چرا می تونه برو رو تلفن کسی که می خوای بزن MOVE یه جارو انتخاب کن وبرونقل قول:
Printable View
چرا می تونه برو رو تلفن کسی که می خوای بزن MOVE یه جارو انتخاب کن وبرونقل قول:
دوستان گرامی که با مشکل سن و پیری زودرس مواجه هستند توجه فرمایید
برای غیر فعال کردن سن افراد باید وارد بازی شده و از Option Menu گزینه ی gameplay settings را انتخاب کنید و بعد در این منو تیک گزینه ی "Aging" را بردارید تا سن افراد زیاد نشود.
همچنین در این منو میتوانید قسمت lifetime bar را مقدار دهی کنید تا میزان سن افراد مشخص شود. مثلا اگر عدد 900 را وارد کنید سن افراد 900 روز میشود.
نمی دونم ورژن الانم چنده ولی تا به حال هیچ پکی نصب نکرده بودم و حالا هم که می خوام پک Town of Life رو نصب کنم با اون پیغامی رو به رو میشم که توی پست قبلی نوشتم بنابراین طبق راهنمای پست اول این تاپیک اقدام کردم که با این مشکل مواجه شدمنقل قول:
همین حدس رو میزدم.نقل قول:
شما باید پله پله با هر پک جدید بازی رو آپدیت کنید.
یا بقیه پک ها رو به ترتیب نصب کنید یا فقط آپدیتشون رو نصب کنید.
ببخشید من میخواستم شهر دانلود کنم که فقط برای سیمز 3 یا جنریشن باشه کسی سایتی داره برای دانلود؟؟
آخه خانم مگی که گفت اگه فقط طبق پست اول این تاپیک سیمزم رو آپدیت کنم ، جواب میده !نقل قول:
یعنی منظور شما اینه که الان باید آپدیت تک تک پک های قبلی رو دانلود و نصب کنم تا بتونم town of life رو نصب کنم ؟!
تو سایتهایی که شهر برای دانلود هست کنارش آیکون پکی که احتیاج داره معمولا هست.نقل قول:
من زیاد به آپدیت بالاتر از نسخه اصلی وارد نیستم چون احتیاج پیدا نکردم.(همش رو به ترتیب نصب کردم.)نقل قول:
تا اونجا که به خاطر دارم (ممکنه اشتباه باشه) مثلا یه پکی که میاد آپدیتی که توش هست مثلا 3 به 4 هست یا 3 به 5 دیگه.
وقتی ورژن اولیه 1 باشه فکر نکنم پکی که داخلش آپدیت مثلا از 5 داره بتونه اونو آپ کنه.
ببخشید من این سیمز که عکس زیر روی جعبش هست رو خریدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بپرسم که این سیمز پایه هستش؟
یک سوال دیگه هم داشتم:
اون سیمز که اسمشو یادم نیست یه چیزی تو مایه های لیت نایت ، یه همچین چیزایی، خلاصه اونم خریدم 4تا دیوی دی هست کلا 6تا دی وی دی...
حالا باید چطوری اون سیمز نمیدونم چی نایت رو به سیمز اصلی اضافه و نصب کنم؟؟؟؟
پست اولو خوندم ولی به خدا هیچی نفهمیدم لطفا اگه کسی میتونه ساده تر و مرحله به مرحله تر بگه...
مرسی
دوستان منم یه سوال داشتم میشه صداهای بازی رو مثل صدا های موسیقی یا خودرو ها یا حرف زدن های عجیب !!! که از حر 10 تا حرف 9 تاش حرف ژ هست رو از بازی بیرون کشید و ذخیره کرد؟اگه میشه چطوری؟
سلام دوستان.
من تا سيمز generation رو pc يم نصب بود .ولي وقتي سيمز3 townlife رو دانلود كردم و نصب كردم . وقتي اپديت شد ومي خواستم برم تو بازي ارور داد و مي گفت cd بازي پيدا نميكند.براي همين من همه ي سيمز هامو از روي كامپيوترم پاك كردم.وحالا كه همه رو مي خواستم نصب كنم و برم تو بازي همشون ارور ميداد والان هيچ سيمزي روكامپيوترم نيست بجز the sims3 خالي كه هيچي تو بازيش نداره.لطفا كمكم كنيد.:9::42::37::45: