جدیدن سرعت بالا میده یعنی اگه 512 بگیری تا 90تا سرعت میدهنقل قول:
Printable View
جدیدن سرعت بالا میده یعنی اگه 512 بگیری تا 90تا سرعت میدهنقل قول:
دوست عزیز میشه یه کم اطلاعات بیشتر بدید ؟شبش چطوره؟نقل قول:
والا من دو مگشو دارم روز شبش یکیه تو مابقی سرعتا هم باس اینطوری باشهنقل قول:
منم دو مگ دارم ۳۷۰ تا سرعت دانلودمه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
پس دوستان میفرمایید که 512 تا حدود 1مگ سرعت میده شب و روز؟این قضیه شبانه محدود چیه ؟میشه با یه مثال بگید؟
به وایمکس ایرانسل هم فکر کن ..............نقل قول:
والا ایرانسلو هیچ کس تعریف نکرده از دوستانی که دارن!!!
نه اتفاقا ایرانیل رو فراموش کنه که گیر میفته مثل مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تعاریف (عکس) حتی با کمترین سیگنال ها هم میشه بهترین سرعت رو داشت همونطور که میبینیددر پهنای باند 5 مگاهرتز با کمترین سیگنال میشه اینترنت 512 داشت و با پهنای باند 10 مگاهرتز (که مال موبین نت همینه) میشه حداقل اینترنت 1 مگابیت داشت در صورتی که موبین نت میتونه تا 30 مگابیت هم به مشتری هاش ارایه بده اکثر مودم هایی که ما داریم هم تا 25 مگابیت رو ساپورت میکنه ولی دست نگه داشته فکر کنم به وقتش الان داره کاسبی فجیهی (د...) میکنه البته دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه از جمله نداشتن پهنای باند کافی برای اینکار و یا نداشتن کسب اجازه ء دادن سرعت بالا یا حتی قیمت گذاری و.... بالاخر باید دید این اینترنت لگن رو ارتقا میده قیمت رو کم میکنه یا در نهایت ورشکست میشه؟
جریانش چیه؟
دوست من 2 مگ داشت سرعتش به 30 هم نمیرسید الان رفت 512 گرفت سرعتش خوب شد تا 70 میره
قضیه چیه؟یعنی ممکنه تعداد مشترک یک طرح روی کیفیت اون طرح تاثیر داشته باشه؟ مثلا تو منطقه اینا مشترک 2 مگ زیاد بوده بخاطر همین سرعتش پایین بوده
یکی دیگه از بچه ها تو یه منطقه دیگه 1 مگ داره افتضاحه حالا نمیدونه اینم 512 بگیره خوب میشه یا نه
واقعا چه اینترنت آشغالی دارن به خورد ملت میدن ب*ی شرفا
سلام
من تو فكر اينم كه مودم جيبي مبين نت رو بگيرم علتش هم جابجا شدنم بين شهر هاي مختلف هست و خريد مودم روميزي واسم امكان پذير نيست ...
حالا سوالي كه دارم اينه كه اگر يه جايي با مودم رو ميزي ٤ خط از ٥ خط انتن دهي داشته باشيم با مودم جيبي سيگنال چقدر ضعيف تر ميشه ؟
امكان داره قطع شدن و كيفيت پاييني داشته باشه ؟
Sent from my iPad Air using Tapatalk
سلام دوستان من به تازگی سرویس مبین نت خردیم اما مودمشو از دوستم گرفتم و مشکلم اینه که آدابتور نداره حالا یه آدابتور 1 آمپر 12 ولت انداختم روش کار میکنه اما آنتنم 3تاست میخواستم بپرسم آیا اینکه آدابتور من آمپرش ضعیفتره تاثیر تو آنتن دهیش نداره آخه مال خودش 2 آمپره؟
نه ربطی به اداپتور ندارهنقل قول:
قیمت آداپتورش میدونین چنده؟
مودم جیبی مث بقیه شون انتدهی داره؟
کدوم بهتره؟
طرح ۲۰۴۸
30GB
مودم وایمکس داخلی با طرح ۲۰۴۸ یکساله با حجم ۳۰ گیگابایت
۴،۵۰۰،۰۰۰ ریال
طرح ۱۰۲۴
20GB
مودم وایمکس جیبی (WiMAX+GPRS) با طرح ۱۰۲۴ یکساله با حجم ۲۰ گیگابایت
۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال
طرح ۵۱۲
30GB
مودم وایمکس جیبی (WiMAX+GPRS) با طرح ۵۱۲ دوساله با حجم ۳۰ گیگابایت
۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال
سلام دوستان من یه مودم bm632 دارم میخوام بفروشمش هر کدوم از دوستان خواست پیغام خصوصی بده.
قیمت 130
بازدید دبیرکل اتحادیهی بینالمللی مخابرات (ITU ) از مبیننت
دیروز سوم تیرماه، دکتر «حمدون توره» دبیرکل اتحادیهی بینالمللی مخابرات (ITU ) که هماکنون به دعوت دکتر «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ایران به سر میبرد، در ادامهی سفرش به کشورمان، از شرکت ارتباطات مبیننت به عنوان «گستردهترین شبکهی ارتباطی پرسرعت بیسیم در ایران»، بازدید کرد. بازدید دبیرکل اتحادیهی بینالمللی مخابرات (ITU ) از مبیننت
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در این دیدار صمیمانه، مهندس «حسین ریاضی» مدیرعامل شرکت ارتباطات مبیننت، ضمن خوشآمدگویی به ایشان، این جلسه و بازدید را به فال نیک گرفتند و آن را مقدمهای برای گسترش همکاریهای مبیننت با اتحادیهی بینالمللی مخابرات دانست. دکتر «حمدون توره» نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران و همچنین بازدید از «گستردهترین اپراتور سراسری وایمکس در جهان»، مبیننت را به دلیل دانش فنی و تکنولوژی بالا به عضویت در اتحادیهی بینالمللی مخابرات دعوت کرد. پس از جلسهی معارفه، «مهندس جابری» معاون عملیات شرکت ارتباطات مبیننت، طی گزارشی به معرفی مبیننت و توانمندیهای این شرکت در ارایهی خدمات متنوع ارتباطی باندپهن بیسیم و همچنین پوشش سراسری آن در کشور پرداخت. در ادامه دکتر «حمدون توره» از عملکرد مبیننت در ارایهی خدمات گستردهی باندپهن بیسیم تمجید کرده و از بخشهای مختلف مبیننت بازدید کردند. دبیرکل اتحادیهی بینالمللی مخابرات (ITU)، در بازدید از بخشهای مختلف مبیننت مانند واحدهای تکنولوژی، طراحی، آیتی، نگهداری شبکه، مرکز خدمات مشترکان، بازاریابی و فروش، آمادهسازی تجهیزات سایتها، مودمها و… از پویایی اقدامات انجام شده اظهار شگفتی کردند. دکتر حمدون توره وجود مرکز خدمات مشترکانی به گستردگی آنچه در مبیننت وجود دارد را در جهان کمنظیر دانسته و اظهار داشتند تعداد کمی از شرکتها در حوزهی تلهکام در جهان هستند که بتوانند با این گستردگی فعالیت کنند. در پایان این بازدید، دکتر «حمدون توره» عملکرد مبیننت را در ارایهی خدمات ارتباطی باندپهن بیسیم مورد تحسین قرار داد و گفت: «مبیننت با بهکارگیری فناوریهای نوین توانسته است در این حوزه در کشور ایران جایگاه بسیار خوبی را کسب کند. اما من به مدیران مبیننت توصیه میکنم تنها به این حد از پیشرفت اکتقا نکرده و با دیدجهانی، شبکهی مبیننت را در سطح دنیا مطرح کنید.» دبیرکل اتحادیهی بینالمللی مخابرات در پایان این دیدار به مبیننت وعده داد در راه پیشرفت و توسعهی مبیننت کمک و مشاورههای خود را دریغ نخواهد کرد.
من مودم جیبی دارم سرعتش عالیه ولی دو ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره
باتریش چند میلی آمپره؟ قطعا اوسیلاتورش که فرکانس 3.5 گیگاهرتز تولید میکنه باتری رو میخوره نه مصرف چون فرکانسش در طیف بالاتری قرار گرفتهنقل قول:
سلام کسی از دوستان مودم مبین نت سالم برای فروش داره خریدارم ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز نمیتونم پیغام خصوصی ارسال کنم چون تازه عضو شدم . اگر که انلاین شدین یه ندا بدید این ایمیل من باهم توافق کنیمنقل قول:
سلام دوستان 512 رو که چند صفحه پیش گفتن 90 دانلود میده( یعنی 720) دو سه سال پیش فقط سرویس 512 رو با همین سرعت میبستن. بقیه سرویس ها چطوره؟ من الان طرح 6 ماهه 512 دارم مال پارسال سرعت واقعی (64) میده. میخواستم بدونم طرح های 1 مگ و 2 مگ مبین نت رو چه سرعت هایی بسته میشه؟ چند ماهه بودن و حجمش که فرق نمیکنه؟
2 مگ تا380 میدهنقل قول:
همه طرح ها افزایش سرعت دادن
2 تا 8 رايگانه هنو؟
خیر الان از 3-7 هستنقل قول:
من الان هم یک مگابیت دارم هم دومگابیت سرعت یک مگابیت همون یک مگابیت بسته شده ولی دو مگ روی سه مگابیتنقل قول:
منم دو مگ دارم راضیم ولی هزینه گیگ اضافه 10000 تومن نسبت به 5000 تومن adsl یکم گرونه اینو کمش کنن واقعا میصرفه واسه مننقل قول:
ولی دو مگابیت هر گیگ اضافش 12 نومنه یک مگابیت 10 تومنه شاتل هم دارم تو خونه ی داییم هر گیگ اضافش 3800 تومنه هرچی هم ایمیل میزنی واسه شکایت یا انتقاد میگن همینی که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه ما هم که مجبوریم چون اینجا به غیر از مبین نت چیزه دیگه ای نیست.نقل قول:
دوستان من وقتی نت رو وصل میکنم و کانکشن رو enable میکنم بعد باز کردن مرورگر و بدون باز کردن هیچ صفحه ای ترافیکم مصرف میشه و تو قسمت sent کانکشن بالا میره یا وقتی وسط دانلود pause میزنم هم همین اتفاق میوفته . این بخاطر مشکل تو سیتممه یا مبین نت ؟
ویندوزم امروز عوض کردم
دوستان پینگتون چطوره؟ الان سرورهای خارجی برا من حول و حوش 200 شده
سلام
دوستان من دیروز یه طرح 1 مگ با مودم 9200 گرفتم طرحم هنوز فعال نشده.
مشخصات سیگنالم : CINR =24 RSSI= - 75
سه تا از چراغای مودم هم روشنه به نظرتون با این مشخصات سیگنال میشه ازش استفاده کرد؟:n03:
سرعت دانلودش حدودا چقدره؟
ممنون
آره میشه استفاده کرد
سرعت بستگی به منطقه داره ولی 1 مگ معمولا حدود 130
خیلی جالبه جدیدا میشه وارد اطلاعات کاربری شد ولی نمیشه ویرایشش کرد
سلام این مودم من قاطی کرده با وای فای می خوام وصل شم پس رو تغییر ندادم ولی قبول نمی کنه اگر مودم رو ریست کنم تنظیمات اکانتم پاک میشه دیگه چظوری باید تنظیمات رو درست کنم
دوستان چراغ وای فای من خود به خود خاموش شد . تنظیماتم ریست کردم ولی بازم روشن نشد
موقع ریبوت کردن مودم روشن میشه و بعد از این که قراره سینگال ها بیان خاموش میشه
پارسالم این مشکلو داشتم بردم نمایندگی نتونست کاری بکنه . بعد یه مدت خودش خوب شد و یه چند ماهی استفاده کردم بعد از اون بع ه دلایلی شارژ نکردم و مومدم خاموش بود 3-4 ماهی و الان بعد 2 روز شارژ کردن که وای فای روشن بود این اتفاق افتاده
کسی میدونه چیکار باس بکنم؟
مودمتون مدلش چیه؟ باید وارد تنظیمات وای فایش بشی ببینی مشکل چیه بعضی وقتی هم میتونه مشکل از آپدیت نبودن فریمور مودم یا حتی خراب شدن وای فای مودم توسط نوسان برق باشه بعضی وقتی هم با ریست ویندوز و مودم حل میشهنقل قول:
وقتی تنظیمات ریست میشن وای فای غیر فعال میشه که باید فعالش کنی اگه مودمتون bm632w باشه میتونید از دکمه پشتش برای روشن کردنش یا از داخل تنظیماش enable کنید اگه نشد ای فای مشکل پیدا کرده که اگه مومتون آپدیت نیست آپدیتش کنید بازم نشد وایفایش سوخته باید بره واسه تعمیر.نقل قول:
یه احتمال دیگه هم هست اگه وای فای توسط گوشی یا دستگاه های دیگه کانکت میشه ولی چراغش روشن نیست،فقط ledدیش سوخته باید عوض بشه
اسم مودممو نمیدونم فک کنم گرین پاکت باشه . دکمه وای فای نداره . نه وای فایش نسوخته چون چراغش موقع ریبوت کردن روشن میشهنقل قول:
. مودممو تا الان اپدیت نکردم . بیشتر توضیح میدید یعنی چی ؟
نقل قول:میان افزار که یک نرم افزار واسط بین مودم و سخت افزار هست بعضی وقتی دارای ایراد میشه که هر چند وقت شرکت براش آپدیت میده بیرون باید اول بینید نسخه ی که مودمتون داره چندهنقل قول:
شما اول ازطریق آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد تنظیمات مودم بشید اگه رمز خواست admin , admin و وارد کنید اول واردتنظیمات وایرلس بشید ببینید وای فای فعاله یا غیر فعال،که احتمال 99 درصد غیر فعاله یه عکس هم از اون صفحه بذارید
تنظیمات وای فای هم در سربرگ networking >> wifi قرار داره
ورژن فرم ور هم اون بالا سمت چپ نوشته
فایل های راهنمایی و آپدیت هم در این بخش موجوده فقط مودم خودتون رو انتخاب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فایل های بروز رسانی مشخصات مودممو پیدا نکردم . یه مدل از bm632wقدیمی تره فک میکنمنقل قول:
وای فای هم فعاله این مراخلو قبلا انجام دادم
فقط حواستون باشه با دانلود کردن فایل اشتباه مودم رو نسوزونیدنقل قول:
تنظیمات وایرلس چگونه است؟
برای تنظیمات وایرلس، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کرده و بر اساس گامهای توضیح داده شده در آن عمل کنید.