:31: ای بابا !!نقل قول:
شما LIVE برو هیچ مشکلی نیست فقط اصلا بازی نکن.یعنی زمانی که به شبکه Connect هستی بازی نکن.
:31: ای بابا !!نقل قول:
شما LIVE برو هیچ مشکلی نیست فقط اصلا بازی نکن.یعنی زمانی که به شبکه Connect هستی بازی نکن.
ا دیر جواب دادین صبح رفتم لایو، فیفا ۱۱ رو باز کردم. البته وارد بازی میشد ولی نمیتونستم مسابقه بدم میگفت سطح کاربری شما اجازه نداره! حالا مشکل بر میخوره؟نقل قول:
الان در حال حاضر توصیه اینه که بازی نکنم؟ یا کلا بازی نباید کنیم؟
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
ا دیر جواب دادین صبح رفتم لایو، فیفا ۱۱ رو باز کردم. البته وارد بازی میشد ولی نمیتونستم مسابقه بدم میگفت سطح کاربری شما اجازه نداره! حالا مشکل بر میخوره؟نقل قول:
الان در حال حاضر توصیه اینه که بازی نکنم؟ یا کلا بازی نباید کنیم؟
چون Gold نداشتین نمیزاره بازی کنید و همچنین اینکه جدیدا EA برای بازیهاش تو LIVE اکانت گذاشته و باید خریداری کنید , البته 7 روز به صورت Trial اجازه ی بازی میده.نقل قول:
نه بعید میدونم.
ببینم مگه +LT نداری شما ؟
چرا LT+ دارم، مگه یک ماه گلد ندارم؟ اون هفت روز رو رد کردم دیگه نمیاد که بگیرمش :دی چیکار کنم؟نقل قول:
یعنی هم باید GOLD بخری و هم باید اکانت EA رو بخری ؟نقل قول:
سلام
آقا راستیت ما هیچی از کنسول نمیدونیم
اما میخوام بازی کنم
میخواستم کارت گرافیک بگیرم که پشیمون شدم
حالا افتادم تو خط کنسول
ممنون میشم راهنمایی کنید
این اسلیم ها ه...ک نمیشن ؟ xbox 360
الان این 360 های بازار از همون کپل ها , همه غیر آک هستن یا آکبند هم هست ؟
کلا بگین من چی کنم ؟
آآآ قربونتون
دقیقا!!!نقل قول:
1600تا که شما گلد بخری باید 800تاشو بدی برا ea هر بازی!
من خودم یه اکانت 1ماه گرفتم با کد فیفا11 خدا تومن پولش شد :31:
خوب من کلا با محصولات EA حال نمیکنم - در نتیجه از این جهت راحتم :31:نقل قول:
حقیقت سینی داشتیم!...
ذغال هم چنتا افتاد روش!...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقت سینی داشتیم!...
ذغال هم چنتا افتاد روش!...
یکی هم جواب ما رو بده !!!! ممنون .نقل قول:
ر......دی به عصمت هر چی ایکسباکسه:19:.....:31:نقل قول:
یه دونه هم قبلا دیدم مایتابه گذاشته بودن روش!:31:
کار درستی نیست این همه بهت حال میده اونوقت جلو جمع ضایش میکنی:31:
خیلی بازیه توپیه !! نخرین ضرر کردین!نقل قول:
خوب اگه PC قدرتمند دارین نسخه PC رو بخرین چون کیفیت بافت ها در نسخه X360 بازی خیلی جالب نیست!نقل قول:
pc شو بخرم یا 360؟ تو هرکدوم اگه راحت تره بگید.
ولی در کل گرافیک بازی خیلی خوبه.
اگه نسخه PC بازی رو هم خریدداری کردید احتمالا با یه افت فریم عجیب روبرو خواهید شد که مربوط میشه به PhysX بازی که خودکار میاد روی CPU که باید با یه سری دستکاری ها در یکی از فایل های بازی PhysX رو تغییر بدین و ببرین روی GPU.
گویا تا چند روز آینده میاد! (البته من متن اصلی خبر رو خودم نخوندم!)نقل قول:
هر وقت هم که فرمور ه ک شده عرضه بشه فرداش شما میتونید کنسول رو بدین به فروشنده ها تا درایو رو کپی خورش کنن.
قیمتش -- کردن هم حداکثر 10 تومنه.
سلام من یه اسلیم دارم. از کجا بفهمم درایوش lite-on هست یا نه؟ ممنون.
عجب حرکتی کردی :41: احتیاج به قلیون هم نبود یکم توتون میریختی روش جای یو اس بی لوله وصل میکردی با روشن شدن خودش کار قلیون رو میکنه شما چرا از امکانات این کنسول استفاده نمی کنی :5:نقل قول:
چرا اینقدر سخت میکنی کارو؟نقل قول:
شما یه کابل hdmi میگیری وصل میکنی به کنسول جا شیلنگ میگیری دستت
یه نمه تنباکو میمالی به سی دی میزنی بره تو
هاردو جدا میکنی اب میریزی توش! :27: ذغال هم نمیخواد همین که کنسولو بزنی به برق کار زغالو میکنه
نتیجه: از ایکس باکس جای قلیون برقی هم میشه استفاده کرد!!!
و صد البته به جای جای دستمال کاغذی!
(فکر کنم قبلا یکی این کارو کرده بود)
دوست عزیز شما میگی فردا میاد . اون دوستمون هم میگه هروقت ه ک بیاد فرداش میدی کپی خور کنن !!!! یعنی با این حساب تا 2 روز دیگه Xbox فروش های توپخونه باید اسلیم رو ه ک شده بدن به مردم و با حساب دوستمون مثلا با قیمت 450 تومن !!!!!!نقل قول:
به نظرتون منطقی میاد این ؟؟!!!!!! یه کم هم به فکر سوالات بقیه باشید لطفا . این عکسها و جملات قصار فکر نمیکنم زیاد با مزه باشه !!! ببخشیدا البته . به صاحت مقدس کسی توهین نشه یه وقت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من از خودم نگفتم تو سایتی که ایکس باکس رو -- می کنه زده بود فردا حالا اونا متاسفانه خلف وعده کرده اندنقل قول:
من زدم هکش فردا میاد اونوقت دوستان می پرسن ه ک اسلیم کی میاد
اینهم لینکش
کد:http://c4evaspeaks.com/c4eva-2011-02-25-fw/#
باز این فن بوی بازی های بی پایان شروع شد که هیچ نتیجه ای هم نداره !نقل قول:
خوب اینها هم هست :
از این چرندیات فراوونه - دست از این بچه بازی ها بردارید - یک کنسولی رو دوست ندارید نخرید نه اینکه بیاید یک تاپیک رو خراب کنید که بگید حالا فلان کنسول که من دارم بهتره یا مال فلانی بد تره !
سلام
دوستان من یه دسته ایکس باکس بی سیم دارم یه کابل هم خریدم که به بالای دسته وصل میشه و usb میشه
هر کاری میکنم وصل نمیشه به کامپیوتر درایور دسته رو هم نصب کردم (وقتی دسترو وصل کردم خودش از ویندوز اپدیت یه فایل 3 مگی دانلود کرد و نصب شد )
تو فیفا 11 هم این دسته کار نمیکنه
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم ازش
سلامنقل قول:
فکر نکنم با این کابلهای usb بشه دسته رو به کامپیوتر شناسوند...فکر کنم اینها فقط برای شارژ باتری مخصوص هستن.
لطفا یکی از استادان کنسول جواب بده تا ما هم از شک و شبهه در بیایم.
سلام
قیمت xbox slim یا elite توی بندر عباس و قشم رو کسی میدونه؟
سلامنقل قول:
FIFA 11 کامپیوتر کلا با دسته مشکل داره و در بازی دسته شناسایی نمیشه!
تا اونجایی هم که میدونم هیچ پچ درست و درمونی هم براش اختراع نشده!:31:
اخه با برنامه game ranger میشه فیفا 11 رو تو پی سی انلاین بازی کرد(البته مجانی)نقل قول:
به هوای انلاین بازی کردن اون کابلو گرفتم
ولی خودمونیم گرافیک فیفا 11 xbox کجا فیفا 11 pc کجا!!!
توی pc تنظیمات گرافیکو رو بالاترین درجه گزاشتم ولی یک چهارم xbox هم نمیشد!
همیشه فکر میکردم گرافیک بازی های pc بیشتر از کنسول هاست ولی نظرم عوض شد (و فکر کنم دلیلش اینه که کنسول ها واسه بازی ساخته شدن و هیچ باگی ندارن)
فیفا 11 اولین بازی هست که هم pcشو دارم هم xbox
(در ضمن سیستم کامپوترمم قویه! اینو گفتم که یه موقع نگین pcت ضعیفه! :31:)
آهان ازون لحاظ!:31:نقل قول:
من که یه چند بار رفتم GR همش باختم!:31: بعدش دیگه کفشامو آویزون کردم!:31:
حالا من یه مقدار جست و جو میکنم اگه راهی پیدا کردم توی پ خ براتون میگم.
دقیقا !نقل قول:
ولی خودمونیم گرافیک فیفا 11 xbox کجا فیفا 11 pc کجا!!!
منم خودم به خاطر آنلاین رفتم نسخه PC رو هم گرفتم بعد چند دست بازی پاکش کردم!!
با کلی پچ و دستکاری و ... یکمی گرافیک رو درستش کردم ولی باز هم گرافیک اون چیزی که انتظار داشتم روی PC باشه نبود!!
تازه اعصابم از دست لگ های بی مورد خورد شده بود ! بعد دو دقیقه بازی یه دفعه بازی لگ میزد! با اینکه سیستمم هم نسبتا خوبه!
جالب اینجاست که بعد از یکم جست و حو متوجه شدم حتی کسانی که گرافیک های قوی ( از جمله 5970) و CPU های بسیار قدرتمند ( i7 980X) دارن هم این مشکل لگ بی مورد رو دارن!:31:
حالا همه اینها یه طرف گیم پلی بازی که از زیر زمین تا پشت بوم با نسخه کنسولی فرق میکرد یه طرف!!:31:
حالا اینایی که گفتی یه طرف: دینقل قول:
حالا همه اینها یه طرف گیم پلی بازی که از زیر زمین تا پشت بوم با نسخه کنسولی فرق میکرد یه طرف!!
بعضی نسخه pc رو تو آنلاین رو fast میزارن... ببین چی میشه :27:
اصلا حال نمیده... 11 کجا و 10 کجا !!
آره میلاد !! من نمیدونم این دیگه چه صیغه ای شده !! البته مقصرش MS هستا که نمیخواد یکم هوای مشتریاش رو داشته باشه !!نقل قول:
لاکردار شده یه دیکتاتوریه نرم افزاری !!
شهاب از بس که ملت و Fan های ATI از انحصاری شدن PhysX شکایت کردن و گفتن چرا این امکان هر روز داره توسط شرکت های بازی سازی بیشتر پشتیبانی میشه دیگا اینا اومدن Process رو انداختن رو CPU که به خاطر نا هماهنگی CPU های فعلی هنوز بازده لازم رو نداره ! البته خیلی خیلی برنامه ی سبکی هست ولی نمیدونم چرا اونایی که رو CPU رندر میشن خوب عمل نمیکنن زیاد !!نقل قول:
:31: داداش این سیم برای شارژ کردن باطری دسته هست نه تبدیل کردنش به دسته USB .نقل قول:
برای وصل کردن دسته های Wireless حتما باید Xbox 360 Control Wireless Adaptor بخری که اونم گرونه یه دسته سیمی بگیری سنگین تری !!
برای Config کردن دسته با OS های XP,Vista,Seve7 من یه برنامه ی توپ دارم که تو Laptop ام هست و الان Laptop ام هم مشکل داره , درستش کنم میزارم براتون.
بله درسته عزیز.نقل قول:
شهاب این FIFA با چیه PC مشکل نداره :31: !!نقل قول:
بابا دمت گرم !! :31: رو سفیدمون کردی :31: !! ما با این بازیه مسخرمون همه رو بردیم تا حالا :31:نقل قول:
شهاب به نکته ی زیبایی ( :31: ) اشاره کردی !!
منم الان هم رو PC دارم هم رو 360 , نسخه ی PC ایش فکر کنم پورت شده ی نسخه ی 2009 هست !! :31: واقعا افتضاحی بیش نیست !!
سلام خدمت اساتید و کاربران محترم سایت . اینکه بنده ایکس باکس 360 تازه خریدم و وقتی بازی فوتبال رو میزارم بازی رو میشناسه اما وقتی پلیش میکنی این پیامو میده . region code is not supported و بازی اجرا نمیشه .لطفا در این مورد من را یاری بفرمائید . مر30
سلام. دوست عزیز شما باید بازی که میگیرید با ریجین دستگاتون یکی باشه.(مثلا اگه دستگاتون PAL هست باید بازی یا free بگیرید یا PAL)نقل قول:
سلام خدمت اساتید و کاربران محترم سایت . اینکه بنده ایکس باکس 360 تازه خریدم و وقتی بازی فوتبال رو میزارم بازی رو میشناسه اما وقتی پلیش میکنی این پیامو میده . region code is not supported و بازی اجرا نمیشه .لطفا در این مورد من را یاری بفرمائید . مر30
سلام. ۲۰۱۰ هم نداره چه برسه به ۲۰۱۱ :دینقل قول:
xboxElite هایی که الان تو بازار هست آخرین مدلش برای چه تاریخی هست ؟؟؟ 2011 نداره الیت ؟؟؟؟
برای xbox هرسال یه بار آپدیت میاد ؟؟؟؟؟ برای الیت که حالا حالا ها آپدیت میاد یا اونهم ممکنه تا یکسال دیگه نسلش منقرض بشه و بعد نشه بازیها رو اجرا کرد ؟؟؟؟؟
با این اوضاع کلا باید دور ارزون شدن الیت رو خط بکشیم ؟؟؟؟؟ رو همون 450 مونده ؟؟؟؟ بعد عید یا تابستون پایین نمیاد قیمتها ؟؟؟؟؟؟ اصلا الیت پیدا میشه اونموقع ؟؟؟؟؟؟
اقا میثم شما که برات همیشه به روز xbox میاد !!!!الیت هم به روزه یا قبل 2011 هست همشون ؟؟؟؟ درایو این الیت ها چه مارکیه الان ؟؟؟؟ بهترین درایو چه مارکی هست ؟؟؟؟؟ با کینکت که مشکلی نداره الیت ؟؟؟؟ بعد شما که تو سایتتون زدید با 2 تا بازی اورجینال ؟ این بازیها رو کجا میذارن تو پک xbox؟؟؟؟؟ شما میدونی چه بازیهایی هست تو هر پکی ؟؟؟ فرق میکنه بازیها تو هر پک ؟؟؟؟
و در نهایت تا قبل از عید قیمتها تغییری میکنه ؟؟ ( کم میشه ؟ ) اسلیم و الیت ؟؟؟؟
برای ۳۶۰ هر سال اپدیت میاد و شما مطمئن باشید تا همیشه واسه ۳۶۰ فریم ویر میاد .
چرا دورشو خط بکشی :18:
بله به روز کنسول میگیریم ولی همه ۲۰۰۹ هستن. البته هستن کسایی که لیبل ۲۰۱۰ میزنن و الکی گرون میفرشون. همه درایو ها سری ۹۳ هستن(لایت ان)
نه هیچ مشکلی با کینکت نداره راحت و راحت کار میکنه
۲ تا بازی ارجینال تو پک ها هستن که دیگه الان نداریم
سلام ب همگی...من یه فلش وصل میکنم به ایکس باکس بعد به دستگاه تعریفش میکنم...بازی نصب میشه...saveمیشه ...ولی عد خاموش روشن کردن مجدد دستگاه پروفایل پاک میشه ...دوستان دلیل چیه؟؟؟:41::worried:
salam b hamegi....man ye felash tarif kardam be xbox bad bazi nasb kardamo bazi kardamo save kardam...vali mojadadan dastgah ro khamosh roshan mikonam profile pak mishe.....
khastam bebinam dalilesh chiye
اگه ریجن دستگاهتون pal هست شما باید بازی های pal - free و البته ntsc بگیرید (یعنی فقط بازی ntsc j نگیرید:46:)نقل قول:
ولی اگه ntsc j هست فقط بازی های ntsc j میتونید بگیرید
((ریجن دستگاه هم رو جعبش نوشته))
خب شما بدون اون بازیها ایکس باکس الیت رو 450 میدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
از ه ک این اسلیم خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟ تا قبل از عید کپی خور میشه درست و حسابی این اسلیم یا نه ؟؟؟؟ قیمتش چند میشه ؟؟؟؟؟؟ آخه یه جورایی دیگه نمیصرفه آدم الیت بگیره حالا که این اسلیمها هستن !!!!!
تو این چند سالی که ما تو Game غوطه ور بودیم :31: یه چیزی رو متوجه شدیم اونم اینه که واقعا نمیشه از روی عکس حتی گرافیک بازی رو تشخیص داد !!
این فقط یک حالت نمادین هست تا کمی از جزئیات رو ببینید وگرنه گرافیک بازی تو حالت Rendering معلوم میشه.
salam b hamegi...
man ye felash 8 be dastgaham tarif kardam bazi nasb kardam bazi ham kardam...save ham mishe...
vali profilam bad az roshan kardane mojadad dastgah pak mishe...
dalilesh chiye?
چرا پستمو (کرایسیس2) رو پاک کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
مگه اینترنت توی ایران الان رو به موت نیست ؟نقل قول:
نسخه ایکس باکس 360 «کرایسیس 2» متحیر کننده است (قسمت اول)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
جان؟:31: چه ربطی داشت؟؟نقل قول:
تو کفم شما چه طوری تونستی آن بشی :31:نقل قول:
همه اد لیست من و کل رفیقهای من یا آف هستند یا انقدر سرعتشون پایین اومده که زورکی PM میدند !
بعد ربطشو خود بفهم دیگه ، نمیشه گفت :31: