محدود توانستم 1.6 گیگ دانلود برنم البته فکر کنم یکی دو ساعت اینترنت دیشب قطع بود حتما 2 گیگ میزد با این حال خوب نیست می بایست 3 گیگ را به راحتی شبانه بزنه
سلام
دوستان من چند روزه که یه مشکلی دارم :
زمانی که به اینترنت وصل میشم بدون اینکه سایتی رو باز کنم یا چیزی بزارم واسه دانلود خود به خود شروع میشه به استفاده کردن از اینترنت !!
آپدیت ویندوز هم خاموشه و با آنتی ویروس هم چک کردم و سیستم ویروسی نداشت
تو این چند روزه کلی از حجمم رو همینطوری الکی از دست دادم !!
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ و چجوری میشه حلش کرد ؟؟
میشه یکی در مورد این خبر یکم بیشتر توضیح بده
یعنی الان تکلیف ما که اشتراک ماهانه داریم چی میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روت 8.8.8.8 ام خیلی مشکل داره و پکت لاس شدییییید داره امروز هم حدود 1 ساعت کلا قطع بود.
الانم همینه.
رسما نت کشور داغونه.
وسط دوتا یه دفعه تایم اوت میشیم پینگ میشه 900 دیگه چی کارکنم؟
فکر کنم مشکل همگانی هست ایشالا درست بشه!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:مشکل یک هفته ی اخیر اینترنت بخاطر اینترانت هست، با پارس انلاین صحبت کردم. ظاهرا" دارن اطلاعات سرور های خارج کشور رو به سرور های داخل کشور منتقل می کنند و پهنای باند اینترنت رو به این کار اختصاص داده اندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان خوب این مشکل کی حل میشه؟ سوال کردی؟
به خدا ما این نتو برا تفریح نگرفتیم کار داریم باهاش!
با سلام آیا ویندوز شما هفت است و از نرم افزار networx استفاده می کنید؟نقل قول:
توی سرویسهای ویندوز سرویس bits رو غیر فعال کن احتمالا درست میشهنقل قول:
بچه ها سرعت دانلود یک مگ پارس انلاین چقدر هست ؟ ( شب منظورم هست که رایگانه )
آره پرسیدمنقل قول:
طبق معمول گفتن معلوم نیست :n22:
خدا میدونه این بار چه خوابی برامون دیدن. خدا به خیر کنه.منظورم این دستورالعمل جدیده :
تغییر شیوه محاسبه سرویس ADSL از هفته آینده/ حذف اشتراکهای ماهانه
خبرگزاری فارس: معاون رگولاتوری از اجرای دستورالعمل جدید ADSL از هفته آینده و پس از 22 بهمنماه خبر داد و گفت: از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه است و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
چقدر سرعت شبانه کم شده.برا شما هم همین جوریه؟
آره مال منم حدود ۲۰شدهنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
جالبه منی که که به زور 2 گیگ میگرفتم الان دو شبه نزدیک به 7 گیگ میگیرم! فکر کنم شیر فلکه در رفته خواهشا نگیرید چشم نکنید!:n02:
خوش به حالت.
من که 2 هفته پورتای پروکسیم داغون بود.
سرعت دانلود بین 8 تا 30 متغییره و خط رو 4 مگ هست.. . . .
سرعت دانلود سرویس 128 نامحدود چقدره ؟
سلام دوستان
این روز ها شما هم علاوه بر مشکل اینترنت، مشکل ..لی چی ان.. دارید؟
..لی چی ان.. من هر 15 دقیقه نت رو قفل میکنه، اینترنت مشکلی نداره ها بدون ..لی چی ان.. وصله، ولی ..لی چی ان.. که کانکت میشه اینطوری میشه،
..لی چی ان.. رو که وصل میشم، بعد از 15 دقیقه ترنسفر اینترنت رو کلا" میبنده!
این سرویس های به اصطلاح نامحدود(!) فرقی هم داره که چه موقع دانلود کنی یا نه؟ یا در همه ساعات محاسبه میشه؟
منظورم اینه این محدودیت دانلود 18-19 گیگی، تو همه ساعت ها محاسبه میشه یا تو ساعت دانلود رایگان اگه دانلود کنی محاسبه نمیشه؟