به به شمام اومدی Dota 2 :n02:نقل قول:
تو استیم دیگه؟ منم اد کن دادا: navid_messi
پینگم نو دوتا 250 به بالا قبلنا 150 بود.
Printable View
به به شمام اومدی Dota 2 :n02:نقل قول:
تو استیم دیگه؟ منم اد کن دادا: navid_messi
پینگم نو دوتا 250 به بالا قبلنا 150 بود.
دوست عزیز شما با پشتیبانی صحبت کردید در این مورد؟...کدوم منطقه هستید؟شاید مخابرات منطقتون اخلال داشته باشه؟..پینگتون با سرورهای ایرانی کاملا مشکل داره...حتما با پشتیبانی در میون بزارید اگه تاحالا اینکارو نکردید...یه عکس هم از صفحه مودم بزارید..شاید نویزی اختلالی چیزی بین شما تا لینک مخابرات وجود داره....پینگمن باسرور ایرانی 8 هست...خارجی هم تا 250 300.....اگه میشه بگید چه سرویسی هم دارید.نقل قول:
موفق باشید.
دوستانی که سرویس 128 نامحدود دارن میشه یه تست از تهران بذارن . هم با CMD هم speedtest . ممنون :n12:
دوستان برای من مشکلی چند روزه پیش اومده بود که الان با پیگیری رفع کردم گفتم شما هم بدونید :
اولا که من سرویس 128 /4گیگ دارم . برست رو 4096 ست شده و Non-Interleaved هست برای پینگ پایین تر.
اما این چند وقته سرعت از 16 و 20 بالاتر نمیاومد...من هم شاکی شدم که چطور ممکنه! درسته که شرکت موظف نیست با 128 به من 500 کیلو دانلود بده اما من احساس کردم یه کندی خاصی وجود داره.
شاید بپرسید سرویس شیر هست و این حرفا ! اما با این پنل های کم حجم مزخرف 2 گیگ و 3 گیگ ...کسی Real-Time دانلود نمیکنه که به طور متمادی من کندی شدید پیدا کنم اونم رو 4 مگ جاده صاف !
خلاصه زنگ زدم آقای اکبری برداشت. اولا 2 ساعت توضیح دادم که همه پارامتر ها اوکی هست ( از لینک آی تیونز دانلود رو چک کردم تا با کرنل..قایرفاکس......!!! ) بعد ام تی یو رو به اعداد ایشون تغییر دادم که خیالش رو راحت کنم :)
بعد اومد IDM رو چک کرد که ببینه لیمیت نشده باشه :) :دی
بعد گفت که می دونید که ما موضف نیستیم بالای 16 بدیم و این حرفا. باز کلی توضیح دادم که من برادرانه از شما می خوام پیگیری کنید چون من برام دانلود 300 مهم نیست و حرف شما رو قبول دارم. اما احساس می کنم یک پارامتری باعث کندی خاصی شده.
خلاصه کلی مارو رو خط هولد کرد تا یعو بدون هیچ ریبوت و تغییری رو خط من سرعت اومد رو 150 کیلو + . گفت تغییر دادم و این حرفا اما پروفایل ثابت موند . چون ریبوت نشد.
اینم تجربه من :)
سلام یک نفر میتونه این پینگ را برای من مفصل حالا مختصر هم شد شد توضیح بده ؟؟؟
دوستان کسی میدونه که چرا من اینقدر قطعی دارم ؟ سرعت هم واسم مهم نیست، الان حدود 1 هفتس که هی قطع و وصلی دارم.هم تایم اوت و هم قطع و وصلی !
دوستان این گزارش مصرف دانلود دقیقاً چجوری آپدیت میشه؟ از من دو روزه آپدیت نمیشه مودم هم خاموش روشن میکنم ولی خبری نیست.
دوستامن کسی نیمدونه برای هفته وحدت و تولد پیامبرهدیه اعیاد میدن یا نه؟
یک گیگ رایگان دادن پارسال؟
از ساعت یک بامداد به اینور همش قطعی و وصلی داره و سرعت هم افتضاح، یکی نیست بهشون بگه که انگولکش نکنید، عجبا :n24:
اره ماله منم الان افتضاح شده...ولی چند روز پیش خوب بود:n14:نقل قول:
نقل قول:الان (2:15 دقیقه) زنگیدم پشتیبانی، تلفن گویا گذاشتن که مخابرات ریده تو پهنای باند و کارشناسان دارند خودشونو می کشند تا بشورنش ، بریم لالانقل قول:
در ضمن 5 دقیقه طول کشید تا این پستو گذاشتم (یعنی وضع در این حد خرابه!!!) امیدوارم کاسه ای زیر نیم کاسه نباشه، یعنی انترانته !:n24:
512 512 Kbps 256 Kbps نامحدود 98.0% 240,000 Dynamic
سلام
دوستان من میخوام این سروس بالا رو بخرم. میشه بگید حداقل و حداکثر سرعت دانلود به نطرتون چند خواهد بود؟
ذیروز خونه ی یکی از اقوام بودم و اونها سرویس
استفاده میکنن. خیلی خوشم اومد از سرعتش. با IDM از سرورهای خارجی تا 450 KB میشد دانلود کرد. (حدودا ساعت 9 شب بود)
POL-512-2G * 512 Kbps 256 Kbps 2 GB 99.0% 129,000 Dynamic
به نطرتون این دو تا سرویس از نظر سرعت مثل هم هستند؟
من الان اینترنت از اوراکل استفاده میکنم و راستش اصلا راضی نیستم. برای 128 نامحدود ماهیانه 21000 تومن میدم. حداکثر سرعت 30 KB و حداقل سرعتش هم 15 KB. حالا با این تفاسیر سرویس اولی پارس آنلاین بهتر از سرویس خودمه؟
پینگ یعنی مدت زمانی که طول میکشه درخواست شما بره سرور و برگرده. هر چی کمتر باشه بهتره. مثلا از زمانی که شما تو مرورگر اینترنتتون اینتر رو میزنید تا زمانی که اولین پاسخ از سرور بیاد.نقل قول:
تو مخابرات که بودم روزا خراب بود شبا درست....اینجا اومدم روزا درسته..شبا خراب:n08::n08:..البته به احتمال زیاد اختلالی چیزیه...چون دیشب سرعت دانلودم به کیلوبایت نمیرسید:n08:نقل قول:
دوستان شما DNSهاتون رو خودتون ست کردید یا از خود پارس آنلاینه؟ کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ من DNS رو از گوگل ست کردم.
ان ور سپنتا پروتکل SSL از دیروز مسدود شده و سرعت دریافتی کاملا بلوکه شده فقط http کار میکنه :n28:نقل قول:
انجا چی؟
دوست عزیر اون بالاییی که شما گفتید نامحدود هست؛پورت رو روی 2 مگ میگذارند ولی این محدود سرعت تا 450 هست من هم خودم دارم و آپلود هم 100 تا ؛شبانه اش هم تا 2 گیگ میده ؛به نظر من نامحدود فقط پول اضافه هستنقل قول:
از دیروز با پروتکل HTTPS مشکل دارم امروز زنگ زدم به پشتیبانی ؛تازه خودش فهمید سیستم خودش هم همینجوری هر چی هست زیر سر مخابرات هست نمیدونم با این پروتکل امن ارتباط واطلاعات چه کار دارند شما هم کندی دارید؟
مکان مشهد
کندی شدید سرعت و نوسانات پینگ تایید میشه ! ( به عنوان کارمند پارس آنلاین گفتم : دی ):n02:
SSL فک نکنم مشکلی داشته باشه اینور عزیز...ولی HTTPS به شدت کندی دارهنقل قول:
دیشب سرعت دانلود نهایت 230 تا می داد از سایت های مختلف فکر کردم سرعت رو کم کردن ، سرعتم 1 مگ هست ، بعد رفتم این اکانت warez فری افلاین که 33 ترااطلاعات داره با 4500 توماناکانتش می تونی دانلود کنی رو گرفتم
بیا ببین چه سرعت دانلودی داره کل شب رو با 450 کیلو دانلود می کرد ، امشب فکر کنم رکورد دانلود شبانه رو بزنم یه 8 گیگی دانلود بشه اگه همین طوری 450 تا ثابت بده تو 5 ساعت :n19:
میشه بگید شما چه سرویسی گرفته اید و منظورتون از warez کدام سایته که 4500 تومان هزینه می خواهد ؟نقل قول:
دیشب اینترنت کشور مشکل داشت، برای شما یکی در رفته. ما کلا" اینترنت نداشتیم تا خود صبحنقل قول:
warez6 دات این .in یعنینقل قول:
میشه بگید شما چه سرویسی گرفته اید و منظورتون از warez کدام سایته که 4500 تومان هزینه می خواهد ؟
دیشب منم قطعی داشتم از 2 تا 4 اینا ادامه داشت ولی بعدش درست شد تا صبح
دوست عزیز نکته همین جاست که به اخرش میرسن میگه قانونا سرعت شما خوبه وقطع میکنننقل قول:
راهی نداره که ازش بپرسین چه کار کرد که سرعتتون برگشت ؟
برای منم یک بار با دعوا درست شد اما دفعه های بعدی میگفتن کاری از دست ما بر نمیاد
میشه به این اقا زنگ بزنید بگین چه تنظیمی کردن که ما هم زنگ زدیم بگیم
دوستان پارس آنلاینی مشکل پریدن لینک ندارین؟
از روزی چند بار تا چند روز یه بار لینک مودم میپره
اقا پارس انلاین مشکل مسدود شدن پروتکل SSL که از شنبه شده رو نداره؟ کسی میدونه ؟ https ها سریع باز میشوند؟ اگه این مشکل رو نداره میخوام بیام انجا
لطفا پاسخ دهید دم همتون گرم :n11:
شاید نویز خط تون زیاد باشه .snr خطتون را از طریق مودم چک کنید ب اگه از 7 پاین تر باشه این اتفاق میفتهنقل قول:
کسی از دوستان الان یک مگابیت این شرکت رو داره؟
قبلا من داشتم سرعتم شبا بین 90 تا 120 بود
بعدش اومدم 512 گرفتم سرعتم الان 20 تا 30 هست بعدش گفته شد که برای همه مشکل کاهش سرعت پیش اومده
الان کسانی که یه مگ دارند سرعت شبانه شون چقده؟ ایا کاهش داشته؟
دوستان کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوسنان کسی تایم اوت نداره؟
دوست عزیز پس باید چه جوری تمدید کنیم تا سرعت ثابت بمونه -برای منم همین موضوع پیش اومده دانلود روزانه از 400 به 70 رسیدهنقل قول:
سلام دوستانی که تعرفه نا محدود پارس آنلاین دارن میشه راهنمایی در مورد کیفیت و سرعت دانلود در 24 ساعت و مقدار تنظیم شده UP/Down Stream بفرمایند ؟
ممنون
کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه ضریب دسترسی هزینه ماهیانه ( ریال ) نوع IP TRA-128 128 Kbps 128 Kbps نامحدود 98.0% 114,000 Dynamic TRA-256
256 Kbps
256 Kbps
نامحدود
98.0%
144,000 Dynamic TRA-512 512 Kbps 256 Kbps نامحدود 98.0% 240,000 Dynamic TRA-1024 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 98.0% 454,000 Dynamic TRA-2048 2 Mbps 1 Mbps نامحدود 98.0% 888,000 Dynamic
سلام میگم کسایی که یه ماهه میگیرن براشون میزنه 25 روز؟
من اشتراک قبلیم از سرویس 5 روزه رایگان استفاده نکرم ولی ازم کم کرده میخواستم بدونم مال همه همینطوره یا نه:n23::n23::n23::n23::n23:
قدیما راحت با تورنت وصل میشدم الان وصل نمیشه. چطوریاست؟خود پارس آنلاین دست کاری می کنه؟
سلام
سرویس نامحدود 128u+شبانه رایگان داره؟
امروز وضعیت Https و SSL و این صحبتا افتضاحه!!!! :n04:
سرویس نامحدود رایگان بودنش دیگه چه صیغه ای هست؟:n13::n13::n13:نقل قول:
صیغه اش اینکه که چون اینجا ایرانه و پراید و ملت باید 17.5 میلیون بخرن .... بقیه اش رو میتونی از این جا بخونینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : امضای شما مفهوم واقعی توهم فانتزی هست !!!
اینا هم دیگه شورش رو در آوردن از دیروز تا حالا پینگ 8.8.8.8 4.2.2.4 و ... همگی روی 700 ــان !