اینو یادمه خودم بهت پیشنهاد دادم :10: اینو دارم منتها بالم هم میخوامنقل قول:
پس امتحانش می کنم. من به دلیل نیاز به افتاب و اثر بد ضد آفتاب روی سلامتیم اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم.نقل قول:
Printable View
اینو یادمه خودم بهت پیشنهاد دادم :10: اینو دارم منتها بالم هم میخوامنقل قول:
پس امتحانش می کنم. من به دلیل نیاز به افتاب و اثر بد ضد آفتاب روی سلامتیم اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم.نقل قول:
دوستان تفاوت اینها رو میشه بیان کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتی نداره فقط بوهاشون و شکل شیشه هاش فرق میکنه :25: همین:18: (امیدوارم مفید واقع شده باشه):24:نقل قول:
CK SHOCK کسی تست کرده ؟ اگه اره نظرشم بگه :5:
دوستان نا سلامتي عيد داره مياد شما كجا گذاشتيد رفتيد؟؟ با وجود اين كه اينجا خيلي سوت و كور شده عيد همگي تون مبارك...اميد وارم امسال سال خوشي پر از خبراي خوب براي ما عطربازا و پر از اتفاقات خوب در دنياي عطر و همين طور كلا سالي عطر آگين براي همه باشه..واقعا در عرض يك سال تعداد صفحات تاپيك رو از مرز 500 رد كردن خودش خيليه...سال بعد با انرژي مضاعفي اين تاپيك رو به جلو ميبريم:46:
من بوش کردم.خیلی خوشبویه.ولی خب گرون یه مقدار.موندگاری و پخش بوش رو نیمدونم.نقل قول:
سلام امروز رفتم یه دونه ادکلن گرفتم اسمش aqua farenhiet محصول کریستین دیور هستش قیمتشم برام 160 تومن آب خورد البته یه جا رفتم 215 تومن گفت یه جای دیگه 195 تومن قیمت داد آخرش از یه مغازه ای پیدا کردم میگفت قیمت چند ماه پیشه با هزار اصرار خلاصه 160 تومن رو راضیش کردم. رایحه اش واقعا جالبه یه کوچولو شبیه به فارنهایت قدیمیه اینکه میگن رایحه اش ازگرم به خنک میره راسته. موندگاری و پخش بوش از متوسط به بالا است واقعا به نظر من ارزش اون پول رو داره.
ویرایش شد............
عید شما هم مبارک. من امروز یکسر رفتم قائم . یک گشت مختصر هم در قسمت عطر زدم. میخواستم قیمت کول واتر رو بگیرم که 125 میل یا 100 68 بود و 75 میل 48 اگر اشتباه نکنمنقل قول:
بعد یک عطر دیدم که فکر نمیکردم اینجا پیدا بشه.GIORGIO BEVERLY HILLS کار 1984 که خب تست نداشت. 78 بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]