دوستان به امید خدا من فردا اعزام 01 تهرانم(کسی هم دوره است پیام بده همدیگه رو بشناسیم :n01: )
من یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده :n16:
فردا که برم احتمال داره کجاها تقسیم کنن ماها رو؟؟؟؟مبنایی واسه تقسیم دارن یا همینجوریه
ممنون
Printable View
دوستان به امید خدا من فردا اعزام 01 تهرانم(کسی هم دوره است پیام بده همدیگه رو بشناسیم :n01: )
من یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده :n16:
فردا که برم احتمال داره کجاها تقسیم کنن ماها رو؟؟؟؟مبنایی واسه تقسیم دارن یا همینجوریه
ممنون
دوستان این مدارک تک پسری چیه رو روز اول پادگان باید ببریم(توی پستای قبلی خوندم) :n13:
اخه یه سری ها میگن توی اموزشی خودشون یه نامه میدن باید ببری ثبت احوال تایید کن
حالا من چی کار کنم؟
توی 01 کسی میدونه توی چه گردانی بهتره برم؟؟بازم ممنونم
سلامنقل قول:
چرا که نه راه داره
ولی
بزار اموزشیت تموم بشه بری تو یگان 1 ماه بعدش خودت میفهمی هنوزم میخوای جذب بشی یا نه:n15:
شما تا 2 روز مونده به موعد اعزامت (30 خرداد) مهلت داری درخواست تمدید کنی (قانونیش اینه، من تعجیل زدم، روز چهارم جوابش اومد؛ شما هم زودتر اقدام کنی خیلی بهتره)نقل قول:
باید یکی از دلایلی که موجب میشه با درخواست تمدیدت موافقت رو باید داشته باشی (امریه دار بودن یا نبودن جزو شرایط و دلایل تمدید نیست)
توی سایت نظام وظیفه و دفترچه شرایط رو نوشته.
شما فردا میری به مدت 56 روز در پادگان 01 تهران میمونینقل قول:
بعدش که به یگان تقسیم میشی، هیچ کس از الان نمیتونه بگه کجا خواهی افتاد.
شما همین اول کاری مدارک مربوطه رو ببر (شناسنامه و کارت ملی و .... نامه از ثبت احوال)نقل قول:
اگه بعدا توی آموزشی نامه دادن، اونم میبری
اگه ندادن، تو از اول قدمتو محکم برداشتی، دیگه نگرانی نخواهی داشت
ولی معمولا توی آموزشی اونایی که شرایط دار هستن رو جمع میکنن و ........
ممنون که جواب دادینقل قول:
ok
احتمال دادم جای دیگه ایی بندازن
اخه الان که دیگه نامه ثبت احوال نمیشه گیر اوردنقل قول:
توی چند صفحه ی قبلی خوندم که یکی از بچه ها تایید کرده بود نامه ایی که پادگان میده اصله نه نامه ایی که ثبت احوال میده
دوستان فردا که میرم برگه سبز کدومه و برگ سفیده کدومه که باید ببرم؟
من یه برگه دارم زده تایید دریافت مدارک
یکی دیگه زده معرفی نامه به یگان اموزشی( 01)
-------------------------------
کارت مترو میشه ببرم؟؟؟؟؟:n02:
بچه ها من تاریخ اعزامم یک تیر است/به نظرتون آموزشی در ماه رمضان و وسط تابستان چگونه است؟(کسای که شرایطش را داشتند یا از کسی فهمیدن)ممنون میشم جوابم را بدید
بچه ها من امریه ثبت نام کردم /تحقیقات محلی و مصاحبه ام هم اجام شده و دادم/به نظرتون وقتی در امریه میان واسه تحقیقات محلی و بعد مصاحبه/یعنی پذیرفته شدنمان ok است؟/(واسه امریه دادگستری یزد)(12 نفر هستیم حدودای 3 نفر میخوان-4 نفرمون متاهل و من مجردم)//منتظر جوابتون هستم بخصوص کسایی که امریه گرفتن و قطعی شده(به خصوص امریه بگیر های دادگستری)
امروز جواب کنکور دکتری اومده
مجاز شدم واسه انتخاب رشته
انتخاب رشته بین 3 تا 6 اردیبهشته
من 1 اردیبهشت باید برم سربازی
چی کار کنم؟ بهم مرخصی میدن؟
برگ سبز اونی که تاریخ اعزامت توش نوشتهنقل قول:
برگ سفید اون که تاریخ اعزام و مکان آموزشی نوشته شده
آموزشی در ماه رمضان یکی از بهترین آموزشی هست،شما رو زیاد خسته نمیکنن زیاد نمیدوونن زیاد هم بهتون سخت نمیگیرننقل قول:
ولی خوب از یه طرفی یه جور دیگه اذیت میشید
موتور های آب سرد کن رو خاموش میکنن ظهر
به جای دو وسط میدون ظهر تو آفتاب بدون کلاه نگه میدارن و ...
کلا شما آموزشی در هر ماهی که باشه سختی های خودش رو داره
آموزشی منم دیروز در مرکز 02 پرندک تموم شد:n01: حالا موندم تا امریه بیاد تا ببینم کجا افتادم!ضمنا شرایط خاص مثل تک پسری چقدر تووی تقسیمات تاثیر داره؟
راستش دیگه دیره برای تاخیر زدن. نری هم غیبت میزنننقل قول:
بهتره از همون روز اول با فرمانده گروهان صحبت کنی و بگی که مجاز شدی و چقدر حساسه و ... حداقل قول یکروز مرخصی رو بگیر و از همین روز اول پیگیر کارای اداریش باش. مدارک لازم هر چی به فکرت رسید با خودت ببر(پرینت صفحه قبولی رو هم داشته باشی بد نیست)
اگر خدای نکرده دیدی فرمانده گروهان نفهم تشریف داره، سریعا برو با فرمانده گردان مسئله رو مطرح کن و بگو مرخصی رو حتما باید بری
هر روز پیگیرش باش که یهو می بینی ششم شده و مرخصی ندادن
هفته اول آموزشی خیلی سخت مرخصی میدن
دوستان جراحی های سرپایی مثل زگیل جنسی رو طول درمان میدن؟
بنظر من همون فرجه ایی که برای تنظیم لباس میدن میتونی استفاده کنینقل قول:
دوستان دوتا سوال
اول این رو تایید میکنید؟
دوم کارت مترو فردا میشه برد؟نقل قول:
تک پسری تاثیر دارهنقل قول:
یعنی شما نباید رو این که تک پسر هستید با خیال راحت بگید در شهر خودتون هستید
احتمال داره
پس شما مدارک تک پسری رو تحویل بده
همه فرمانده ها همه پادگانا فرجه لباس نمیدننقل قول:
ممکنه دوستمون دل خوش به مرخصی تنظیم لباس بشه و همون فرصت یک روزه مرخصی رو از دست بده
ایشون باید با رعایت سلسله مراتب درخواستشون رو بگن و حتما حتما باهاشون همکاری میکنن
سوال شما یعنی چی؟نقل قول:
پول درمان رو میدن؟
مرخصی درمان میدن؟
اجازه درمان میدن؟
سوال رو درست بپرسین
شرمنده فقط مدت زمان استعلاجی چند روزه ؟(استراحت در منزل)نقل قول:
سلام
کسایی که بعد اموزش، نیروی انتظامی تهران افتادن برای تقسیم دوباره باید کجا برن ؟
جدیدا سوالات تو تاپیک مبهم شده یا من درکم اومده پایین.:n13::blink:نقل قول:
اگه شما آموزشت تموم شده پس تقسیم شدی افتادی یه جایی تو تهران دیگه .
پس تقسیم دوباره چیه؟!!:n27:
بله بعد از آموزشی ممکنه شما تهران بیفتید و تهران باز شما رو به استان های دیگه تقسیم کنندنقل قول:
در بهداری کل ناجا تمام سربازان تهران کد میخورن و اونجا دوباره به سایر استان ها تقسیم میشوند
که در هیچ مرحله ای مشخص محل تقسیم شما تا لحظه ای که اعلام نکنند مشخص نیست
ممکنه دکتر برات 1 ماه بنویسه اما مطمعن باش پزشک بهداری باید برات تایید کنه که در صورتی که آشنا باشه همش تایید میشه یعنی یک ماهنقل قول:
در غیر این صورت دو هفته
تمام استعلاجی ها بستگی به پارتی داره
سلام خدمت مسئولان عزیز این سایت مفید ... عذر میخوام چند تا سوال دارم ... برادر من با مدرک لیسانس امروز اموزشیش در 01 تهران تموم شد و خبر داده کد خورده در قسمت مهمات نیروی زمینی ارتش لواسون ... حالا سوال های من اینه . 1) این کلمه مهمات خانواده منو نگران کرده و منظور از مهمات در این پادگان چیه ؟ 2)روز های تعطیلی دارن . ندارن .و کلا دوره سختیه یا نه ؟ 3)احتمال اینکه بعد این دوره به جاهای بد که ربطی به مهمات این چیزها داشته باشه انتقال داده باشن زیاده ؟ 4) اگه چیزی دیگه در مورد قسمت مهمات نیروی زمینی ارتش لواسون میدونین اطلاع بدید ؟ ... یه دنیا ممنون ... ایام به کام:»:»
مگه امریه ها اومده؟نقل قول:
عزیز من از امریه بی خبرم ... داداش من اقدامی برای امریه نکرده وامروز 31 ام دوره اموزشی تموم شده و کد خورده به نیروی زمینی ارتش تهران لواسون قسمت مهمات
چطوری متوجه شده کد خورده؟ برگه ای که مشخص میکنه بعد از آموزشی کجا افتاده بهش میگن امریه . حالا این برگه گرفته یا شفاهی بهش گفتن؟نقل قول:
فک کنم منظور دوستمون اینه که الآن که تهران افتادن کجا باید برن که از اونجا برای سایر نقاط استان تقسیم بشن،نقل قول:
ینی توی استان های دیگه میرن ستاد فرماندهی استان که اونجا دوباره تقسیم بشن ولی واسه تهران هم همینطوره یا نه...
(اگه خواستید دوستمونو راهنمایی کنید پست خودشو نقل قول کنید تا گمراه نشن ، ممنون)
سلام به دوستان عزیز
امروز منم امریم رو گرفتم و افتادم تو شهر خودم "تیپ 121 تکاور شهید رحمان فروزنده" ! حالا چنتا سوال داشتم :
- در کل چطور جائیه ؟!
- این که تو برگه من نوشته رسته کامپیوتر یعنی من واقعا تو بخش کامپیوتر فعالیت خواهم کرد یا این الکیه و اونجا دوباره تقسیم میکنند ؟!
- علامت رسته و درجه رو روی لباس بزنم و برم ؟!
- تایم خدمتی من همون تایم اداری یعنی تا ساعت 2 میشه ؟!
- برای کل دوره و برای افراد متاهل چقدر مرخصی هستش ؟!
و ...
ممنون
برگ سبز فقط برای اطلاع از زمان اعزامت هست.نقل قول:
برگ آبی (سفید) همون برگه ای هست که توش نوشته کجا افتادی و باید روز اعزام با خودت ببری تا پایینشو مهر و امضا کنن که غیبت نداشتی و سرموقع خودتو معرفی کردی.
کارت مترو هم میتونی ببری.
بلیط رو نمیگن که چرا با خودت بلیط آوردی.
همیشه مهم اون چیزی هست که خودشون میدن و تایید میکنننقل قول:
شما وقتی رسیدی پادگان، ازشون بپرس اینو
اگه گفتن باید خودت بیاری و خودشون ندادن، توی اولین مرخصی برو دنبال کاراش.
(تجربه نشون داده هیچ جایی با هیچ جای دیگه قانونش یکی نیس؛ پس دنبال کارت باش که بعدا پشیمون نشی)
امریه یه چیز دیگس و اون برگه اسم خاصی نداره همون برگه تقسیمات بهش میگن معمولا.نقل قول:
آخر آموزشی چیزی که مهمه برگه سبز هست که مشخص میکنه چقدر شما آموزش دیدین و گواهی پایان دوره آموزش هست.
سلام دوستان.
منم برگه امریه رو گرفتم. با رشته مخابرات کد نخوردم ولی افتادم پادگان 07 کازرون رسته الکترونیک کد تجهیزات مخابراتی. :n28:
خیلی بد شد واسم. از اصفهان تا کازرون 8-9 ساعت راهه. پادگانش هم شنیدم اقتضاحه.
کسی از پادگانش خبر داره؟
رسته الکترونیک کجا میوفته بیشتر؟
سلام.در برگه تقسیم من زده به اجا اج رسته اداری پرسنلی.این ستاد مشترکه یا ستاد کل و اینکه اونجا دوباره تقسیم میکنن؟تشکر
بچه ها من امریه ثبت نام کردم /تحقیقات محلی و مصاحبه ام هم انجام شده و دادم/به نظرتون وقتی در امریه میان واسه تحقیقات محلی و بعد مصاحبه/یعنی پذیرفته شدنمان ok است؟/(واسه امریه دادگستری یزد)(۱۲ نفر هستیم حدودای ۳ نفر میخوان-۴ نفرمون متاهل و من مجردم)//منتظر جوابتون هستم بخصوص کسایی که امریه گرفتن و قطعی شده(به خصوص امریه بگیر های دادگستری)//تاریخ اعزامم یک تیر است///بچه ها من در مصاحبه سوالایی مثل نماز جمعه چقدر میری و راهپیمایی روز قدس و ۲۲ بهمن چقدر میری راستش را گفتم(نماز جمعه را گفتم سالی دو بار-راهپیمایی روز قدس گفتم چون رمضان است حال ندارم برم و ۲۲ بهمن هم یک بار میرم ویک بار نمیرم)اینا بهشون گفتم -کلا کل مصاحبه را راستش گفتم//آیا ممکن است به خاطر اینکه راست گفتم رد شود امریه ام///واینکه در این مدت زمان باقی مانده تا یک تیر برم دنبال امریه در جای دیگر یا اینکه دیر شده؟
با سلام
دوستان اعزامی های اول تیر فوق لیسانس معمولا ارتش میوفتن یا ناجا
و اینکه فوق لیسانس احتمالل بیشتر ناجا میوفته یا ارتش بیوفته؟
با تشکر
سلام دوستان
من دیروز آموزشیم تو 01 تموم شد اگه کسی سوالی داره میتونم کمکش کنم!