منظورش حجم رایگان نیست :n23:نقل قول:
بعضی فیلمها تو این سایت پولیه . اونا رو مهمون ایرانسلی (اگه با IP ایرانسل وارد سایت بشی)
ولی پول اینترنت رو باید پیاده شی
نتیجه اختلال موقته . برای ما که باز نمیشهنقل قول:
فیلتر هم دست شرکت ها نیست
Printable View
منظورش حجم رایگان نیست :n23:نقل قول:
بعضی فیلمها تو این سایت پولیه . اونا رو مهمون ایرانسلی (اگه با IP ایرانسل وارد سایت بشی)
ولی پول اینترنت رو باید پیاده شی
نتیجه اختلال موقته . برای ما که باز نمیشهنقل قول:
فیلتر هم دست شرکت ها نیست
پیروی پست های قبلی که اگه خواننده این تاپیک پاشید...آنتن دستساز رو که نمونه اولیه درست کرده بودم...تو تاپیک قرار داده بودم...
بالاخره مودم E3372ـم رسید....سریع مودم رو به آنتن وصل کردم و سوار ماشین 400متر از خونه دور شدم..(نقطه ای که با گوشی با یه BTS مشخص تا 3MB/s دانلود میکنم)...و شروع به تست کردم...
مودم روی فرمون ماشین....این وضعیت رو داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون حالت بهش آنتن رو به مودم وصل کردم و آنتن رو با دست از شیشه ماشین بیرون آوردم...وضعیت شد این
برگشتم خوبه یه بسته اینترنتی خریدم....همینطوری مودم رو تو حیاط راه انداختم، به BTS وصل شدم که تا الان تست سرعت ازش نگرفته بودم (برام تقریباً جدید بودش).......آنتن بین صفر خونه تا 1 خونه بازی میکرد......با آنتن دستساز، آنتن بین 1خونه و 2خونه بازی میکرد....
تست سرعت با سرور داخلی زدم زدم....این شد
بدون آنتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آنتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یاگی آنتن به اصطلاح باید point to point باشه که خوب عمل کنه.....موانع دیواری و ساختمونی روش تاثیر منفی زیادی داره.....برای همین باید توی راتفاع نصبش کرد....
تست بعدی، بالای پشت بام ـه :n26:
دوست عزیز کاش یه عکس از مودم که وصلش کردی به آنتن میزاشتینقل قول:
من یه مودم e8231 از ایرانسل خریدم حدودا نزدیکترین دکل تری جی 30 کیلومتر باهامون فاصله داره مودم رو بالای پشت بام نصب کردم و با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری وصلش کردم به رایانه دو انتن میشه -97 گاهی میشه سه انتن -85 راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
کسی نبود راهنمایی کنهنقل قول:
سلام
برای من دیشب سرعت دانلود خیلی افت کرد.تقریبا یک شیشم شد.ایا برای شما هم اینطوری بود؟
یا اینکه ممکنه من رو محدود کرده باشند ؟
کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان قبض دائمی ایرانسل آبونمان داره؟ چقدره؟ اقتصادی ترین روش پرداخت قبضش چیه؟
باشگاه مشتریان بانک ملت با 57 امتیاز یه سیم کارت آی سیم میده.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام شاید توی محدوده ای که گذاشتی 4g نباشهنقل قول:
جاش رو عوض کن یا لبه پنجره بزار
لبه پنجره من گذاشتم بقیه جاها برای من انتن نمیده
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
کنار پنجره هستنقل قول:
از 4 تا انتن 3 تاش پره و آنتن داره
فکر کنم ماهی 750 تومنه. بهترین روش پرداخت از خود سایت ایرانسل هست که 2% هم هدیه میدهنقل قول:
اگر روی مولتی می زاری 3جی میشه و وقتی روی 4جی می زاری قطع میشهنقل قول:
شاید به محدوده پوشش ربط داشته باشه
ببین وقتی مودم رو خاموش روشن می کنی اولش یک مدت کوتاهی رو سه سیگنال می مونه بعد اگه روی 4جی نکشه می ره روی تری جی
البته من توی این شرایط همه جای خونه رو تست می کنم برای بهترین سیگنال
اگه نشد با شرکت تماس می گیرم
تصویر خود آنتن که تو صفحات قبلی تاپیک هست...این هم عکس مودم که به کانکتور آنتن وصله....نقل قول:
محتوای مخفی: تصاویر بیشتر
یه نکته در مورد کانکتور دستساز هم بگم که....دیشب وقتی مودم به دستم رسید....برخلاف تمام مطالبی که توی اینترنت و فروم ها خونده بودم....قطر کانکتور مودم، کمی کوچکتر از 2mm بودش
درصورتی که خونده بودم...سایز اون 3mm هستش؟!!!
برای همین اون کانکتوری که با فیش صدا (Jack 3.5 که چند صفحه قیل لینکش رو دادم) درست کرده بودم، اصلاً جواب نداد....و با خلاقیت خودم، یه فیش 2mm هم سایز خود مودم درست کردم، که تو اسپویلر بالا مشخصه:n26:
یه سری، گشتم تو منطقه تا بهترین پوشش و بهترین سرعت اون BTS که سمت خونه ی ما رو خط میده....رو پیدا کنم، 2.60km تو خط مستقیم با خونه فاصله داشت.....این شد نتیجه ـش.....سرعت 4.60MB/s در ثانیه دانلود و وضعیت خط (تصویر زیر)نقل قول:
راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
دیشب تو نقطه 400متری خونه....روی زمین با آنتن وضعیت سیگنالی رو داشتم....که تو اون نقطه 2.60km زیر پوشش BTS.....با موبایل سیگنال داشتم....و حتی هم بهتر بودش
P.S
اینکه میگی نزدیک ترین BTS تقریباً 30کیلومتر فاصله داره باهاتون.....تو خط مستقیم حساب کردی یا جاده ای؟!
چون....به نظرم خیلی زیاده..!!!
سلام دوستان
من یه هفته ای میشه از دانلود نامحدود ایرانسل استفاده میکنم
3 روز اول سرعتش بین 700 کیلو تا 1/5 مگ بود روی 3G البته
بعدش دیگه سرعت اومد روی 130 الی 360 متغیره
علتش به نظرتون چیه؟؟
احتمالا پهناباند دکلی که ازش سیکنال میگیری کم شدهنقل قول:
شاید جای مودمت تغییر کرده !نقل قول:
همین حالا با گوگل ارت محاسبه کردم حدودا به صورت مستقیم یا هوایی 27 کیلومتر با دکلی که سیگنال ازش میگیرم فاصله دارم وقتی جهت باد از سمت دکل باشه معمولا دو انتن یا سه انتن میشه ولی وقتی جهت باد مخالف میشه آنتن میپره هر چقدر دنبال یه مودم تری جی اوت دور گشتم پیدا نکردم بیچاره مودمم بالای پشت بام زیر گرمای خوزستان به فعالیتش داره ادامه میدهنقل قول:
با جک صدا ؟ همون فیشی که مال هندس فری هست یا فیش صدای کامپیوتر چطوری ؟ میشه اموزش ساختش رو تصویری بگینقل قول:
عضویتش کار مشکلی بود . چون سوالاتی که برای عضویت میپرسید به زبان Filipino بود ولی به هر حال با گوگل ترنسلیت عضو شدم . از همان صفحه اول یه PDF گرفتم و اینجا ضمیمه میکنم که بقیه دوستان استفاده کنند .نقل قول:
البته الان راستین بازار هم فیش رو موجود کردهنقل قول:
صفحات قبلی تاپیک رو چک کن.....پست هام رو دنبال کن....یه آنتن درست کن....ببین به کارت میاد...خرج قطعات آنتن هم 10تومن نمیشه، کابل هم که بسته به نیازت...که بازم چیزی نیست.نقل قول:
اگه حتی تقویت هم نکنه و همون گیرندگی مودم رو بهت بده.....حداقلش اینه که دیگه مودم ـت از شر اون گرما خلاص میشه.
با فیش صدا که گفتم...درست کردم.....ولی دهنه ی کانکتور مودم 2mm بودش و فیش صدا 3.5mm و بیش از اندازه بزرگ بودش، هر چی هم کوچیکش کردم فایده ای نداشتنقل قول:
این هم مطلب ـش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید با فیش صدای Jack 2.5 بشه....من دیگه تست نکردم...و کلاً بیخال اون روش شدم
اما اگه میخوای بدونی که این کانکتور رو چطوری درست کردم....از یه Rivet استفاده کردم.....همون میخ پرچ خودمون......سر یه میخ پرچ شماره 2 رو جدا کردم (خیلی راحت با انبردست جدا میشه)
سوراخ سرش...دقیقاً 2mm هست......اینکه چطوری ازش استفاده کردم، اگه آموزش تصویری ـش رو میخوای...باید صب کنی که برم کابل جدید و به اندازه بخرم....بعد کامل از کارم عکس میگیرم.
دوستان من تو خونه با گوشی 3g پینگ بالایی دارم و سرعتم هم تعریفی نداره. اینجا تحت پوشش 4g هم هست. بنظرتون گوشی 4g بگیرم سرعتم بهتر میشه یا نه؟ تو خونمون کسی گوشی 4g نداره که تست کنم
:n03:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=677ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=301ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=757ms TTL=43
سیگنال -75
همراه اول:
پوشش جادههای اصلی، فرعی و خطوط ریلی کشور توسط اپراتور اول ارتباطی به ترتیب .۳۳۱۵۶۸ ، ۳۴۵۹۱ و ۸۹۲۶ کیلومتر تا پایان سال گذشته بوده است.
پوشش جمعیتی این اپراتور ۹۴.۲ درصد است. ۱۲۴۲ شهر و ۶۱۷۲۲ روستا را تحت پوشش دارد.
ایرانسل:
پوشش جادههای اصلی - فرعی و جادههای ریلی کشور توسط اپراتور دوم ارتباطی به ترتیب ۳۲۶۵۲ و ۵۵۰۳ کیلومتر تا پایان سال گذشته بوده است.
پوشش جمعیتی این اپراتور ۸۵.۸۴ درصد است. ۱۱۹۶ شهر و ۱۱۷۸ روستا را تحت پوشش دارد.
رایتل:
پوشش خطوط اصلی - فرعی و ریلی کشور توسط اپراتور سوم ارتباطی ۱۲۹۰۹ کیلومتر تا پایان سال گذشته بوده است.
پوشش جمعیتی این اپراتور ۶۱.۲۹ درصد است. ۴۸۷ شهر را تحت پوشش دارد و هیچ روستایی را پوشش نمیدهد.
منبع: تسنیم
حدود چند روز میشه 3G ایرانسل سمت ما فعال شده ولی وقتی گوشی میزارم روی فقط 3G فقط اینترنت ایرانسل عمل میکنه و پیامک و تماس صوتی و ussd از کار میفته ! علتش چیه؟
Sent From My XPERIA M4
سلام کسی فایل Firmware مودم LH 92 داره ؟
والا تا جایی که من می دونم وقتی روی حالت 3G میزاری کلا دیگه از دسترس خارج میشه و وقتی تماس میگیری یا بوق نیمخوره یا میگه دردرسترس نیست . حالا اینکه پیام و کدهای ussd کار نمیکنه شاید از همون باشه .نقل قول:
واقعا؟ همراه اول که اینطوری نیست !!نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
والا گوشی داداشم سامسونگ هستش و اینطوری هستش .نقل قول:
همراه اول من يك سره تري جي استفاده ميكنم همزمان زنگ هم ميخوره
اگر اينجوري بود نصف ايران در دسترس نبودن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
خودتون دارین میگین دلیلشو.نقل قول:
گذاشتین روی only 3G.
خب یعنی فقط اینترنت دیگه.
اون حالتی که هم نت دارین و هم تماس و اس ام اس و... اسمش wcdma هست که هم 3G و 2G باهم فعال هستن.
معمولا وقتی که سیگنال اینترنت ضعیفه و هی بین 2G و 3G سوییچ میشه میذارن only 3G که این اتفاق نیوفته.
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
تو برنامه ایرانسل من
اینترنت هدیه می نویسه و تاریخ انقضا میزنه
رو چطوری میشه فعال کرد ؟
مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرموديننقل قول:
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
منظورم همون wcdma بود . ضمنا قسمت status میرم مینویسه out of service ولی اینترنت 3G دارم. امکانش هست چون تازه راه اندازی شده این مشکل داره؟نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
بله تازه راه اندازی شده برای همین اینطوریهنقل قول:
در ابتدای راه اندازی نسل 3 مشکلات این چنینی عادی است و بعد از کانفینگ و ست شدن کامل سایت این مشکل مرتفع خواهد شد.نقل قول:
دوست عزیز نسل 3 خودش از مکالمه پشتیبانی میکنه و برای تماس نیاز نیست گوشی به شبکه نسل 2 وصل بشه و اگر نوع شبکه رو فقط 3G هم بزارید مشکلی نخواهد بود.نقل قول:
در بسیاری از کشور های دنیا هم برای تماس گوشی از نسل 4 به نسل 3 متصل میشود و فقط در چند کشور محدود فناوری Voice over LTE راه اندازی شده است که قابلیت تماس را بر روی شبکه نسل 4 امکان پذیر میسازدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
شهر ما هم دقیقا الان بعد از 4 ماه راه اندازی هنوز هم این مشکل رو داره
با 700 تماس گرفتین؟نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
همراه اول هم من دیدم وقتی 3g رو حالت خودکار هس هنگام تماس با اینکه سیگنال خوبه میره روی شبکه 2g و بعد تماس باز برمیگرده روی 3g
تو برنامه ایرانسل من
اینترنت هدیه می نویسه و تاریخ انقضا میزنه
رو چطوری میشه فعال کرد ؟:n36::n36:
راستش چندین بار با 700 تماس گرفتم، چندین بار هم توی ایرانسل من تیکت دادمنقل قول:
الان بعد از گذشت چند ماه هنوزم این مشکل هست ، بعضیا از دوستان گفتن از طریق 195 اقدام کنم ،
انگار الان بهتر دارن موضوع رو پیگیرن میکنن
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟