سلام دوستان سال نو تون مبارک ایشالا ساله خوبی باشه واسه همتون
Printable View
سلام دوستان سال نو تون مبارک ایشالا ساله خوبی باشه واسه همتون
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (3 کاربران و 1 مهمان) میبینم خیلیهای دیگه هم هستن که مثل من اول سالی توی نت هستن :دی
مصطفی جان سال نو شما هم مبارک
صدرا جان امیدوارم امسال سال خیلی خوبی باشه واست و کنکور بترکونی و رشته مورد علاقت قبولی شی
سلام به همگی !
امیدوارم سال خوبی رو استارت زده باشید و با یک take off به سمت موفقیت حرکت کنید !
(توی این راه دستی هم نکشید)
تبریک مخصوص و ویژه تقدیم به صفا و محمود و بردیا و هادی و وحید والندیل و کمال و بهزاد و دهل و گلدن کلاغ و حسین و علی -اس اس و پدرام و یوسف و کاظم و zed2 وlogos و amirlib و vahid و sada و arthas08 ...(واااو چقدر زیادین دیگه وقت ندارم تایپ کنم )
سال نو را به همه دوستان هم بازی الرود .بردیا سعید .صفا. مصطفی .امین .کمال .عباس . رضا .الندیل و بقیه امید وارم کسی از قلم نیوفته تبریک میگم و ارزوی سالی پر از روستا نوبل کردن پدر خارجی هارو در اوردن و کلی ریسورس براتون دارم با تشکر حسین:40:
سلام همگی سال نوتون مبارکهااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا باشهچ
سال نویی چیزی نمونده بود نیروی ضد شورش ما را راهی دیار باقی کنه :5:
ای بی وفا باشه اشکال نداره :19::18:نقل قول:
سلام ...
سال نوی همه مبارک باشه
من موندم بدون ریسورس یکی بهم 8k برسونه و17 هم 5ساعت دیگه راه میفته همگی با هم عضو بشین و یک ترایب ایرانی بزنیم
.:: سال نو مبارک ::.
تبریک مخصوص و ویژه تقدیم به mstf666 ,S a f a 6 4,بردیا, zauos,alizshah,alex_3000,dizgah
zed2,Kolang,hadi_gamer,elendil,BehzadKiNG,white LORD,Hannibal_ir,pedram_ashena,Elrond,aRThaS_08
بسم الله الرحمن الرحیم.
با درود و سلام خدمت شما روستا داران و نوبل من داران و نوبل کنندگان و ریسورس داران و آن جوانمردان ریسورس فرستنده :31:
خطبه خود را آغاز می کنیم.:34:
خب دوستان سال 1386 هم تموم شد با تمام نوبل شدن ها و قطعی های ریسورس.
خب تموم شد.:31::31::31:
ولی به خدا مشغول الضنبه هستید اگه برا عید نیاید قبیله ی ما عید دیدنی.:10:
اینم برام اس ام اس اومده بود گفتم بزارم شما هم حالی کنید::20:
[FONT='Times New Roman','serif']حلول ماه مبارک نوروز بر تمامی فجرآفرینان عرصه ایثار و پیروان آن حضرت صلوات:39:[/FONT]
می گم راستی یه وقتی بگید که همه بریم تو 17 ترایب ایرانی بزنیم حال کنیم.البته اگه منم راه می دین:43:
یوسف جان منو یادت رفت !!!!!
دقیقا 3,4ساعت دیگه تا و17 وقت هست یه ترایب به اسم Persian بزنیم و حال کنیم و من ریسورس میخوام و12 از هر ریسورس 8k
سلام
سال نو را به شما تبریک می گم
امیدوارم سال خوبی داشته باشید
میگم بابا بزرگ این جمع بیاد به همه عیدی ریسورس بده.
بچه ها همه میاید برای 17؟
می بینم که عید شد و همه رفتین !
اون یارو که ایرانی بود و با اجازه شما نوبل کردم بعد 2 روز اومده دیده نوبل شده کلی فحش بار ما کرد که سال جدید کوفتت بشه و اینجور چیزا ....:31: جواب دادم خوبه داری میبینی بعد از 2 روز تازه فهمیدی نوبل شدی ! احتمالا تو عید 88 دوباره میاد فحش میده که نه امتیاز مهم نیست سرباز مهم هست :19::31:
تا حالا شده تو یک کانتینت تک و تنها باشین و همه دورتون نقطه قرمز باشن ولی هیشکی بهت حمله نکنه ؟ من شجاعم یا اونا ترسو ؟ :31:
:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من 8k ریسورس میخوام یکی به دادم برسه
بنده سال 1387 را به نام سال :
فارم ملی و نوبل اسلامی
نامگذاری میکنم
امیدوارم همتون در این سال در عرصه تریبال قله های پرفراز ترقی را فتح کنید (بجز مصطفی که انشا الله همین فردا نوبل میشه خلاص :27::21: )
نوبل من ملی و فارم اسلامنقل قول:
این بهتر نیست ؟ :31:
اسم چند نفر توی اون لحظه یادم رفته بود .شرمنده.:20::11:نقل قول:
:31:نقل قول:
اینم لوگوی گوگل فارسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جون من 8k ریسورس . چند بار بگم ؟؟؟
جناب شما چقدر یک پست رو تکرار میکنید.نقل قول:
خوب کسی از بچه های ورلد12 این پست شما رو نمیخونه که بتونه براتون بفرسته.
قوانین مورال تغییر کرده.(حداقل توی ورلد12)
به این ترتیب که فاکتور زمان هم توی مورال حساب میشه .
بنابراین کسانی که زمان زیادیه که بازی رو شروع کردن و سرعت پیشرقتشون کند بوده مورال برای حمله بهشون بیشتره.
مثلا الان بعضی روستاهای 200 امتیازی رو که دیدم و هنوز ابندوند نشدن حدود 50 درصد مورال برای من داشتن.
میگم من درست این مورال رو متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدی؟
سلام ...
Dohol توی و12 الان 5ام هست ، رفته مسافرت ؟؟؟ اگه رفته چرا سیتر تعیین نکرده ؟؟؟
ترایب -R- بالاخره توی و12 اول شد
تا 7دقیقه دیگه و17 تاسیس میشه
سلام ...
و17 هم تاسیس شد و من یک ترایب به اسم PoP ساختم هر کس خواست به من بگه تا دعوتش کنم
میگم مصطفی ورلد 15 چی شد ؟ هنوزم اونجا هستین ؟ یا بیخیا شدین رفت ؟
روستام رو دادم به همسایم که از ورلد 10 میشناختمش.نقل قول:
بعضی بچه های ورلد 10 هم میشناسنش.jfsmith3
یک گزینه به منوی رنکینگ اضافه شده که Od ترایب رو نشون میده.
آره این خیلی خوبه انصافا .... :5:نقل قول:
نقل قول:
آره جالبه دیدمش
من تا 4-5 روز دیگه به نت دسترسی ندارم
توی ورلد 10 سیتر خارجی دارم.
فردا صبح میرم.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
به نظر منم بهتره
یک سوال .....
بهترین فارمی که کردین چی بوده ؟
مال من این بود :
169000/169000
کسی بهتر از این رو زده و یا دیده ؟ :دی
سلام ...
کسی نیست توی و17 ؟؟؟
ببین فقط تو 1 ورلدبازی کن جدی میگم بعدا پشیمون میشی :20:نقل قول:
نه ، پشیمون نمیشم چون آپگریدام زمانش زیاد شده و خودم رو الاف اون نمیکنم
:18::18::18::18::18:نقل قول:
با چه نیروهایی حمله کردی؟
میگم اون مقدار ریسورسی که غارت کردی وقتی نیروهات برگردند اضاف میشه یا نه همون زمان حمله؟
بعد میشه بگی تو کدوم قسمت از اون ریپرت حمله نوشته که چه قدر غارت کردی
نقل قول:
وقتی برگردن.
زیاد هم تعجب آور نیست با 2کیلو ال سی میشه این مقدار فارم کرد.
اون پایین قسمن ریپورت
سلام من یه ایرانی توی و17 پیدا کردم دعوتش کردم بیاد اینجا یوزرش:GeneralM
پس اینطور.نقل قول:
میگم این 2 تا راهنمایی که گذاشتید هیچ کدومشون کامل نیستند.یه راهنما سراغ ندارید کامل باشه. انگلیسی هم باشه مشکلی نیست.
خود help بازی هم کامل نیست.
این مورال هم میشه یه توضیح بدید.