اینی که دوستمون hamidreza2010 گذاشتنو ست کردمنقل قول:
یکسری سایتا بازم بالا نمیاد و این ارور رو میده در کل کمتر شده
البته با ازونا شکن میرم مشکل نداره
Printable View
اینی که دوستمون hamidreza2010 گذاشتنو ست کردمنقل قول:
یکسری سایتا بازم بالا نمیاد و این ارور رو میده در کل کمتر شده
البته با ازونا شکن میرم مشکل نداره
پارس آنلاین که فکر کنم شبانه رو نیم بها کرده ، اولین شرکت بود ترسید :n02:نقل قول:
من میخوام از اندیشه برم مخابرات ، شما هم بیا
سلامنقل قول:
این همون dns اختصاصی هست که مخابرات قبلا بهم داده بود
فقط شما حتما زنگ بنزنید پشتیبانی ، براتون درست میکنن
بله، رایگانه رایگاننقل قول:
جالبه یه نکته دو خط از مخابرات داریم یکی طرح زمستانه هستش 2048 5 گیگ
یکی هم 1 ساله 5 گیگ 2048 که رنج ایپی های دو سرویس فرق داره کلا هر چقدر هم مودم خاموش روشن کنی اون رنج ها هم خوانی نداره .
و نکته مهم پینگ تایم بسیار عالی خطی که طرح زمستونه هست داره روی ایپی های خارج ایران اکثرا بین 103 تا 100 هست واقعا لذت بخشه
ولی اون خط همیشه 178 تا 170 همین رنج تا گاهی 190 هست . برای خودم عجیبه چرا فرق داره !
سرعت جفتشون هم 230 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من میخوام از اینترنت اندیشه کوچ کنم به آشنای اول چند تا سوال دارم اگه کسی جواب بده ممنون میشم.
1. چند روز کار طول می کشه تا خط اندیشه جمع آوری بشه آیا وقتی مثلا درخواست جمع آوری رو شنبه بدم همون شنبه + زمان جمع آوری کامل خط، بدون اینترنتم یا اینکه مثلا شنبه دادم فعلا اینترنت رو دارم (هنوز وقتم تموم نشده زودتر از موئد قصد جمع آوری دارم) بعد مثلا بعد 2 روز یک دفعه نتم قطع میشه؟
2.چقدر طول میکشه تا آشنای اول راه اندازی بشه؟ (پیش شماره 727 سابق 33 77 جدید)
3.آیا من آشنای اول 2 مگابایت بگیریم سرعت دانلود شبا هم 200 تا 230 است؟ (من شنیدم در روز سرویس 2 مگابایت سرعت 230 می باشد)
نتیجه گیری من برای اینکه چرا میخوام برم رو آشنای اول این بوده (واسه کسایی که می خوان کوچ کنن و شبا نیاز به دانلود دارن)
1.قیمت اندیشه 1024 10 گیگ 42 تومنه و طبق تحقیقاتی که کردم سرعت در شب واقعی میشه یعنی میشه 128 تا 140 کیلو بایت در ثانیه (از خودشون پرسیدم گفتن Real میشه)
2.قیمت آشنای اول 2024 5 گیگ 22 تومنه و سرعت در شب هم 200 تا 230 (به فرض اینکه درست باشه)
نتیجه گیری: (هر دو از ساعت 1 تا 7 رایگان هستند)
1. با اندیشه میشه به صورت ماکسیمم 2.76 گیکا بایت دانلود کرد.
2. یا آشنای اول میشه به صورت ماکسیمم 4.43 گیگا بایت دانلود کرد.
یعنی در طول ماه بخواهیم حساب بکنیم 50 گیگا بایت بیشتر میشه با آشنای اول دانلود کرد.
دوست عزیز جمع آوری بستگی به شرکتش داره ، یعنی اندیشه اگه بخواد صبح جمع آوری میزنه شما هم همون موقع میتونید مخابرات ثبت نام کنید و بعد 1ساعت اینترنت داشته باشیدنقل قول:
جمع آوری هم اونا لیست میدن مخابرات و مخابرات کلا خط تلفن رو برای adsl قطع میکنه و شما نتی ندارید و باید صبر کنید شرکت بعدی فعالش کنه
شما هر سرویسی که میگیرد تقسیم بر 8 کنید سرعت واقعی رو میبینید ، 1024 تقسیم 8 میشه 128 (سرعت بین 100 تا 120 نوسان داره)، و 2048 تقسیم 8 میشه 256 (سرعت بین 200 تا 240 نوسان داره)
بستگی به سرور هم داره ، بعضی از سرورهای ایرانی کامل بازه سرعتش و بعضی ها نصف
الآن 2020 زنگ زدم و گفت سرویس های 1مگ 5 گیگ ، 1ساله رایگان دارن و مودم میدن و اگه مودم نخواید ، 24گیگ حجم اضافه جاش ، نپرسیدم 2مگ هم رایگان داره یا نه
دیشب اندیشه 2گیگ حجم داشتم ، کلا امروز استفاده زیاد نکردم 300مگ کم شده احساس میکنم اینا هم دوبل حجم کم میکنن
متوجه منظورتون نشدم یعنی باید من پول یک سال رو باید بدم تا شبا رایگان داشته باشم؟!
دوستان اندیشه ترفندی وجود نداره توی شبانه رایگان 1 مگ با همون سرعت روز 300 بشه دانلود کرد ؟
سلامنقل قول:
یعضی چیزا رو که دوست خوبمون بالا توضیح دادن ، فقط چند تا چیزم من بگم:
توی مخابرات هم شب سرعت واقی میشه ، البته از ساعت 1 تا 4 صبح ، بقیش عادی و خوبه
نتیجه اینکه سرعت 230 نیست و 3 ساعت اخر بازه رایگان خوب میشه که اونم نوسان داره
برای جمع آوری هم بستگی به هر دو شرکت داره و زمان دقیق رو باید از خودشون بپرسید
سلامنقل قول:
سرویس های بالای 1مگ 5 گیگ ، مودم رایگان داره
نه ، پولش هر دو ماه میاد روی فیش تلفننقل قول:
من 1 ماه پیش از اشنای اول به اندیشه اومدم کلا 4 روز بیشتر طول نکشید هم جمع اوری و رانژهنقل قول:
هر روز زنگ بزنید پیگیری کنید زود تر جابه جا میشه
یه سوال کسی میدونه مخابرات تو یکساله حجم به ماه بعد انتقال پیدا میکنه یا نه ؟
آره کمپین های یک ساله یا کلا 3 ماهه ، حجم به ماه بعد منتقل میشه ولی بعد از مدت قرار داد ( 3 ماهه یا 1 ساله ) اگه مصرف نکنید میسوزهنقل قول:
نقل قول:
والا من موندم با این حساب دقیق :)
من از هر 2 شرکت اینترنت دارم هم اندیشه هم آشنای اول خونه آشنای اول دارم محل کارم اندیشه
هر دوتا رو 512 دارم این چیزی که من دارم می بینم من بعضی شبا با اندیشهبین 2.5 تا 3.5 گیگ هم دانلود می کنم اونم البته بستگی به شبش داره
ولی با آشنای اول خودشو بکشه بین 1 تا 1.5 گیگ البته تو لیست آشنای اولم بالای 512 نیست نمی دونم سرعت اونا چنده
من الان فهمیدم که آشنای اول تا یک ساله نگیری شبانه رایگان نیست، به خشکی شانس، آخه چرا باید واسه این اینترنت آشغالی این همه پول بدیم!!!
هزينه نگهداري پورت چقدر گرون شده
محدود روزي 250 - نامحدود 100تومان
يه ماه نگيري ميوفته 7500
128 دو گيگ هست 9600 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3 ماه پیش که 1 مگ داشتم یه سی ثانیه مونده بود به ساعت یک دانلود رو شروع میکردم ، تا صبح با همون سرعت تشویقی که بین 280 تا 300 بود میرفت، والا الان رو دیگه خبر ندارم. یکی دو بار هم بعد از ساعت 4 صبح سرعت میومد رو 120نقل قول:
نه دیگه از این خبرها نیست 3.5 تازه سرعت از 50 میشه 200نقل قول:
واسه از 1 تا 7 ثابت 130 هستنقل قول:
خط 6
دوستان اندیشه ای که سرعت تشویقی براتون پریده هر چند وقت یک بار مودم رو خاموش روشن کنید خدا رو چی دیدید شاید سرعت دوباره مثل قبل شد. من ماه پیش 256 16 گیگ رو گرفتم بعد از 25 گیگ دانلود که سرعتم ثابت رو 122 بود سرعتم اومد رو 37 بعد از سه روز برق خونمون رفت و طبیعتا مودم هم خاموش شد، بعد که برق اومد دیدم دوباره سرعتم شده 122! خلاصه اگه اشتباه نکنم تا 5 ، 6 گیگ دوباره با این سرعت دانلود کردم که بعد دوباره شد 37 ! اخرش ما سر از کار این اندیشه در نیاوردیم.نقل قول:
راستی اگه 256 16 گیگ دارید حتما دانلودها رو بزارید واسه 1 شب به بعد ، اینجوری بیشتر از اون 16 گیگی که بهتون میدن میتونید دانلود کنید.
چه موقع هایی روشن و خاموش کنیم ؟نقل قول:
نام کاربریتون با pro شروع میشه یا rod ? چون من تازه اومدم اندیشه بهم ی پورت دیگه از اندیشه دادن pro ک سرور ش توی میانه (سبز ) هست واسه همین فک نکنم از این شانسا پیدا کنم
256 نا محدود توی ساعت رایگان از اون حجم 16 گیگ کم نمیکنه ؟ سرعتش چند هست توی ساعت رایگان ؟
دیشب دقیقا همین کار رو کردم تا 1 و 10 دقیقه خوب بود روش 300 بود بعدش ی دفعه بدون اینکه قطع بشه سرعت رو 130 با چشم خودم دیدم :n21:نقل قول:
نام کاربری من هم با p شروع میشه ، من و یکی دیگه از دوستام که اون هم 256 16 گیگ داره اکثر دانلود هامون رو بعد ساعت 1 انجام دادیم و کلا تا دور و بر 25 گیگ که دانلود کردیم سرعتمون رو 122 بود اما بعد از اون اومد رو 37 . این ماه هم دقیقا برای من همین اتفاق افتاد. برای همینه که میگم بعد ساعت 1 دانلود کنیم بهترهنقل قول:
سپاسنقل قول:
من منظورم این بود ساعت چند کانکت بشیم بهتره ؟
سلام. دوستان من یه سوال داشتم. من قبلا مشترک شاتل بودم و چند روزیه که جمعش کردم و از مخابرات خدمات میگیرم. دلیلم هم پینگ خوب بود. چون یکی از فامیلامون مخابرات 1 مگ مرکز 5 داره و پینگش به سرور های خارجی خیلی پایین و ثابته، حدود 100.. یه نکته ای در مورد snr هست. من وقتی شاتل داشتم snr downstream روی 30 بود. ولی الان که که مخابرات گرفتم اومده روی 12-13 . سوالم اینه که مگه نویز خط من ربطی به شرکتی که ازش خدمات میگیرم داره؟ اگه خطمون نویز داره پس چرا شاتل داشتم خوب بود؟ و سوال دیگه اینکه چرا من اینقدر پینگم بالاست پس؟ مخصوصا از ساعت 10 شب به بعد از خود شاتل هم بدتر میشه. من تنها دلیلی که اومدم مخابرات این بود که فکر میکردم پینگش خوبه. پهنای باندم 256 هست. مرکز 7 .. ممکنه این تعرفه ای که من دارم اینطوری باشه پینگش؟ و یعنی ممکنه با ارتقا به 1 مگ مشکل حل شه؟ اگه نه ، اگه کسی پیشنهادی داره که چجوری پینگ مطلوب داشته باشم واقعا ممنون میشم.
بر پدر اندیشه لعنت که تا 4 صبح سرعت داغونه
از سرورهای دانلودها ، آسان دانلود و ... اصلا نمیشه دانلود کرد و 1مگ زیر 10 ه سرعتش و ساعت 4 برمگیرده به 100
من چند روز دیگه میرم واسه مخابرات ، فقط مشکل دارم چون مستاجر هستیم باید مطمئن شم تا 1 سال اینجاییم یا نه ، 3 4 ماه قرارداد مونده :n31:
نقل قول:
مخابرات ماهانه شبانه نداره خودم زنگ زدم پرسیدم
شما برو این سایت ببین اطلاعات ایپی رو چه isp هستی
چون اگه رو لیزر باشی سرعت پایینره
مخابرات برای سرعت 1مگ و 2مگ ماهانه شبانه ندارهنقل قول:
512 و پایین تر ماهانه هم شبانه داره
با 512 شبا 1.5 گیگ دانلود می شه
سلامنقل قول:
مگه میشه؟ :n04:
معمولا برای سرعت های بالا این آپشن ها رو میذارن :n02:
هرچند روانی ها اینکارو کردن که ملت زیاد دانلود نکنه
آخه یکی نیست بگه ، احمق ها شما که سرعت همه سرویس ها رو کم کردید توی شب و کف سرعت هست ، دیگه چرا بازه رایگانو برداشتین؟
سلامنقل قول:
من متوجه نشدم
الان مشکل کجاست؟
شما واسه چی تعجب کردید؟ :n02:
نقل قول:
Organization: Laser Broadband Services for North of Iran ISP: Laser Company Ltd
کاری نمیشه کرد ؟
کی گفته سرعت پایین ماهانه رایگان داره ؟نقل قول:
اتفاقا سرعت پایین کلا نداره حتی یکساله هاش ، فقط بالای 1 مگ زنگ بزنید 2020 بپرسید
کسی نگفتهنقل قول:
من خودم الان 512 یک ماهه دارم
هرشب دارم از ساعت 1 تا 7 رایگان دانلود می کنم
تیکت هم زدم واسه 1مگ به بالاهم پرسیدم، گفتند سرعت 1مگ به بالا فقط قرار داد یکساله شون شبا رایگانه
یعنی واقعا دیگه گندشو زدن
یعنی اینقد نت گیلان داغوونه
الان اندیشه 1 مگ ساعت رایگانم سرعت ب 15 نمیرسه
چرا توی رشت ی isp درست حسابی نداریم
کل شرکتا انگار نقشه کشیدن شبانه رو بردارن این چه وضشه اخه :n21:
تو کشورهای درست و حسابی وقتی چندتا شرکت تو یک زمینه ای فعالیت می کنند, برای پیشی گرفتن از همدیگه, کیفیت رو بالا می برن یا قیمت رو پائین میارن ولی اینجا کاملآ برعکس هست :n21: اینم شانس ماست :n15:نقل قول:
کشورهای دیگه قانون دارن ، مملکت صاحاب داره، اینجا از بالا تا پایین همه دزد و مال مردم خور هستن، الان سرعت اینترنت یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشورها به حساب می یاد، با این سرعت و کیفیت اینترنت ایران خودتون حساب کنید دیگه ما چقدر عقب افتاده هستیم...... سرعت اینترنت مجانی کره جنوبی 400 برابر سرعت اینترنت پولی ما هستش یا سرعت اینترنت موبایل در افغانستان بیشتر از اینترنت خانگی تو ایرانه.نقل قول:
والله مشکلی نیست :n02:نقل قول:
تعجبم از این بود که چرا بازه رایگان رو برای سرعت های بالای 1 مگ برداشتن در حالی که شب همه سرعت ها تو همه سرویسها واقعی و کم میشه
شما چه مدته کاربر آشنای اول هستین؟نقل قول:
فکر کنم این قوانین برای یوزرهای جدیده .
دوستان این حرکت یعنی چی؟؟!!!:n13:
اندیشه 1روز دیگه مونده بود اشتراک این ماه تموم بشه، شارژ کردم 256 نامحدود. منتها اصلا هیچ 16 گیگ پرسرعتی به من نداد!!سرعت تا 20 هم به زور میره!! :n35:
احتمالش هستنقل قول:
من از اون موقع که دست ضحی بود
فک کنم از 2 سال بیشتره اومدم مخابرات
دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟ چند صفحه پیش پرسیدم..
در ضمن این لینک SLA مخابرات گیلان هست.
همونطور که میبینید بسیار مسخره نوشته شده. حتی طریقه محاسبه تخطی از میزان مجاز packet lost و ping رو هم ننوشته. آخرین باری که sla مخابرات رو خونده بودم بسیار کامل بود. یه نگاه به این لینکها بندازید متوجه منظورم میشید.
مخصوصا به قسمت آخرش که الزامات و مخصوصا "سایر موارد" دقت کنید. دقیقا نوشته شده:"خدمت دهنده نباید هیچ تبعیضی را در مورد سرویس های مشابه در شرایط مساوی بین خدمت گیرنده ها در SLA قائل شود."
یه نگاه به اینم بندازید:
گفته شده حداکثر میزان پینگ باید 50 ms باشه...