سیانوژن اولیا رو من ریختم باگ زیاد داشت...2.3 رسمی بریز باتری خورش خوب میشه..2.3 به نظرم مشکل باری داره
Printable View
سیانوژن اولیا رو من ریختم باگ زیاد داشت...2.3 رسمی بریز باتری خورش خوب میشه..2.3 به نظرم مشکل باری داره
سیانوژن فعلا تکمیل نیست.به زودی به روز میشه.نقل قول:
دوستان کسی تا حالا این رامای سیانوژن رو نریخته ببینه چجوریه برا گوشیای دیگه من خیلی تعریفشو شنیدم
از رام ولف خسته شدم باطری خورش بالاس
2.3 اصلی هم که مفت نمی ارزه
یه نسخه جدید اومده که هنوز چند تا باگ داره که توی قسمتهای پرکاربرد نیست.اون آخرین نسخه هست که میشه این:
کد:http://---------.ir/Forum/thread15657.html
miui هم تست کردم به درد نخوره چرا انقدر رامهای این گوشی کمه ؟ :41:نقل قول:
منظور تنهایی خواستی بیام پیشتنقل قول:
اگه 2.1 پینچ تو زوم داشت شاید میومدم (جدی )
میشه بگی 2.3 چه ایرادی داره ؟نقل قول:
دوستان کسی تا حالا این رامای سیانوژن رو نریخته ببینه چجوریه برا گوشیای دیگه من خیلی تعریفشو شنیدم
از رام ولف خسته شدم باطری خورش بالاس
2.3 اصلی هم که مفت نمی ارزه
2.3 رسمی خیلی لگ داره و سرعتش پایینه ، ایرادش همینه :) باگ هم به نظر من کاستوم رام هایی که از روی پایه رسمی هستن کم باگ ترن... یکیش هم همین ولف...
من که برگشتم به 2.3 اصلی:5:
ببین دادا وقتی سونی آپدیت 2.1 رو برای این گوشی داد از 1.6 به 2.1 که آپدیت میکردی واقعا تفاوت رو احساس میکردی و میفهمیدی که واقعا برای درست کردن این آپدیت وقت گذاشته شده و کلی زحمت کشیده شده اما وقتی از 2.1 به 2.3 آپدیت کردم تقریبا بهتر که نشد هیچ بدترم شد سونی فقط میخواست این آپدیتو بده که بگه از X10 پشتیبانی کردم و ساپورتش کردم ولی در اصل ما رو پیچوند با این کارش این آپدیت تقریبا بدنه اصلیش همون 2.1 یه سری ریزه کاریاشو عوض کردن اسمشو گذاشتن 2.3 تازه سرعتشم پایینتره :20:نقل قول:
رام که تا دلت بخواد هست.بی عیباش کم هست.نقل قول:
miui هم تست کردم به درد نخوره چرا انقدر رامهای این گوشی کمه ؟
الان با کله میرم تو دیوار:دی....2.1 که داشت اینو.نقل قول:
منظور تنهایی خواستی بیام پیشت
اگه 2.1 پینچ تو زوم داشت شاید میومدم (جدی )منظور تنهایی خواستی بیام پیشت
اگه 2.1 پینچ تو زوم داشت شاید میومدم (جدی )
اشکال از سونی اریکسون نیست که.2.3 که برای ایکس 10 اومده با اونی که برای باقی گوشی ها اومده یکی هست.فقط مساله اینه که سخت افزار ایکس 10 همینه که هست:دی...خوب ما انتظارمون یکم بالاس.نقل قول:
ببین دادا وقتی سونی آپدیت 2.1 رو برای این گوشی داد از 1.6 به 2.1 که آپدیت میکردی واقعا تفاوت رو احساس میکردی و میفهمیدی که واقعا برای درست کردن این آپدیت وقت گذاشته شده و کلی زحمت کشیده شده اما وقتی از 2.1 به 2.3 آپدیت کردم تقریبا بهتر که نشد هیچ بدترم شد سونی فقط میخواست این آپدیتو بده که بگه از X10 پشتیبانی کردم و ساپورتش کردم ولی در اصل ما رو پیچوند با این کارش این آپدیت تقریبا بدنه اصلیش همون 2.1 یه سری ریزه کاریاشو عوض کردن اسمشو گذاشتن 2.3 تازه سرعتشم پایینتره
الان شما 2.3 رو با 2.3.4 و 2.3.5 مقایسه کن.تفاوت چندانی نداره .