سلام.
تو Word 2007 وقتی یک کلمه ی انگلیسی گذاشته شده بقیه ی کلمات فارسی به هم ریخته میشوند.(کلمه ی انگلیسی به سمت راست کلمه ی فارسی میره و بقیه ی کلمات فارسی سمت راست کلمه ی انگلیسی ادامه پیدا می کنند.)راست چین هم هست.
چطوری درست میشه؟
Printable View
سلام.
تو Word 2007 وقتی یک کلمه ی انگلیسی گذاشته شده بقیه ی کلمات فارسی به هم ریخته میشوند.(کلمه ی انگلیسی به سمت راست کلمه ی فارسی میره و بقیه ی کلمات فارسی سمت راست کلمه ی انگلیسی ادامه پیدا می کنند.)راست چین هم هست.
چطوری درست میشه؟
نهههههههههنقل قول:
راحت تر از این حرفاست. تو تنظیمات پرینتر رو نگاه کنید. من رو مدل 1006 و 1018 اچ پی یه تب میبینم اسمش finishing هست. اونجا میتونم برای دو رو چاپ شدن تیک print on both sides رو بزنم. بعد گزینه ی کرکره ایه booklet printing رو برای متون فارسی میذارم روی right binding و با ور رفتن با دیگر تنظیمات دلخواهم پرینت رو میزنم. پیامی رو صفحه میاد که میگه برگه ها رو دست نزنم و آخرش که پرینت رو یه طرف تموم شده میگه بدون اینکه جهت برگه رو تغییر بدم و این ور اونورش کنم همون طوری از رو پرینتر بردارم و بزارم تو سینی کاغذ و اینتر رو بزنم. تا اینتر رو میزنم دوباره شروع میکنه اونور برگه ها رو پرینت میکنه.
به همین راحتی.:31::11::11::11::11:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نمیدونم چش شده ولی امتحان کن ببین هم پاراگراف راست پین هست و هم متن از رات به چپ هست یا نه. دو تاش با هم باشه نباید مشکلی داشته باشی.نقل قول:
با سلام دوستان
من در ورد جدولی دارم با فرض چهار ستون (یک سند حسابداری رو در نظر بگیرید). حالا می خوام یک خط افقی در زیر نوشته ها ( شرح سند)بکشم البته تا دو تا ستون (در ستونهای بعدی اعداد قرار دارند)و بعد از آخر این خط افقی که کشیدم یک خط رو به پایین صفحه و گوشه بکشم شما فرض کنید قسمت پایین و گوشه ستون اعداد
از قسمت insert گزینه shape خطوط رو انتخاب می کنم ولی باز هم خوب و راست در نمی یاد آیا راهی به نظرتون میرسه
با تشکر
کسی نمی دونه ؟؟نقل قول:
سلام
ببخشید تو ورد چجوری میشه جملات رو وارونه کرد؟
تو خدا هرکی میدونه کمک کنه که خیلی واسش دعا میکنم
مثلا جمله زیر وارونه بشه درست میشه خوندش:
تنها يا ستاره يك تنها او آيا چيست؟ انگليس ملي تيم در بكام ديويد مثل بازيكني نقش
تيم اين تفكر طرز و فرهنگ نماينده حاضر حال در او !خير است؟ ايدهآل مياني مرد يك
.است
هرکی میدونه چجوری میشه جملاتی مثل این رو برعکس کرد ترو خدا کمک کنه:19:
با تشکر
من به دنبال علامت دست اشاره به روبرو به صورت گرافیکی مانند این شکل می گردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در سمبل های ورد انواع اشاره با دست را پیدا کردم ولی همگی به چپ راست بالا و پایین اشاره کرده بودن و اثری از اشاره با دست به روبرو و در واقع بیرون مانیتور نبود
حالا اگه کسی میدونه همچین چیزی را در کدوم نرم افزار گرافیکی پیدا میشه و یا اگه همچین چیزی داره اپلود کنه ممنون میشم
با سلام
دوستان در word 2010 چطور می تونم فونتها رو همراه متن ذخیره و در یک سیستم دیگه باز کنم ؟
در 2007 یک گزینه embed بود ولی در 2010 پیدا نمی کنم
با تشکر
نقل قول:
دوستان من می خوام که تنظیمات برنامه word2007 رو به حالت اولیه و پیش فرض کارخانه ای
برگردونم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟
سلامنقل قول:
این مسیر رو تو رجیستری برید و کلید word رو delete کنید.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0
اگه این سمبل رو داره نمیشه چرخوندش؟؟؟ من پیداش نکردم میشه بگین کدوم منو بوده ؟؟؟ اگه باشه فکر کنم بشه چرخوندش و درستش کرد.:11::11:نقل قول:
من الان نگاه کردم متوجهش نشده بودم قبلا. چه خوب ...نقل قول:
تو save as پایین صفحه گزینه ی tools رو بزنید که بعد هم save option رو ببینید. اون گزینه که فرمودین همونجاست.:11::11: