حالا باز شد سایت
Printable View
حالا باز شد سایت
دوستان برای من توی هیچ سایتی نمی ره فقط بعضی ها که قبلا می رفتم رو اونم به سختی باز می کنه برای شما هم اینطوریه؟
اون سایت شاتل هم متاسفانه از کار افتاده امکار اصلا باز نمی شه در ضمن نگفتید بهترین زمان برای وبگردی با سرعت بالا کی هست ساعت 1به بعد که رایگانه اصلا نمی تونه هیچ سایتی رو باز کنه روز هم که فعلا اینطوره البته سرعت دانلود من60تا هست ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه سرویس من 128 6ماهه هست
نذاشتن حداقل یه روز از نصب بگذره بعد اذیت کنن
خودشون که میگن داریم نرم افزارامونو اپدیت میکنیم!!!!:27:
خدا کنه که اینطور باشهنقل قول:
مال من سرعتم یه کم بهتر شد
ولی هنوز شاتل باز نمی شه
سلام...لینک تاپیک لطفا!:20:نقل قول:
امروز شاتل مشکل پیدا کرده.
به زور وصل میشم و سایت شاتل و اشتراکم هم اصلا باز نمیشه.
چرا؟:41:
از هیلتر شکن استفاده کنید!!!
نقل قول:
در مورد اول من برنامه مربوطه را هم دانلود کردم
نصب کردم
باز هم روی 2 مرورگرم دکمه مربوطه نیامد که نیامد
شما که در امضایتان این را قرار دادید
لطفا راهنمایی کنید
مطلب دیگر که قبلا گفتم : شما میخواهید از دزد به شاه دزد شکایت کنی؟
مطلب دیگر شاتل خودش اعلام کرده (در فرم قرارداد) مشکلات مربوط به مخابرات ارتباطی به آن ندارد
راهنمایی کنید شما چطور ثابت میکنید که این موارد مربوط به مخابرات نیست و به شاتل مربوط است؟
البته اول اجازه بدید اون دوستمون که 80% را ثابت کردند بیان کنند ، 20% بقیه را ما از شما کمک میگیریم
مطلب دیگر مساله Fair Use Policy است
شاتل خودش این راه فرار را در مواردی که بگویید مشکل از شاتل است قرار داده
البته در آنجا اعلام کرده زمان دانلود را به روزهای تعطیل یا ساعتی غیر از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر) منتقل کنید چون این نوشته مربوط به گذشته است شما متناسب با زمان حال اونرا عوض کنید.
مطلب دیگر در مورد آخرین پست دومین مورد امضای شما که نوشته :
با عرض احترام
تاپیک به درخواست سازنده و بخاطر نرسیدن به اهدافش و همچنین جلوگیری از درگیری بین دوستان بسته می شود.
لطفا از زدن تاپیک جدید فعلا خود داری کنید.
من با اعتراض و شکایت مخالف نیستم
من 2 یا سه سال پیش هم مواردی را در مورد اینترنت آسیاتک و بعد پارس آنلاین مطرح کردم
ولی من راه موثر را در خویشتن داری و سرویس نگرفتن از این دزدها میدانم نه شکایت از دزد به شاه دزد.
که به دلایلی که عرض کردم عملی نیست.
شاید گروهی از مشترکان حقیقی که نیاز چندانی به اینترنت ندارند و مانند بعضی ها معتاد این موارد نشدند و کار ضروری ندارند بتوانند این اقدام را انجام دهند که آن هم نمیتوانند.
شرکتها و موسسات و خیل کثیری از مصرف کننده ها را نمیتوان بر این امر واداشت.
این موثر ترین راه است چون مستقیما درآمد شرکت را تحت تاثیر میگذارد ولی متاسفانه عملی نیست.
شما این تاپیک را ملاحظه کنید 2هزار خورده ای صفحه دارد و در هرصفحه چندین پست
چند درصد آن ارزش خواندن دارند؟و میتوان مطلبی را از آن برداشت کرد؟
شما از روی این آمار به وضعیت کاربران اینترنت پی ببر.
متاسفانه برای سرویس دهندگان هم کیفیت کاربرانشان اهمیت ندارد بلکه کمیت آنها مهم است که شکر خدا از این نظر بسیار پر بار است.
باید سطح آگاهی کاربران در هر زمینه ای افزایش یابد تا شاهد برخورد موثر با نارسایی های مختلف باشیم در هر موردی
موفق باشید
از ظهر تا الان کانکت نمیشد واسه من.
ولی الان دیگه اوکیه !
تهران-حکمت شعار
بله منم قطع بودم.الان درست شد.
یه سوال :
وقتی وارد یه سایت ف-ی-ل-ت-ر شده میشیم صفحه عدم دسترسی نمایش داده میشه.
کسی با نمایش این صفحه مشکلی نداره؟ یعنی باز میشه؟
آخه برای من باز نمیشه!
سلام دوستان
آقا من یه ماهی میشه Eco 128 داشتم حالا از دیروز رفتم اکو 2 مگ گرفتم!
حالا هر نیم ساعت چراغ اینترنت خاموش میشه ولی چراغ DSL روشنه
من که میدونم کاره خودشونه... صبح زنگ زدم گفت چیزمیز نزاشتین کنار خط تلفن نویز برداشته
خلاصه رفتم چک کردمو گفتم شاید چیزی سر راهش باشه که نبود
الانم دوباره قطع شد زنگیدم طرف یه همشهری دراومد...گفت CRM هنگ کرده چند دقیقه دیگه...
ای خدا...
به نظرتون چیکار کنم دوستان؟!
بفرمایید استفاده کنید ولی تبلیغ دروغی مثل بعضی ها نکنین که سرعتم بالاست.نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417962
آقا چرا من نمیتونم از مدیا فایر دانلود کنم؟مشکل از شاتل یا از خودم؟!؟!؟
واسه من مشکلی نداره!نقل قول:
====================
آقا تو این سایتهای فیل++تر شده که وارد میشیم اون صفحه ی عدم دسترسی برای من باز نمیشه.Error میده.
کسی چنین مشکلی نداره؟
این قضیه نقض SlA چیه؟
شاتل چیو نقض کرده؟
نقل قول:
مبارک باشه چرخش برات بچرخه.
فقط لطف کن وصل شد
downstream و upstream
یه تست سرعت هم بگذار توسایت
شبانه هم ترافیک رایگان هست یانه؟
اقا این اکو یک مگ شبانه رایگان داره؟تا کی؟میخوان شبانه رایگان رو بردارن یا نه؟
انگار رست شده خدارو شکر
راستی دیگه ترافیک مجانی و از این جور چیزا نمی دن تا مال من وصل شد همه این ترافیکا و... از بین رفتن
سرعت دانلود شبانه eco 128 چجوریه ؟
ممنون عزیزنقل قول:
مثل اینکه مرکز ما مشکل داشته!
Status:Up Downstream Rate:2270 kbps Upstream Rate:283 kbps
سرعت دانلود هم روزانه و شبانه 240 هست.البته شبانه رو بعضی سرورهارو قفل میکنن و محدودیت میزارن نشه دان کرد
نامردا شبانه هم گفتن تا اخر تابستون رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلام...!نقل قول:
میگم شما با همین دانلود منیجرای معمولی کار میکنید یا برنامه ای که موقع دانلود بطور خودکار لینک جدید میگیره؟! ( یه چیزی مثل رپید پلاز برای رپید شیر)
چون من لینکایی که از قبل آماده میکنم تقریبا بعد از ده دقیقه expire میشه و باید دوباره لینک بگیرم و جایگزین کنم!:41:
قبلا اینجوری نبود ولی تازیگیا لینکای مدیافایر زود غیرفعال میشن! بدیش همینه...
دوستان کسی به این مشکل برخورده یا فقط من..؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......:mellow:نقل قول:
نقل قول:
مورد اول مشکل از سیستم عامل شماست خیلیها توانستند تست بگیرند .
مورد دوم تنظیم مقررات نهاد جدا از مخابرات هست همون مخابرات رو به بازگرداندن 2000 تومان ها وادار کرده. در ثانی اگر هه با مخابرات دستش تو یک کاسه باشه که چه بهتر به قول شما همون شاه دزدی که میگی کلی با شرکتها پپ سر جنگ داره بنابراین منتظره ازشون آتو بگیره و سرشون خراب بشه.
مورد سوم شما یکم اگر بیشتر فکر میکردی میفهمیدی که وقتی شما موضوع رو مطرح میکنی و شاتل زیر اون میزنه کاری نداره واسه بازرسی از مخابرات استعلام بگیره. حالا فهمیدی 80% از کجا پیدا میشه؟
مورد چهارم درمورد پست دوم تو امضاء من متاشفانه افراد جیره خور نظم تاپیک رو بهم زدن و زننده تاپیک که دوست نداشت بیشتر از این وضع وخیم بشه درخواست بستن تاپیک کرد درثانی اگر شما نتایج همون نظرسنجی رو ببینی میفهمی کاربرا زیاد دلخوشی از شاتل ندارند.
مورد Fair Use Policy هم ربطی به سرویسهای محدود نداره. و فقط شامل حال سرویسهای نامحدود مثل آرت هوم و 7 و 8 میشه.
گفتم که طرح شکایت راهکارهای خودش رو داره اون مورد اول کوچکترین و ساده ترین راهکار بود . خود من هم دیگه از این شرکت آشغالی سرویس نمیگیرم. و چند روزی هست از دست قصه گویی پشتیبانی راحت شدم.
سطح آگاهی کاربران رو چجوری ببریم بالا وقتی طرف از پشت کوه اومده یک شب سرعتش بره بالا تا 10 شب تعریف و تمجید الکی می کنه و تو ک..ش عروسی میگره چطور انتظار دارید سطح آگاهی بقیه بره بالا؟
در هر صورت بهتر بود جدا حدا بحث بشه تا کاربر بتونه کل موضوع رو بخوانه و خسته نشه.
آره واسه منم زود Expire میشه و Referrer جدید هم که میدی resume نمیشه:41:نقل قول:
این نکته ای که رو قرمز کردم خیلی خوبه گفتید متاسفانه نمی دونم چرا بعضی ها حقیقت رو نمی گن. شما به این آبباریکه ای که تو امضاء من هست در این مورد مراجعه کنید شاید جواب داد در صورت جواب دادن متوجه خواهید شد که از عمد این کار رو می کنند.نقل قول:
دوستان که نگفتن سرعت ART 5 چنده
ولی الان رو 1 مگ سابق بسته شده!!!
اقا اکو یک مگ شبانه رایگان داره یا نه؟
تا اخر تابستون فقط!!!!:41:نقل قول:
بله Eco1MB & Eco 2MB تا آخر تابستون رایگانهنقل قول:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
بستگی به مرکزتون دارهنقل قول:
واسه من 60 بود
نقل قول:
وااااااااااااای... مرسی دوست عزیز که اسپید تست گذاشتی !! البته دوستان دیروز به من گفتن ولی باورم نشد!!
شاتل همه سرعتها رو آپلود رو روی 256 می بنده!! خب با این حساب پینگ هم بالاست دیگه!
الان پینگ شما خیلی بالاست نسبت سرعت سرویسی که گرفتین!
ای بابا ... ازدست شاتل! البته فکر کنم قانون مخابرات ایران باشه!:18:
پس من دیگه نمی رم سراغ 1 مگ!! چون فقط و فقط پینگ برام مهمه و ماهی 1 گیگ هم دانلود ندارم !!!
اره پینگ نسبتا بالاست.چه میشه کرد.فعلا باید باهمین بسازیمنقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
من هم چون دانلود زیاد دارم گرفتم
دیشب 5GB
امشب هم بار رو میبندم واسه 9 10GB :27:
عجیب نیست با اکو512 ؟؟؟؟؟؟؟؟
تو شاتل کارهای عجیب زیاد رخ میده....نقل قول:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
فکر کنم شاتل تو اهران سرویس 1 مگ رو نداره....البته از نوع اکو....نقل قول:
سلام!نقل قول:
آقا من فقط تو پرانتز یه چیزی رو بگم!
(اونم اینه که زیاد جو نگیردتون!:31:)
این که شما 5 گیگ دانلود داشتی یه چیز طبیعیعه! چون برای منم چند روز اول یه بار 5 گیگ دانلود شد! 5200 مگ!!!
ولی از اون به بعد تا چند روز 3.5 یا 4 گیگ بعد روی 1.5 و 2 گیگ اومد!
واگه شانس داشته باشی شاید بعد یه ماه بتونی شبی 2 گیگ یا فوق فوقش 3گیگ دانلود کنی!
و کاملا شانسیه!
خلاصه وظیفه من این بود که بگم ملت فکر نکنن چه آش دهن سوزیه این eco 2meg!!!:46:
موفق باشی.
راستش من 1ماهی میشه Eco128 داشتم وشبی 1.7GB دان میکردم و چون از سرویس دهی راضی بودم گفتم آزمایشی 1ماهی Eco2 MB بگیرم ببینم مثل Eco 128 ثابت میمونه یا نه.نقل قول:
باید دید چه میشود
این تست منه!نقل قول:
ولی موندم چرا با شما اختلاف داره اینقدر؟؟؟؟
نقل قول:هااااااااا! همین بیده که میگی. دستشون درد نکنه. خدا کنه برای مبعث هم بازم 1 گیگ هدیه بدن.:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
الان شما هم Eco 2MB دارین؟؟ چون این سرعت واسه Eco 1MB هست.
اینم تست الان
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
سلام دوستان
سرعت سرویس شبانه ی Free شاتل 128 چجوریه؟
با تشکر مهران...