چطور میشه از پشت محوطه جریمه با شوت گل زد؟ همش بیرون میره؟ ایا میشه زمینی شوت زد؟
موقعیت تک به تک چور باید گل زد؟ چطور به گوشه دروازه میزنه؟
Printable View
چطور میشه از پشت محوطه جریمه با شوت گل زد؟ همش بیرون میره؟ ایا میشه زمینی شوت زد؟
موقعیت تک به تک چور باید گل زد؟ چطور به گوشه دروازه میزنه؟
سلام يادتون نره(شوخي:31:)نقل قول:
خوب هميشه و هميشه سعي كن موقعي كه ميخواي شوت بزني بازيكنت آزاد باشه و هيچ فشاري از حريف روش نباشه(وگرنه سوت ميشه)به غير از بازيكنايي كه بالانس بدنيشون و سر سختيشون بالاي 85 هست(البته روي اونا هم تاثير ميزاره)
اگه همش تو گل بره كه ميشه بسكتبال پسر:5:
زميني هم ميشه يك چهارم پر كن شاخص شوت رو يا يه تلنگر بزن بعد فلش رو به جهت دروازه بگير
توي تك به تك ها با فضاي آزاد چيپ بزني خيلي حال ميده جون خودم:27:اگه هم حال نكردي روش زميني بالارو به كار ببر ولي با اين تفاوت كه مايل بالا و پايين بسته به فضاي آزاد دروازه استفاده كن(بهترين ضربه بقل پا هست كه با زدن شوت سپس R2 اجرا ميشه):21: استادم :21:
گوشه هم كه خيلي سخت نيست ولي كار ميبره وبستگي داره به بازيكن زننده كه تكنيك شوتش بالاي 90 باشه
در همه ي شرايط كه گفتم بازيكنت بايد از نظر فيزيكي آزاد باشه تا قشنگ بزنه و هيچ وقت شاخص شوت رو از نصف بيشتر پر نكن
موفق باشي
ما که یاد نگرفتیم دریبل بزنیم.تو سر توپ زدن چطوریه؟ و یک چیز دیگه وقتی بازیکن حریف مچسبه بازیکنمه توپ رو بگیره انگار تنه میزنه بهش.چطوریه این؟
دوست عزیز در صفحه قبل توسط کاربر عزیز mra680 توضیح داده شده !!نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5812954&postcount=5395
دوستان کسی می تونه جواب بده ؟نقل قول:
.تو سر توپ زدن چطوریه؟ و یک چیز دیگه وقتی بازیکن حریف مچسبه بازیکنمه توپ رو بگیره انگار تنه میزنه بهش.چطوریه این؟
دوست عزیز در مورد تو سر توپ زدن که پاسخ شما رو که تو پستهای قبلی دوستان دادند .
در مورد تنه زدن هم خود کامپیوتر این کارو انجام میده و هر بازیکنی که فیریک بهتری داشته باشه توپ رو می گیره.
سلام
من 3 تا مشکل باpess2011 دارم
1. Rs یعنی چی - کدوم دکمه است
2.من نیتونم ازقسمت Extra Contact بازی به روز کنم
لطفا اگر مقدوره یه لینک فایل نصبی مطمئن وبه روز بزارید
3.link field که برای تنظیم تنکیکه من می تونم تنظیم کنم اما نمی تونم اجراش کنم
4.درمورد قسمت استراتژی که در2010 به کلید L2 وکلید شوت وپاس و سانترو پاس عمق استراتژی بازی تعیین می کردیم در2011 چطوری میشه
ببخشید زیاد شد :8:
سلام دوستان
میشه بگید چطوری میشه بازی pes 11 xbox رو آپدیت کرد ؟
آقا من وسط هر بازی حداقل یه بار بازی Freeze میشه و بعد 10 ثانیه یه دفعه کلی بازی با دور تند جلو میره !
این مشکلو کسی نداره ؟! راهی چیزی نداره از شرش خلاص شم ؟! (تو منو ها هم بعضی اوقات 10 ثانیه ای فریز میشه )