[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مودم چه خاموش بشه چه نشه سرعت در ساعت 2.1 دقیقه تا 8 همینه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مودم چه خاموش بشه چه نشه سرعت در ساعت 2.1 دقیقه تا 8 همینه
راست میگه لینک بده سرعت تحویل بگیر:n02::n10::n09:نقل قول:
14 گیگ حجم رپیدبازم سر این محدودیت بلا استفاده مونده....نقل قول:
اینم لینک خدمت شما....
کد:http://hfslinks.dl.rapidbaz.com/I2I2H/Interstellar.2014.720p.Bluray.mkv.rar
لینک بلاک شده هستشنقل قول:
شاید اون سایت vip تک کاربره باشه
متاسفانه رفتین...نقل قول:
شما یه کلیپ از یوتیوب کانورت کن بعد محدودیت و میبینی اگرم محدود نکرده بودنت که دیگه واقعا خوش به حالت چون یک در هزار اینجور میشه.....
کیفیت پینگ آسیاتک چند روزی هست خوب شده البته اگر دوباره خراب نشه ...
پینگ 8.8.8.8 در تمام ساعات شبانه روز فعلا بین 80 تا 120 هست ...
کسی میدونه سرعت داخلی مثلا (تاینی مووی.کام) هم محدود میشه یا نه ؟
تو همون سایت ثبت نام کن تا بتونی دانلود کنینقل قول:
البته من که میدونم سرعتت با سرور خارج هم بالاست
کجا رفت ؟! .... به جای اینکه راهنماییش کنید که چجوری دانلود کنه می گید دررفت !!نقل قول:
من حرفش رو تایید می کنم .. سرعتش با سرور خارجی بالاست . بنا به دلایلی
همه چی شده ملی ؟ این دیگه چه گندیه؟ چنتا سایت ملی بگید بزارم امشب واسه دانلود هیچی بالا نمیاد
میری این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اکثر سایت ها داخلی هستش و میتونی با سرعت بالا دان کنی
آقا جان سرعت این سایت داخلی چطوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تاینی موویز ۱۲۹ . او آر جی)
این سایت که لینک های مستقیم و با سرعت بالاش پولی است !نقل قول:
من اشتراک رپیدباز دارم دوست عزیز فردا صبح یه تست سرعت ازش قرار میدم برای شما و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگر دوستان
ممنون رفیق . ولی بعضی از فیلماش پولی نیست ، میشه رایگان گرفت
پس لطف کن لینکش رو بده .نقل قول:
اینجا کلا 2 روزه قطع ..... به پشتیبانی زنگ زدم بعد از 5 دقیقه بررسی می گه مشکل از مرکز مخابراتیتون هست ...... می گم کی وصل می شه ؟ معلوم نیست :n21:
سرعتش بالاستنقل قول:
فیلم هاش روی سرور آسیاتک هست
درود.
دوستان لطفا از دادن نام کاربری و رمز عبور سایت های دانلود فیلم و همینطور دادن لینک دانلود و ... از اونها خود داری کنید.
بحث در مورد سرور هاش و سرعت ها مشکلی نیست (آزاد میگذاریم کاربرها رو) ولی موارد بالا دیگه خلاف قوانین انجمن هست.
===============
تا سرور های سایت های معتبر خارجی هست برای تست، برای چی خودتون رو انقدر خسته میکند :دی .
کسی هست فیبر باشه از خوزستان ؟ همه چی قطع شده؟من الان با پراکسی اومدم . از دیروز تا الان همه چی قطعه .
سلام
من یک کارت شبکه دی لینک خریدم روش کد تخفیف ۲۰ تومنی بود
میتونم بفروشمش؟ چون خودم اسیا ندارم
اگه کسی سرعت top2download رو رو آسیاتک محدود داره به ما بگه .
بگمان این بن های تخفیف فقط برای ثبت نام اولیه کاربرد دارهنقل قول:
دست همتون مرسی . همین جوابو به من بدید . تاپ تو دانلود هم سرعتش همیشه خوبه . یا محدود ویشه ؟؟؟؟:n18:نقل قول:
بعد کلی پرس و جو گفتم بذار از پارس کوچ کنیم اسیاتک ، امروز دیدم زده تو منطقه شما سرویس دهی نداریم ، ینی چی آخهههههههههه ، مگه وسط بیابونیم ؟؟؟ تهرانیم خیر سرمون ها
ینی امیدی نیس اینجام راه اندازی شه :(
باز دزدی رو شروع کردن ؟ یهویی 4 گیگ ازم پرید. :n34:
احتمالا تو تایم رایگان زدننقل قول:
به فرض تو تایم رایگان شما 6 ساعت دان کنی بعد اون آخر از تایم رایگان 1 مین بری اونورتر بجای اون 1مین کل 6ساعت و ازت کم میکنه!!!!!!!!
دقیقا این اتفاق واسه من افتاد......
آره فکر کنم همین باشه. من همیشه نیم ساعت دیر و نیم ساعت زودتر تایم دانلود رو تنظیم میکردم. این اتفاق نمیوفتاد ولی الان باز اینطوری شده.نقل قول:
شما پیگیر شدی برای شما چیزی برگشت دادن ؟ من دفعه قبل زنگ زدم گوششون بدهکار نیست.
چرا کسی کمک نمیکنه . سرعت top2download هم محدود میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ :n13::n13:
شما گیر بده پیگیری کن شاید برگشت دادن....نقل قول:
ولی 4 گیگ خدایی خیلیه واسه من نزدیک 1 گیگ زدن واسه همین پیگیر نشدم دلیلشم این بود تو اون تایم رایگان یکسره نت وصل نبود و بیش از 10 بار دیسکانکت میشد.....:n21:
بله محدودیت سرعت داره شدید.نقل قول:
نزدیک 4 روزه که اینترنت من قطع !!!
چند نفر دیگه هم که آسیاتک داشتن گفتن قطع ! .... اینجور که معلومه آسیاتک تو شهر ما کلا قطع ! ..... معلوم نیست مرکز مخابراتی ما داره چیکار می کنه !
نامردا اس ام اس زدن که اختلال داره نه اینکه کلا قطعش کنن !
به احتمال قوی مرکز مخابراتی مشکل دارهنقل قول:
معمولا اینجور مشکلات سراسری باید زود حل شه!
میدونم مرکز مخابراتی مشکل داره ..... پشتیبانی هم گفت مشکل از مرکز مخابراتیهنقل قول:
اینا به جای اینکه زود حلش کنن فعلا دارن خاله بازی می کنن
سلام
دوستان افت شدید سرعت تک کانکشن دلیلش چیه؟؟؟؟
حداقل به شما اس دادن به ما که هیچی نگفتن . من خوزستانم. هر چند دقیقه لینک میپره اما الان یه 1 ساعتی هست قطعی نداشتم .نقل قول:
نمیدونستم چیکار کنم از مهلت ماه 1 روز گذشته بود .یه بار قبلا 6 روز لینک نداشتم روز شمار -6 شده بود بعد که وصل شده گفتن خط رو جمع کردن دادن یه یکی دیگه !
بهش گفتم اخه ...... من لینک اصلا نداشتم گفتش به ما مربوط نیست بعدش شکایت کردم تهران دیگه از تهران ..... شون گذاشتن .
امروز نامحدود 128 4 گیگ شارژ کردم تقریبا 16 تومن سرعت به زور به 10 کیلو میرسه . دیگه از این ارزون تر نداشت . حرومشون باشه این 16 تومن . فقط از خدا میخوام با ادم کاری نکنه که توی عین خوشبختی ظاهری همیشه نفرین مردم پشت سرت باشه .مال حروم خوردن نداره .
سلام
زنگ زدم به آسیاتک میگم آقا این سرعت تک کانکشن ما خیلی بده
پشتیبان اینقدر مسخره توضیح میداد که بی خیال شدم
نتونستم بهش بفهمونم که آقا مشکل من چیه
فردا زنگ می زنم صدای مشتریان
دوستان برا شما هم ک////ر***یو کار نمیکنه؟
برا من که خیلی وقته دیگه کار نمیکنه ! از س ا یفون استفاده میکنمنقل قول:
-----------------------------
سرعت داغون شده ! و قطعی هم زیاد
برا من از امروز کار نمیکنه دیگه! کانکت میشه و ولی کار نمیکنه. سرویس های دیگرو تست کردم فعلا تو//نل پل*اس بهتر از بقیه جواب میده ولی کر//یو یه چیزه دیگه بود!نقل قول:
بله متاسفاته تک کانکشن خیلی افتضاح شده ، بهشونم که میگی میگه برو از ---------- داناود کن اونم با IDM . من خودم 10 مگ شهاب هستم به زور به 1 مگ میرسه .نقل قول:
دوستان الان کدوم سرویس قیلتر ش کن روی اسیا تک خوب کار میکنه ؟ ت و نل پل اس ؟
اگه جایی رو هم میشناسین که هم قیمتش خوب باشه هم سرویسش تو خصوصی بگین
ممنون
بهترینش کر//یو بود که برا من از کار افتاده.نقل قول:
سی**سی کو و... هم تست کردم خیلی جالب نبوده.
تو نل پ ل ا س 2ماهه 5تومن خریدم خوبه اگه خواستین بگین آدرسش رو پخ کنم