سلام کسی dns مخابرات را بلده؟
Printable View
سلام کسی dns مخابرات را بلده؟
منم الان دارم با ایرانسل دانلود میکنم ولی به هیچ عنوان adsl مخابرات رو جمع نمیکنم چون هم واسه بازی خوبه پینگش /مثل بازی clash یا cod
هم اون حجم روزانه ای که میده بسیار قیمت خوبی میده.که ایرانسل همچین حجم روزانه ای با این قیمت نمیده!
همین الان با موبایلم 60 گیگ 3 ساعته از ایرانسل خریدم 2 هزار تومن...
دارم جدیدترین فیلمها رو دانلود میکنم با 2 هزار تومن 60 تا فیلم دانلود میکنم که همون فیلمها رو اگر بخوام از بیرون بخرم میشه 300 هزار تومن
اینم سرعت سرسام آور ایرانسلم با گوشی samsung galexy j7 pro
سرعت بین 11 الی 14 مگابایت ( نه مگابیت) در ثانیه نوسان داره
عکس :کد:uupload.ir/files/fo9s_xcvwerwsdfvv.jpg
دوستان این چند وقت شما مشکلی ندارید با مخابرات ؟؟
نمیدونم چند روزه انگار یه نفر انگشت کرده تو نت ! :n29:
پیجا به سختی بالا میاد و دیر لود میشه
پیج های داخلی هم همینطوره
ولی جالبه وقتی فلفل شکن رو روشن میکنم مشکل حل میشه و سرعت عادی میشه !:n13:
امروز از صبح نتم خرابه دائم قطع و وصل میشه
سلام دوستان
طرح غزال گرفتم سرعت تحویلی بهم باید8 باشه ولی با تست سرعت حداکثر سرعتم 6.56 مگابیت برثانیس بنظرتون این عادیه یا دارن سرعت کم میدن؟
باید از منوی مودم ببینی خط را رو چه سرعتی بستند.نقل قول:
سلام اساتید یک سوال
من چند ماهه از مخابرات سرعت 16 مگ خریده بودم و خوب بود اما یک هفته قبل کلا نصف روز تلفن خونه قطع شد و وقتی وصل شد سرعت منو روی 5 مگ بسته بودن خیلی پیگیری کردم نشد اخرشم گفتن نمیشه و اگه روی 16 مگ ببندیم نویز میندازه روی کلیه مشترکین اخه خط من چه ربطی به خط بقیه مشترکین داره ؟؟/ کجا میتونم شکایت کنم ؟؟؟ چرا قبلا نویز نمینداخت؟؟
سلام به ۱۹۵.نقل قول:
شکایت کنید.
بازرسی مخابرات هم تو اینترنت سرچ کنید . اونجا هم میتونید شکایت کنید.
یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید و ببینید تو تنظیمات مودم سرعت آپلود و دانلود تغییری کرد نسبت به قبل.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام مودم را خاموش و روشنم کردم و دوباره از مودم نگاه کردم دیدم هنوزم خطم روی ۵ مگ بسته شده . میگه ۱۶ مگ نمیدیم رو بقیه مشترکین نویز میفته اخه چه ربطی داره خط من به بقیهنقل قول:
[QUOTE=karbist;9088507]باید از منوی مودم ببینی خط را رو چه سرعتی بستند.[/QUOTE]
SNR Down 11.8 dB SNR Up 9.8 dB Line Attenuation Down 36.3 dB Line Attenuation Up 23.7 dB Path Mode FastPath Data Rate Down 8198 kbps Data Rate Up 1023 kbps MAX Rate Down 9692 kbps MAX Rate Up 1135 kbps
وقتی فقط با ی دستگاه و با کابل لن به مودم متصلم و دانلود اتوماتیک هم ندارم با اسپید تست سرعتو میگیرم 6.56 میده چجوریه که با سرعتی که مودم نشون میده فرق داره؟
سوال دومم اینکه snr من در حالی که یک کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارم طبیعیه؟
نقل قول:
SNR Down 11.8 dB SNR Up 9.8 dB Line Attenuation Down 36.3 dB Line Attenuation Up 23.7 dB Path Mode FastPath Data Rate Down 8198 kbps Data Rate Up 1023 kbps MAX Rate Down 9692 kbps MAX Rate Up 1135 kbps
وقتی فقط با ی دستگاه و با کابل لن به مودم متصلم و دانلود اتوماتیک هم ندارم با اسپید تست سرعتو میگیرم 6.56 میده چجوریه که با سرعتی که مودم نشون میده فرق داره؟
سوال دومم اینکه snr من در حالی که یک کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارم طبیعیه؟[/QUOTE]
فاصله توی line attenuation تاثیر داره، البته به نظر میاد فاصله بیشتر از چیزی باشه که گفتید ولی به هرشکل مهم نیست، برای شما نوشته 36
این مقدار تضعیف خطتتون هست، وفتی خطتون رو بزارن روی 8 یه مقدار سیگنال تو مسیر ضعیف میشه و طبیعیه که به شما همون 6.5 برسه با این نرخ تضعیف
خط شما روی Fast path هست، این باعث میشه پینگ شما حدود 20 میلی ثانیه کمتر بشه ولی کیفیت خطتتون رو کمتر میکنه. (تاثیر خاصی روی attenuation نداره)
برای اینکه به شما 8 کامل برسه باید خطتون روی 10 بسته بشه، برای اینکه روی 10 بتونن ببندن (اگر گیر ندن و انجام بدن البته) باید Fast path رو غیرفعال کنن برای شما و خودتون مطمئن بشید که مدلاسیونتون adsl 2 plus هست. اگه این 2 کار رو انجام دادید و کیفیت خطتون بالاتر رفت اون موقع میشه روی 10 مگابیت خط رو بست تا بهتون 8 کامل برسه
دوستان مخابراتی از کدوم سایت دانلود نرم افزار و گیم استفاده میکنید تا نیم بها حساب بشه ؟!:n13: به غیر از شاتل لند هر سایتی من دانلود میکنم ترافیک بین الملل حساب میکنه
سلام
می خواستم بدونم اگه من سرویس غزال پیش پرداخت3 ماهه4Mبه همراه90گیگ بین الملل یا360گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر) بگیرم یعنی اینکه هر ماه 360 گیگ میده یا اینکه کلا توی سه ماه 360گیگ ترافیک دارم؟
هرماه
سلام کسی الان نت شبانه رایگان داره؟
از ساعت چند تا چند رایگان هست و مودم رو باید ریست کرد یا نه ؟
من قبلا نت شبانه رایگان داشتم خود مودم به صورت خودکار از مرکز مخابرات خاموش و روشن می شد ولی الان اینطوری نیست.
هرماه 90 گیگ بین الملل و یا 360 گیگ داخلینقل قول:
سلام.
دوستان میخواستم ببینم برای شما هم پیش اومده تو قسمت گزارش مصرفی ، ترافیکتون رو به اشتباه دو برابر مقدار واقعی مصرف شده اعلام کنن؟ یعنی تو قسمت ریز اتصالات از هر اتصال دو بار ثبت شده :n03:
سلامنقل قول:
مال من هم امروز اینطوری شده. فک کنم قبلا هم این مورد برای بقیه پیش اومده بود. نمی دونم چطور باید پیگیریش کنیم. کسی اگه می دونه لطفا راهنمایی کنه
پ . ن : مال من درست شد:n01:
من جدیدا با توییچ مشکل دارم همش قطع میشه
منم وقتی میزارم رو حالت auto چند ثانیه میره 720 بعد میره رو 144 و نمیشه حتی رو 480 بدون قطعی نگاه کرد در حالی که تو یوتیوب 1080p 60f میبینمنقل قول:
اره دقیقا یوتیوب هیچ مشکلی نداره ولی توییچ چرا
شبا بیشتر میشع ولی همون شبا هم یوتوب خوبه
وقتی قیمت و حجم مخابرات رو دیدم ثبت نام کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که میخواستم حجم بخرم ازش و استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ سرور داخلی
به روز رسانی
ایراد از سمت من بود ... با تغییر ANNEX از A به M حل شد:
برای منم این طوری شده. توی یکی دو روز اخیر وارد پنل که میشم، مثلاً مینویسه از ساعت 18 تا 20 شما 200 مگ مصرفی کردی و دوباره پایینش همین ساعت رو مینویسه و باز میگه شما 210 مگ مصرف کردی.نقل قول:
با این برنامههای نمایش حجم هم امتحان کردم و یه فایل 10 مگی گرفتم. توی برنامه نوشت که 20 مگ مصرف شده و توی پنل هم دو تا 10 مگ حساب کرده.
ماشاالله سیستم پاسخگوییشون هم که خیلی قشنگه. زنگ زدم ببینم جریان چیه، میگه شما نفر 84ـم هستین! یعنی تا نوبت بهم برسه دیگه نوه و نتیجههام باید سوال بپرسن.
اگه بخوایم وسط دوره پکیج رو عوض کنیم، حساب و کتابش چه جوری میشه؟
مثلاً من شنبه غزال ۲ مگ تا ۸ مگ، پس پرداخت، ماهانه گرفتم و الآن می خوام به ۱۶ مگ، پیش پرداخت، ماهانه تغییر بدم.
ترافیک من رو اشتباهی 2 برابر حساب کرده. زنگ هم که میزنم حالیش نمیشه طرف. چیکار باید کنم؟ هر اتصال رو 2 برابر شمرده.
نقل قول:
فکر نمیکنم تغییر annex تو پینگ تاثیر بزاره ، تو تست اول هم سرعت دانلود و آپلود شما خوبه
سلام.نقل قول:
من همچین کاری کردم.البته من هردو طرحم پس پرداخت بور.
مثلا طرح ۸ مگ شما ۲۵۰۰۰ ماهانه هست. فکر کنم ۲۵۰۰۰ تقسیم بر تعداد روزهای ماه میکنن هزینه هرروز در میاد.
شما ۱۳ آذر طرح عوض کنید ۱۳ تا در اون مبلغ ضرب میشه.
من اینجور فکر میکنم.
حتما از چند نفر تو ۲۰۲۰ و مخابرات قبلش بپرسید.
سیستم مخابرات خیلی خر در چمن هست.
سلام
برای ثبت نام سرویس مخابرات سایتی و یا پنلی نیست؟ حتما باید حضوری مراجعه کرد؟
من برای دوستم میخواستم طرح غزال 512 به 2 مگ رو بگیرم اشتباها سرویس 6 ماهه 512 معمولی پیش پرداخت رو زدم و پرداخت هم کردم به نظرتون میشه عوض کردش به طرح غزال و مابقی مبلغ رو پرداخت
اینم بگم یکی 2 باری زنگ زدم 2020 میگفتن نمیشه
اینو پرسیدم بخاطر اینکه دوستان میگن 2020 درست حسابی جواب نمیدن
این نادان ها حجم مصرفی رو دارن ۲برابر حساب می کنن ... کسی از دوستان پیگیری کرده؟
سلام.این مشکل رو من هم دارم.نقل قول:
حتی ساعت هایی که تو ی جدولی که پایین گزارش مصرف میزنه هم ایراد داره یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه.
حجم اضافه هم که حساب میکنه.
من خیلی وقت هست چندتا شکایت داشم ازشون اونارم نتونستند همرو اصلاح کنن.
الان زنگ بزنی در مورد این مسایل شکایت کنی شاید بعد نوروز ۹۸ یه کاری بکنن . شایدم هیچ کاری نکنن.
خیلی وضع خرابه.
سلام.این مشکل رو من هم دارم.نقل قول:
حتی ساعت هایی که تو ی جدولی که پایین گزارش مصرف میزنه هم ایراد داره یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه.
حجم اضافه هم که حساب میکنه.
من خیلی وقت هست چندتا شکایت داشم ازشون اونارم نتونستند همرو اصلاح کنن.
الان زنگ بزنی در مورد این مسایل شکایت کنی شاید بعد نوروز ۹۸ یه کاری بکنن . شایدم هیچ کاری نکنن.
خیلی وضع خرابه.
من دیروز با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفتن که شما نصف حساب کنید ... ظاهراً خودشون اطّلاع داشتن.نقل قول:
پ.ن: امروز سرعت سرویس ۸ مگ به ۵/۵ رسیده.
یکی از دوستان گفت طرح غزال زودتر از یه سال کنسل بشه، همچنان تا یه سال پولش روی قبض میاد.
اگه به همین منوال باشه میرم شیشه های مرکز مخابراتی رو میارم پایین که به زور همچین طرحی به ما انداخت.
دوست عزیز اونا باتوجه به سیستم ecare میزان مصرف رو نگاه میکنن .نقل قول:
مثلا برای من آذر ماه ۱۰۰ گیگ میزنه مصرف شده.همرو هم بین الملل حساب میکنن برای من رو.
آخر ماه میان میگن شما ۱۰۰ گیگ رو برات ۵۰ گیگ در نظر میگیریم.
امکان نداره من هیچ اعتمادی به اینا ندارم.
برای محکم کاری ۱۹۵ و بازرسی مخابرات باید شکایت کرد.
هرچند من حالم دیگه از کل کل کردن با اینا بهم میخوره و انقدر تا حالا اعصاب من رو خورد کردن که حد نداره.
سلام دوستان
چند روز پیش اینترنت مخابرات ثبت نام کردم و چند ساعت بعدش باهام تماس گرفتن که دایری خط شما انجام شده است. الان هرچی مودم دا تنظیم میکنم وصل نمی شه. مرکز نهری هستم و پیش شماره 8869 که فیبر نوری هست و ظاهرا فقط مخابرات سرویس میدهد. vpi/vci رو هم روی 0/35 و هم رو 8/81 گذاشتم اما فرقی نکرد و وصل نمی شه. این لاگ مودمه:
کسی اطلاعی داره مشکل از کجاست؟کد:1/1/2000 0:15:53> PPPoE: Send PADI1/1/2000 0:16:9> Call Failed
1/1/2000 0:16:9> PPPoE: Send PADI
1/1/2000 0:16:35> Last errorlog repeat 3 Times
1/1/2000 0:16:35> Call Failed
1/1/2000 0:16:35> mpoaChannDown: ch<2> null iface
1/1/2000 0:16:35> netMakeChannDial: err=-3001 rn_p=804867d8
1/1/2000 0:16:36> Last errorlog repeat 12 Times
1/1/2000 0:16:36> adjTimeTask fail: no server available
1/1/2000 0:16:36> adjtime task pause 1 day
1/1/2000 0:16:36> netMakeChannDial: err=-3001 rn_p=804867d8
1/1/2000 0:16:38> Last errorlog repeat 9 Times
1/1/2000 0:16:38> PPPoE: Send PADI
دوستان وقتی به 1818 زنگ میزنیم که قبض میاندوره تلفن رو بهمون بگه، قبض به روز هست دیگه؟ یعنی مثلاً الآن از تلفن استفاده کنم و چند ساعت دیگه برم سراغ 1818، پول اون تماس تلفنی رو هم حساب میکنه؟
با این وضعیتی که برای حجم پیش اومده، معلوم نیست اوضاع به کجا میرسه و میخوام قبض رو چک کنم که پول برای حجم اضافه نگیره. تا الآن که چیزی اضافه نشده.
من تماس گرفتم و گفت باید چند ساعت توی صف میموندم و ول کردم. بعدش رفتم توی سایت تیکت زدم و یکی زنگ زد. هر چی بهش توضیح میدادم، طرف هی میگفت نه آقا، این منظورش حجم داخلی و بینالملل هست! میگم برادر من، برای تست زدم یه فایل 50 مگی رو دانلود کردم و حدود 100 مگ حساب کرده. حتی با نرمافزار محاسبه حجم هم امتحان کردم و دو برابر حساب کرده. باز میگه مشکلی نیست و شما نگران نباش!نقل قول:
از اون طرف توی پنل که بزنیم روی گزینه حجم باقیمونده، اونجا انگار درست نشون میده. من اینترنت 240 گیگ دارم که 60 گیگش بینالملل هست و برای من مینویسه 200 گیگ مونده. چون حجم داخلی استفاده نمیکنم، منظورش اینه که 40 گیگ حجم بینالملل استفاده کردم که احتمالاً درسته. ولی توی بخشی که ریز حجمها رو مینویسه و میشه تاریخ مورد نظر رو انتخاب کرد، الآن به 60 و خوردهای گیگ رسیده و هی داره میره بالاتر!
اون ۱۸۱۸ خیلی هم بروز نیست.نقل قول:
چند روز عقب هست.
شما پیش پرداخت احتمالا هستید.
شما که پول رو از قبل دادید مشکلی ندارید.
اعلام کنید هروقت حجم هر ماه تمام شد اینترنتم قطع بشه که خیالتون راحت باشه.
من پس پرداخت هستم.
هرلحظه ممکنه این داستان مشکل ساز بشه.
من حجم باقیمانده رو ندارم.
فقط بخش کنترل مصرف یک حجم بین الملل نشون میده که اونم دو برابر حساب میکنه.
البته من گفتم حجم رد شد اینترنتم قطع بشه ولی به اینا اعتماد ندارم.و چرا باید پول چیزی که مصرف نکردمو بدم.
یک بازه زمانی رو چند بار تو جدول میارن......
سلام.نقل قول:
به ۲۰۲۰ زنگ بزنید .
بگید وصل نمیشه.شاید کاری کردن
برای منم 2 برابر حساب میکرد الان پنل رو چک کردم مجدد درست شده. دیگه مثل قبل نیست. شما هم چک کنید.