مرسی ردیف شد.
برای یاهو مسنجر یک روبات میخوام مصل رویا که یک سری سوال و جوتب بهش بدم و پاسخگو باشه طبق اونها.
رویا نسخه قدیمی باهاش مشکلی نداشتم ولی نسخه جدیدش چیزی ازش سر در نیاوردم.
برنامه ساده تری برای این کار نیستش؟
Printable View
مرسی ردیف شد.
برای یاهو مسنجر یک روبات میخوام مصل رویا که یک سری سوال و جوتب بهش بدم و پاسخگو باشه طبق اونها.
رویا نسخه قدیمی باهاش مشکلی نداشتم ولی نسخه جدیدش چیزی ازش سر در نیاوردم.
برنامه ساده تری برای این کار نیستش؟
خود من چون تا حالا پیگیر این کاجرا نبودم زیاد ازش اطلاع ندارم سایر دوستان شاید بتونن تو این زمینه کمتون کنند :11:نقل قول:
چجور میشه لینک اون تبلیغاتی که تو یاهو رو نشون میده تغییر داد ؟
( منظور اون تبلیغاتی که پایین مسنجره ؟ )
سلام,نرم افزار یا سایتی وجود داره که بشه فهمید یه ایدی ایدیه دیگه رو ایگنور کرده یا نه؟
فکر کنم اون رو خود سایت یاهو طبق قراردادهایی که داره قرار میده و نمیشه عوضش کردنقل قول:
تو این زمینه که سایتی وجود نداره ولی شما میتونی با یک آی دی دیگه با طرف تماس برقرا کنی و درخواست ADD شدن تو لیستش رو بدی ببینی طرف چکار میکنه اگه اوکی کرد که معلوم میشه شما تو IGNORE LIST طرف هستی ولی اگه OK نکرد خوب نیستی این روشی بود که من توی یکی از سایت های خارجی براتون گشتم و پیدا کردم خودتون ملاحظه کنید:نقل قول:
کد:http://mwolk.com/blog/how-to-know-you-are-in-ignore-list-in-yahoo-messenger/
خوب این که کاملا مشخصهنقل قول:
و پیغام اد رو اوکی می کنه
چون طرف مقابل یکی از ایدیهای منو ایگنور کرده نه همرو
خب روشش همینه یه سرچ انگلیسی اگه تو گول بزنی دقیقا با همین بحث ها مواجه میشینقل قول:
سلام من نمیتونم وبکم را نصب کنم . یعنی تو برنامه های دیگه درسته ولی تو یاهو نمیاد
من هم همین مشکل رو داشتم. وبکم لپتاپم به همه چی میخورد به مسنجر نمیخورد. برنامه webcam max رو نصب کن ( یا احتمالا هر برنامه وبکم مجازی دیگه) و وبکم این برنامه رو به جای وبکم خودت به مسنجر معرفی کن و سپس حالش را ببر.نقل قول: