orado جان ممنون چک کردم خوندم مرسینقل قول:
ولی 1 چیزی چرا اینجا خودت جواب رو توضیح ندادی شاید یکی دیگم این سوال رو داشته باشه
orado جان ممنون چک کردم خوندم مرسینقل قول:
ولی 1 چیزی چرا اینجا خودت جواب رو توضیح ندادی شاید یکی دیگم این سوال رو داشته باشه
خواهشآ دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی کنن...نقل قول:
مرسی
يك لپ تاپ محواهم حدود قيمت 1500- با گرافيك بالا- درايو bluray داشته باشد -داراي پورتhdmi باشد -وكاملا جايگزين دسكتاپ باشد خودم نظرم sony FZ18G مي باشد اما قيمتش را نمي دانم دوستان چي معرفي مي كنند
جناب ارادو بالفرض که دوربین نداشته باشه چه مدل هایی در نظر دارید. من مونیتور 15 انچ میخام. 1525 دل چطوره انسپیرون
سلام
بابا یکی جواب منو بده ثواب داره
اردیبهشت امسال یه hp2860 خریدم. ازش خوشم نمیاد. چون وقتی xp روش نصب کردم خیلی اذیتم میکنه.
الان هم میخوام بفروشم. کسی نمیخواد؟ :20:
با این امکانات به جاش چی بخرم که هم قیمتش به هم نزدیک باشه و هم با xp سازگار باشه؟
مشخصات کامل رو بگو با قیمتنقل قول:
فرق بین مدل انسپایرون دل با وسترو چیه؟ کدومش برتری داره؟ من الان میخام انسپایرون 1525 بخرم؟ نرتون چیه؟
اولا سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرقشون اینه که اینسپریون با گرافیک جی فورس ندارن ولی وسترو با گرافیک جی فورس دارن
البته از لحاظه ظاهری کلی فرق میکن ولی هرچی خوشت اومد همونو بگیر
سری اینسپریون (خانگی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری وسترو ( حرفی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به جیب هم نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادو جون من میتونم یه کافیگ پایین از وسترو 1500 بخرم که؟
دوستان یه لپ تاپ میخوام برای مغازه در حدود 500 600 تومن چی میتونم بگیرم بیشتر برای کارای حسابداری منون میشم توضیح بدید چون در مورد لپ تلپ هیچی نمیدونم