سلام
من مودم مدل symphony ADSL Router -SY800 دارم چطور می تونم تنظیمان پراکسی یا وی پی ان از جمله ایپی ادرس و پورت و یوزر پسورد رو داخل مودم تنظیم کنم تا سایت های ف ی ل ت ر شده رو ببینم ؟
Printable View
سلام
من مودم مدل symphony ADSL Router -SY800 دارم چطور می تونم تنظیمان پراکسی یا وی پی ان از جمله ایپی ادرس و پورت و یوزر پسورد رو داخل مودم تنظیم کنم تا سایت های ف ی ل ت ر شده رو ببینم ؟
ها؟؟؟نقل قول:
سلام
مگه اینترنت ف ی ل ت ر داره؟ :دی
ما که نمیدونیم چیه :دی ، اما تنظیمات رو نباید تو مودم وارد کنی ، برو یه چیز پی ان بگیر حالشو ببر (البته از سایتهای خوب خوب :دی)
بستگی داره ، اگه با اندیشه اینقدر دانلود کرده باشی خیلی عالیهههه ، چون من تا حالا بدون DC شدن نتونستم اینقدر دانلود کنم :دینقل قول:
من مرکز 6 هستم و دیشب 1300 مگ دانلود شد. کمه یا خوبه!
:)) عجببب ، رامین جال معلومه داری حال میکنی با شاتلااا :دینقل قول:
چه اسم با کلاسی هم داره بلا برده "اندیشه" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ساعت رو نمیدونم اما در ثانیه فکر کنم 3 تا 5 کیلوبایت مصرف بشهنقل قول:
اگر بخواک کال اف دیوتی 4 یا همون جنگهای مدرن 1 رو انلاین بازی کنم متوسط در هر ساعت چقدر حجم از دست میدم.
همه داریم حال میکنیم..من بدجوری توو کف موندم ، تا الان اصلا dc نشدم:18: ping عالی، time out عالی.نقل قول:
:)) عجببب ، رامین جال معلومه داری حال میکنی با شاتلااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
والا فقط یه چیز منو میترسونه، یادتونه یکی از دوستان گفته بود در عرضه 5 دقیقه 40 مگش رفت؟ اگه پستش رو نمیخوندم عمرا گیر میدادم به ترافیکم و هی پشته سره هم توو سایته شاتل نمیچرخیدم.
بدیش اینه که من وقتی اندیشه بودم نگاه نمیکردم روزانه چقدر مصرف دارم...اما اینو بگم که همیشه 5 و گاهی هم 8 گیگی رو میگرفتم...5 گیگ که راحت تموم میشد تویه ماه (البته چرا دروغ بگم این ماه 1 گیگ زیاد اومد)
چیزی که ناراحتم کرده اینه که تا الان 7 ساعت اینترنت استفاده کردم و 130 مگم رو برده...محمد جان شما که wow بازی میکنی به نظرت معمولیه یا این شاتل دستگاه هاش سولاخن؟:دی
میشه بگی این جواب رو کیا بهت دادن؟ من هم تو لاهیجانم و دقیقا همین مشکل رو دارم در حالی که دوستان دیگه ام تو لاهیجان دارن با سرعت بالای 60 دان میکنن. Downstream من هم مثل شما 572 هست.نقل قول:
واقعا که بدجور رو اعصابه. من به مرکز مخابرات مربوط به خطمون رفتم، چندین بار به اندیشه رفتم ولی از هیچکدون جوابی نگرفتم.
و میدونید بدیش چیه. بدیش اینه که آخر سر میگن ما بهتون 128 دادیم که سرعت واقعیش 16 هست و الان هم که بقیه دارن بالای 50-60 میزنن ما داریم لطف میکنیم ( یاد استدلال کتابهای دینی میفتم در توجیه اینکه چرا خدا میذاره بعضیا فقیر باشن :31:) آخه یکی نیست بگه گوسفند اگر تو سرعت 50-60 نمیدادی که من خر نمیومدم ازت سرویس بگیرم.
من که گفتم بیان جمعش کنن سرویس رو. همون dial up و وبگردی بسه :41:
چرا ایقدر ذوق میکنی Downstream:604:13::13:نقل قول:
جسارت چیه عزیزم ما اومدیم اینجا یه چیز یاد بیگریم نکته واقعا جالبی بود دستت درد نکنهنقل قول:
ho0rezam اگه منظورتون صرفآ wow باشه, که برای من ساعت 8:25 که بازی رو شروع کردم حجمم 2541.33 و ساعت 9:8 که از بازی خارج شدم حجمم 2539.22 شده بود (اندیشم)
دیشب از ساعت 4:30 تا 7صبح، حدود 800MB دانلود کردم. سرعت هم 64KBps بود.
درود
دوستان دیروز و امروز معلوم نیست این اینترنت چه مرگش شده بود صفحه اول گوگل و ویکیپدیاو...بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه دیشب کلا 900 مگ دان داشتم :41:برا شما هم اینجوری بود؟؟
بدرود
نه بابا ، معمولیه :دینقل قول:
همه داریم حال میکنیم..من بدجوری توو کف موندم ، تا الان اصلا dc نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ping عالی، time out عالی.
---
والا فقط یه چیز منو میترسونه، یادتونه یکی از دوستان گفته بود در عرضه 5 دقیقه 40 مگش رفت؟ اگه پستش رو نمیخوندم عمرا گیر میدادم به ترافیکم و هی پشته سره هم توو سایته شاتل نمیچرخیدم.
بدیش اینه که من وقتی اندیشه بودم نگاه نمیکردم روزانه چقدر مصرف دارم...اما اینو بگم که همیشه 5 و گاهی هم 8 گیگی رو میگرفتم...5 گیگ که راحت تموم میشد تویه ماه (البته چرا دروغ بگم این ماه 1 گیگ زیاد اومد)
چیزی که ناراحتم کرده اینه که تا الان 7 ساعت اینترنت استفاده کردم و 130 مگم رو برده...محمد جان شما که wow بازی میکنی به نظرت معمولیه یا این شاتل دستگاه هاش سولاخن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم سرور بازی میکنی؟
من neverendless هستم ، سرور خودمم تا روزهای دیگه آماده میشه
من که با بازکردن هیچ سایتی, مشکل ندارم (سایتهایی که شما گفتید هم چک کردم)نقل قول:
درود
دوستان دیروز و امروز معلوم نیست این اینترنت چه مرگش شده بود صفحه اول گوگل و ویکیپدیاو...بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه دیشب کلا 900 مگ دان داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برا شما هم اینجوری بود؟؟
بدرود