سلام من یه پخش تصویری میخوام برای مینی بوس که تصویری باشه گیرنده دیجیتال داشته باشه خروجی مانیتور و دوربین عقب و رادیو تمام موج های sw داشته باشه ایا چیزی هست که بهم پیشنهاد بدید ممنون
سلام من یه پخش تصویری میخوام برای مینی بوس که تصویری باشه گیرنده دیجیتال داشته باشه خروجی مانیتور و دوربین عقب و رادیو تمام موج های sw داشته باشه ایا چیزی هست که بهم پیشنهاد بدید ممنون
سلامنقل قول:
من خیلی مدلهاش رو نمیدونم ولی بالاترین مدلش 956mc هست که من خودم داشتم.دارای هارد داخلی هست که 6 عدد cd آدیو رو با همان کیفیت میتونه در خودش ذخیره و پخش کنه.اگر تمیزش گیرتون آمد حتما تهیه کنید.
چرا توی مدل های جدید پخش خودرو هیچکدوم امواج رادیویی کامل ندارند مثل SW هر مدل جدیدی رو نگاه میکنم این موج رو ندارند اخه برای گرفتن رادیو فر... لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید :n03: راستی میخوام تصویری باشه
پخش های جدید هم هستن که موج SW هستنقل قول:
بهترین پخش هایی که موج SW داشتن و دارن از برند سونی هستن
کیفیت رادیوهای سونی عالیه
اما اینکه تصویری هم باشه موردی پیدا نکردم.
یک جفت باند کنوود 7100 قیمت حدود 470 هزار تومننقل قول:
آمپلی فایر هم اگر بعدا نیاز به ساب ووفر داری یه 4 کانال بردار که هزینه بیشتر میشه
اگر نه که با یک امپلی فایر 2 کانال مدل کنوود 527 شروع کنید قیمتش حدود 200 هزار تومن هست.
هزینه پک سیم و اجرت نصب هم هست
فکر کنم حدود 800 هزار تومن بشه چون هم باند هم امپ از نوع درجه یک هستن
اگر دقیق بخوای رو 600 هزار تومن تنظیم کنید باید باند های ارزون قیمت تر انتخاب کنید
پخش های پایونیر اتفاقا صدای تیز بیشتری دارن کیفیتشون به نظر من مثل تلوزیون های ال ای دی میمیونه یه کم زیاد از حد صدای زیر و به اصطلاح تریبل داره ولی خوب بعضی های میپسندن تو ایران بیشتر صدای پایونیرو میپسندن ضمن اینکه پخش های خیلی باکیفیت تری هم دارن حالا من بخاطر کمبود بودجه اینو دارم انتخاب میکنم وگرنه شاید گرون ترین پخش تو بازار کنوود به زحمت به 800تومن برسه ولی پایونیر هم تنوع مدل هاش خیلی خیلی بیشتر هم قیمتهاش .پخش های کنوود به نسبت هم رنج خودش خیلی خیلی ارزون هستن شما پخش x400کنوود با 3850پایونیر مقایسه کنید سه خروجی داره 4ولت درصورتی که پایونیر تو این رنجقیمت دوتاخروج دو ولت rcaداره فقط.نقل قول:
حمید آقاشما 1260اینفینیتی روبه w311پایونیر ترجیح میدین ؟اگه نه من تا رنج 250چه سابی میتونم بگیرم صدای مطلوبی داشته باشه وهمچنین پخش 2950
سلام...نقل قول:
حمید اقا این پخش را داشتید یعنی الان ندارید این پخش را؟؟؟الان پس چی دارید؟؟
این پخش نسبت به پخشهای الپاین سری قدیم مثل سری 98 در چه سطحی هست؟؟
اگر این پخش اگر مشکل فنی یا قطعه اش معیوب شود لوازم یدکی اش گیر می اید؟؟
تشکر.....
اره دیگه منظورم همین بود کنوود کیفیت صداش از پایونیر بهتره و تیز نیست مخصوصا روی میدرنج و سوپر تویتر پخش پایونیر بزاری دیگه واویلاست یا حتی رو خیلی از باند ها ولومو که زیاد میکنی صدا تیزو تیزتر میشه و رو ولوم های بالا صدا کیفیتشو از دست میده ولی کنوود حداقل این مشکلو نداره پخش کنوود امکاناتش هم نسبت به قیمتش خوبه ولی انگار خروجیاش قدرت ندارن ضبط 2ولتی سونی از ضبط من که 4ولتیه قدرتش بیشتر بود تازه گینو برای اون پخش هنوز جاداشت تا نصف باز کنمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی چجوری میشه مقایسه کرد تو این سایت واینکه دیگر تست ها دقیقا تست چیو انجام میدن به نظر جالب میاد.
حمید آقا منظور از حساسیت باندچیه ؟مثلا تفاوت دوباند هم توان ولی یکی با92 دسیبل ویکی با89دسیبل چه فرقی میتونه با هم داشته باشن .
واینکه از روی بازه فرکانسی میشه فهمید که صدای چه باندی بم تر یا تیزتره یاکدوم با کیفیت تره مثلا بازه فرکانسی ساب1260 از 23hzشروع میشه تا400hzولی سابW311s از20hz هست تا125hz طبیعتا صدای 1260باید یه کم کیفیتی تر و وبیس ملایم تری نسبت به w311داشته باشه ولی اینکه از کجا میشه فهمید ویبره کدوم بیشتر میشه رو نمیدونم
سلام
من اومدم پخش 300 کنوودمو آپدیت کنم
دقیقا درست انجام دادم
فلشو فت32 فرمت کردم
خود فایل به نام te1512k.krm رو داخل همون روت فلش ریختم وقتی خوالستم آپدیت کنم رو No File میمونه هر کاری هم میکنم نمیره اصلا !!!
نه اسمی تغییر دادم نه چیز دیگه ای تو فلش هست . به جلو هم زدم
سلام دوستان یه پخش تصویری از اینایی که مانیتور از روی پخش بیرون میاد میخوام بخرم جنس عالی باشه و تلویزیون دیجیتال داشته باشه قیمت مهم نیست ممنون میشم کمکم کنید
سلامنقل قول:
هیچ کدوم جالب نیستن.1260 که فقط ویبره میزنه.پایونرهم خشکه.تو صداهائی که من شنیدم و رنج قیمت پائین M12 واقعا فوق العاده هست.حدود 260-70 فکر کنم تو این بار جدید قیمت بخوره.
سلامنقل قول:
بله فروختمش.الان P99 دارم.
به نظر من صداخی خیلی خوبی داره از 9887 هم بهتره.الپاین کلا صدای یخی داره و اصلا با سلیقه من جور نیست.
بله تعمیراتش انجام میشه.
سلام.نقل قول:
حساسیت ورودی 1 وات و میزان صدائی که تولید میکنه هست.در شرایط آزمایشگاهی.پس اسپیکری که میزان db بالاتری داره صدای بیشتری تولید میکنه.
اکثر پاسخهای فرکانسی که کارخانه ها مینویسند غیر واقعی عست.نه نمیشه از اون نتیجه خاصی گرفت. فقط با گوش دادن و تست کردن هست که میتونیم به کیفیت دقت و قدرت واقعی یک درایور پی برد.البته از پارامترهای یک درایور هم میشه به دقت و دمپینگ و... پی ببریم.
خلاصه تجربیات عملی خیلی موثر تر از تئوری و روی کاغذ هست.
سلامنقل قول:
بهترین مدل موجود ایندش پایونیر مدل X7850TV هست.حدود 1650 اگر مایل هستین بفرمائید براتون تهیه کنم.ضمنا TV دیجیتال رو باید جدا بگیرید که فکر کنم جنس مرغوبش بالای 500 باشه.باید براتون سوال کنم.
شرمنده اینجا میپرسم برای دوستان تهیه جی پی اس ماشین صرفا مدل جدیدای مارشال مقدوره؟چون اینجا گیر نمیاد
نقل قول:
حمید آقا چجوری برند گلیدن خیلی تو بازار سخت پیدا مشه اصلا نیست.از این قیمت پایین تر گزینه ای نداری وضع بودجه خرابه :n37:این ساب 10اینچه یا12 با باکسش چقدر آب میخوره؟
سلام دوستان
یه راهنمایی عجله ای میخواستم بگیرم.
قصد دارم باند JBL GT7-96E رو بگیرم.
برای پراید نیاز دارم. دسنگاه پخش هم Pioneer هست پدرم 2 سال پیش خریده بود ازش گرفتم. مدل دقیقشو نمیدونم چیه.
قصد نصب آمپلی و ... هم ندارم.
به نظرتون توی همین رنج قیمت باند JBL GT7-96E خوبه؟ یا گزینه ی بهتری هم هست؟
پیشاپیش سپاس
سلام یه راهنمایی ار دوستان میخواستم ممنون میشم جواب بدین.
من در نظر دارم یه کواک کاپا 11 برای عقب تاقچه پراید(صبا) و یک کامپوننت audio system MX 130 plus برای جلو در نظر بگیرم. به نظرتون ترکیب این دوتا خوب از آب در میاد؟لازم به ذکره که سـاب ووفر و آمپلی فایر مونو هم دارم و این دوتارو به آمپلی فایر 4 کانال وصل میکنم.ممنون
Sent from my Optimus G using Tapatalk
سلام حمید خان گل
بار جدید گلیدن و ماسکونی رسید ؟
منتظر خبر شما هستم
درباره رنج سیستم پیشنهادیتون ... :n20:
دوستان بین کنوود 8019 یا 7056 تو همین رده ها چه بسا بهتر پایونیر داره مدلی ؟!
فرقشون در چیه این دو برند ؟!
جدا از سلیقه ایی بودن ، کدومو بهترن و پیشنهاد میکنین ؟
- - - Updated - - -
دوستان بین کنوود 8019 یا 7056 تو همین رده ها چه بسا بهتر پایونیر داره مدلی ؟!
فرقشون در چیه این دو برند ؟!
جدا از سلیقه ایی بودن ، کدومو بهترن و پیشنهاد میکنین ؟
سلام..حمید اقا سه تا سوال دارم در مورد پخش کلاریون که داشتید؟؟
1-چون این پخشها usb ندارد..ایا خرید پخشهایی که usb ندارند الان توجیه خرید دارند چون ما با cd اورجینال دسترسی نداریم واکثرا از فایلهای 320 دانلودی استفاده می کنیم؟؟؟...
2-یک پخشی مثل کلاریون شما تا چه قیمتی ارزش خرید دارد در صورتی سالم باشد البته نو نیستند واستوک هستند؟؟
3-به غیر مبحث 4 استیج پایونرp99 خیلی از نظر صدایی با این کلاریون که داشتید اختلاف کیفیت صدا دارد یا بیشتر از نظر امکانات است که شما کلاریون را فروختید؟؟
8019 و 7056 کنوود از نظر تنظیمات و کیفیت خروجی صدا شبیه به هم هستننقل قول:
یکی از تفاوت هایی که دارن اینکه مدل 7056 دارای دو درگاه usb از عقب و جلوی دستگاه هست
همچنین مدل 7056 قابلیت ساپورت مستقیم گوشی از طریق USB برای iphone و ipod
مدل 7056 دارای تکنولوژی protect هست یعنی
اگر ماشین شما در سیم کشی دچار مشکل باشد، و یا در اتصال سیمها به رادیوپخش دچار اشتباه شوید، رادیوپخش پیغام "Protect" بمعنای "قفل"را برای مدت کوتاهی نمایش می دهد
و برخلاف رادیوپخشهای پایونیر به آمپلی فایر داخل آن صدمه وارد نمی شود.
پخش هم رده این دو مدل
پایونر مدل 80prs هست که اونم پخش قدرتمندی هست
اگر قصد خرید امپلی فایر ندارین همین باند جوابگوی شما هستنقل قول:
اگر قصد خرید و نصب امپلی فایر دارین باید باند بهتر و با کیفیت تر بردارین
البته jbl همیشه باندهای با کیفیتی داشته
سلام برای درب جلو پراید یکی کامپوننت بسته بود نمیدونم خوب میشه واسش یا باند ده سانتی جا فابریکیش ببندم؟
سلام بله نمایندگی کمی داره شما چی لازم دارید بفرمائید من براتون تهیه میکنم. ساب m12 از اسمش مشخصه که 12 اینچ هست قیمت جدیدش هم 254 تومن هست.واقعا عالیه این ساب.سایز 10ش هم 221 تومن هست.باکسش هم سایز 12 میشه 140 و سایز 10 هم 110 تومن هر دو سیلدنقل قول:سلام جلو کامپوننت اسلیم میتونید نصب کنید. تو خصوصی هم عرض کردم. هم rs165slim هم m165slim. تضمینی بهتون صدای با کیفیت تحویل میدم.البته آمپتون هم خیلی مهمه اگر پایونیر یا کن وود دارید توصیه به خرید این برند نمیکنم مگر آمپ رو هم تعویض نمائید.نقل قول:سلام علی جان. بله تازه رسیده و تقریبا کامل هم هست. چیا میخوای ؟نقل قول:سلام 1-خب مسلما خیلی توجیه نداره ولی مشتریه خودش رو هم داره. 2-دستگاه من 1 ارزش داشت ولی من کمی کمتر فروختم.خیلی دنبال سود نیستم. 3-بله خیلی تفاوت داره DAC پی 99 خیلی عالیه.کلا جنس صداشون متفاوته.حتی روی فلش هم کیفیت صدای بسیار بالائی داره. این پخش اگر DC بشه قیمتش میره بالای 5 میلیون.نقل قول:سلام اگر سریه قدیم هست کامپوننت 16 اسلیم بدون استفاده از رینگ قابل نصب هست.نقل قول:
والا حمید جان من اطاعت امر میکنم هرچی شما بگیو :n33:نقل قول:
فقط ماشین رو ۲میلیون اگه بشه جمع کرد خیلی خوب میشه
نظر شما چه کانفیگ هست ؟؟
سلام دوستان JBL GX963E این باند چطوره ؟
ایننقل قول:
باند نسبت به قیمتش کیفیت مناسبی داره
با آمپلی فایر صدای شفاف با بیس مناسب رو تحویل میده
شفافیت صدا در این باند خوبه
سلام من قبلا داشتم هم با امپ و هم بدون امپ میشه استفاده کرد. .کیفیت خوبی داره .و البته قیمت مناسبی هم داره فکر کنم حدود 220 باشه . :n40:نقل قول:
دوستان توی مبحث سیستم ماشین برند سونی چجوریاس؟
سلام دوستان:n29:
اول از همه چیز بگم که من از سیستم های صوتی هیچی نمیدونم
روی ماشین من یک جفت باند خربزه ای 6975 پایونیر V2 نصب شده بود و پخش هم فابریک 206 مدل 94 هست.:n19:
تو یکی از تاپیک هادیدم که دوست عزیزی به همین پخش فابریک آمپ وصل کرده و ساب گذاشته که واسم جالب بود
میخواستم راهنمایی بگیرم ازتون که چه ساب و آمپی استفاده کنم که صدای شفافی داشته باشم..بیس نرم مد نظرم هست نه ویبره و لرزش..پخش رو نمیخوام تغییر بدم ...ممنون میشم که راهنماییم کنید:n40:
درمقایسه با باند 6965v3و e69x گدوم بهتره؟نقل قول:
برند سونی زیاد پیشنهاد نمیشهنقل قول:
برای پخش برند پایونر و کنوود
برای باند هلیکس JBL کدنز پایونر کنوود
بعد از اینا سونی
البته سونی جدیدا پخش های بسیار قدرتمندی زده
که یک مدلش RSX GS9 هست که قیمت بالای 3 میلیون تومان داره
یک مدل دیگه هم زده MEX-XB100BT هست که خروجی های قوی داره
سلام دوستان کواکسیال jbl t595 چجور صدایی داره؟
باند هاش بیشترشون خوبن باند بی کیفیت ندیدم ازش و از نظر کیفیت صدا خوب و از نظر قدرت و پرتاب عالی هستن مثلا باندی مثل xb690 از نظر کیفتی تقریبا در حد هلیکس ولی از نظر قدرت و پرتاب خیلی بیشترنقل قول:
خودم 6950 دارم قیمتش در حد 250 تومنه با پایونیر 6975v2 که قیمتش دو برابر 6950 هست مقایسه کردیم یه سرو گردن کیفیتش و صداش از v2 بالاتر بود
یا مثلا ساب 121lt از 1260 اینفینیتی قدرتی تر ولی 1260 کیفیتی تره البته از ساب هاش ساب 121lt خوبه بقیه مدل هاش که باکسشون شرکتی نیست خیلی جالب نبودن
پخش و امپ هاش که همه تایلندی و درجه یک پخش 2ولتی معمولیش از پخش خودم که 300u کنوود چهار ولتیه قدرتش بیشتر بود
باند و و ساب هاش هم ویتنام و چینی دارن که ویتنام ها بیس قویتر دارن
عالیه بهترین باند جی بی ال قدرتش هم خیلی بالاست بوبین خیلی قوی دارهنقل قول:
سلام از لحاظ کیفیت صدا چی؟ شفافیت؟یکی داره نو 600 میگه ارزش خرید داره؟نقل قول:
یه 696 jbl هم هست اون چطوریه؟
[QUOTE=mahdiplayer;8936617]سلام از لحاظ کیفیت صدا چی؟ شفافیت؟یکی داره نو 600 میگه ارزش خرید داره؟
یه 696 jbl هم هست اون چطوریه؟
دوست عزیز اصلا ارزش خرید نداره این باند شما اگر امپلی داری که میتونه 595 رو کامل پر کنه و تا این مبلغ میخوای هزینه کنی بهتره mtx t8693و یا alpine spr-69
بخری
واسه اینکه قدرت و کیفیت رو در کنار هم داره
هم کیفیت قابل قبول داره و هم قدرت قیمتش هم دورو ور همون 550-600 تومنه توقف تولید هم که هستن کم گیر میاننقل قول:
696 هم خوبه ولی قدرتش از 595 پایینتره
راجع به کیفیت چی؟ 696 منطقی تره قیمتش باز نسبت به 595 .کیفیت 696 نسبت به کاپا کمتره یا نه؟ اگه خوبه همینو بردارمنقل قول: